xaler píše:Nekupuj si sedmičku, nestojí to za to. Kup si něco normálního a tvůj život bude daleko klidnější.
Tak to mě rozsekalo.
V první řadě je potřeba si uvědomit, co si vlastně chceš vyzkoušet a nekupovat nejlevnější sedmu v evropě, kterou jsi nikdy na živo neviděl jako xaler. Každej máme na výbavu různý nároky, už tady bylo řečeno, co ta sedma prostě musí mít. Další věc jsou tvoje finanční možnosti a hlavně kdo ti to bude servisovat, to je totiž to nejdůležitější. Pak se můžeš projíždět a hledat tu tvoji sedmu.
S ohledem na kvalitu výroby E65 a toho co se prodává má největší šanci dopadnout jako já. Teď už prostě vím že to za to nestojí, jsou lepší auta a aspoň jezdí,hraje rádio a neteče z něj voda. Nenutím nikoho aby mě poslechl, ale vím,že to auto za to nestojí.
Chuppa - Pokud máš čtyři kila na auto a dvě na roční servis tak moje příspěvky ignoruj a jdi do toho.
xaler píše:S ohledem na kvalitu výroby E65 a toho co se prodává má největší šanci dopadnout jako já. Teď už prostě vím že to za to nestojí, jsou lepší auta a aspoň jezdí,hraje rádio a neteče z něj voda. Nenutím nikoho aby mě poslechl, ale vím,že to auto za to nestojí.
Chuppa - Pokud máš čtyři kila na auto a dvě na roční servis tak moje příspěvky ignoruj a jdi do toho.
nevím co ti by ti řekl muj zakazník kterymu to už několikatym rokem servisuju za 20 ročně
To má asi jinou barvu interieru než bych potřeboval a věci co se kazí tam budou špatný taky, nebo tam nebudou jako třeba zesilovač L7, nebo píst do kufru. Ostatní není na fotkách vidět jako třeba dekly do motorového prostoru. Možná kola a gumy, že jsou hezký.
xaler píše:S ohledem na kvalitu výroby E65 a toho co se prodává má největší šanci dopadnout jako já. Teď už prostě vím že to za to nestojí, jsou lepší auta a aspoň jezdí,hraje rádio a neteče z něj voda. Nenutím nikoho aby mě poslechl, ale vím,že to auto za to nestojí.
nevím co ti by ti řekl muj zakazník kterymu to už několikatym rokem servisuju za 20 ročně
Že jezdí ve stejném ,polofunkčním krámu jako mi tu už několik měsíců stojí?
Nechci se tady hádat,to co jsem o E65 platí,ať si to každý přebere jak chce. Vy peníze neřešíte, dost z vás se auty živí a žijete v trochu jiném světě. Já žiju v realitě normálního člověka. Nemá smysl si s E65 na něco hrát a stejně jezdím ohnilou pětkou.
To vis, je tezke si priznat vlastni chybu a strasne jednoduche to na nekoho/neco hodit. Mel jsem ji nekolik let a kdyz pominu prvni servis, ktery byl za 80k, protoze jsem si vymyslel a i Snejk si tenkrat klepal na celo, co to mam za napady, tak rocni servis se velice pohodlne vejde do 20k a to jako hodne pohodlne (olej, filtry + nejake drobnosti). To, ze jsi byl zbrkly a koupil prvni hromadu hnoje, ktere jsi absolutne nerozumel, za to to auto nemuze.
Xaler neni Filozof, to je poznat podle stylu psani Holt chudak koupil sedmu pred smrti a snazi se ji dam svepomoci do kupy. Sam bych do toho nikdy nesel, ale drzim palce
Celý život jezdím nějakým krámem,ale tohle je asi největší. Je to hrozně odfláklý, na žádným autě se mi nikdy nerozbilo rádio ani zesilovač, maximálně jeden kanál nebo reprák. Neustálý problémy s vodou jen proto, že se někdo rozhodl, že auto bude chladit nad bodem varu. Neustále se vybíjející baterka a další věci. Jen jsem nového zájemce chtěl připravit na to co ho čeká. E65 není žádný zázrak aby ty problémy za to stály.