Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PROSIM SMAZAT

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Zpráva
Autor
JaraX
Kontaktovat uživatele:

PROSIM SMAZAT

#1 Příspěvek od JaraX »

nema to smysl.
Naposledy upravil(a) JaraX dne pát 06.11.2020 18:41, celkem upraveno 2 x.
HyndaDan

Re: e65, e66 diskuze o spolehlivosti

#2 Příspěvek od HyndaDan »

750Li 2005 Koupě 230K nyní 280K, auto mám 2,5 roku.

2 dny po koupi začalo praskat v repro pod spolujezdcem :D, kupoval jsem to s minimální finanční rezervou, tak jsem prostě ten jeden reprák odpojil, zbytek bez problému hraje do dnes. Řešit to chci tento měsíc tak dám vědět co to bylo.

240K - odešla vodní pumpa stylem, že z ní chcala voda, dolýval jsem asi 1l týdně, takto auto jezdilo asi 2 měsíce než sem se dokopal k tomu ji vyměnit. Oprava 4k.
250K - odešla elektrická vodní pumpa - na funkci vliv úplně minimální, akorat to netopilo na volnoběh - oprava 2k
260K - výměna ramen přední+zadní nápravy, repase řízení,, - tady už přesně nevim cenu, řízení bylo 10k + nějaký táhla, ramena - ať nežeru tak řeknu 30K.
270K - Navi občas nenačte DVD, odešli Lpg vstřiky - najeto na nich 120k - vyměna vstriku 5k, navi jsem jeste neresil, ale jina funkci stoji 4k.

Takže servis toho co odešlo míň než 1kč/km. + pak samozřejmě gumy, brzdy, oleje, filtry svíčky....
e66 750Li
ricrd1

#3 Příspěvek od ricrd1 »

750i r.v. 2006, koupeno 132 000 teď 168 000, auto mám rok a půl.

Koupeno s Jaraxem, hned se měnila hardy spojka, vzduchový ventil na zadním tlumiči, vzpěra kufru, doraz dveří, snížený termostat a montáž LPG.

Teď jsem měnil trubku odvětrání klikovky - 1000kč.

Jiné závady se neprojevily.
soukupadam

#4 Příspěvek od soukupadam »

.
jazet

#5 Příspěvek od jazet »

Takhle honibrcsky téma tady ještě nebylo :lol: :lol: :lol:
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

:lol: :lol: :thumbsup:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JaraX »

stojí to vůbec za to vám něco psát? chtěl jsem vám nabídnout realnou statistiku realných lidí, ale todle nemá smysl s blbečkama co se akorát vysmívaj. ten bmwklub už je fakt pase.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Ty vole, pokud tady napíšeš že všechno co neservisuješ Ty, tak jsou jebky ... Tvoje samolibost už zachází kurva daleko :roll:
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

Re: smazat nema to smysl

#9 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Dyť sem nechoď. Dlouho jsem nechápal jak to Kurevtor myslí, ale už ho chápu. Chováš se jak uplakaná děvka, které nikdo nesmí nic říct.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

ale to jsem nikdy neřekl, i ke Snejkovi jezdi spousta pěknych sedmiček a spousta lidi so to servisuje sam, ja chtěl jen ukázat jak fungují auta o kterých jsem řekl že je dobrý ho koupit a který dostávaj pravidelnej servis, aby si lidi udělali obrázek jak je to realně a ne z mych statistik které jsou podle par lidí tady na foru vymysl, ale asi to nemá žadný smysl.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JaraX »

Tomasis píše:Dyť sem nechoď. Dlouho jsem nechápal jak to Kurevtor myslí, ale už ho chápu. Chováš se jak uplakaná děvka, které nikdo nesmí nic říct.
to já jsem protože to stálo spoustu usili dostat se tam kde jsme, a pak te někdo kdo o tom nemá ani ponětí bude o něčem přesvědčovat.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Jasný a proto smažeš první příspěvek kde jasně píšeš ať se vyjádří jenom ti co jezdí servisovat k Tobě,nebo auta které jsi přivezl,ať vynecháme jebky???? A to znamená co? :roll:
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od JaraX »

no protože brát jebky do statistiky moc asi smysl nemá, k čemu by to pak bylo? tebe zajímá jeslti se ty pěkný serou, ne jeslti auto ktery je cely v kaši se bude srát.
prostě jeslti je realná šance že když JaraX řekne "todle auto je dobry" tak to auto bude fungovat a nebo budeš každej rok viset a každej rok měnit něco na optice jak psal kurevtor.
chtěl jsem at vám jarax furt nevykladá že když se koupí rozumná sedma, tak se v tom nemusíš každej týden vrtat, protože všichni ví že když koupí vrak, budou se v tom furt vrtat.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od JaraX »

zrovna jak psal matiz, že mu praskla DD hadice, to tu taky před letama parkrat bylo, v těch sponách se drží sul a žerou hadice, už par let to kontrolujem,a zjistili jsme že když ty spony a hadice vyvoskujem, tak je po starostech a od te doby je po problémů, zjistili že když dáme snižené termostaty, už prakticky vůbec neřešíme prasklé expanzky, trubky apod, to jsou věci co se vyskytuji uplně sporadicky, zjistili jsme že musíme kontrolovat pistnici na kufru aby nevytopila DVD changer a Navi, zjistili jsme že stežejní aby benzínová E65 vždy dojela do cíle aby měla zkontrolovany altík a vodní pumpu a díky tomuto přístupu jsme naprosto minimalizovali nefunčknost těch aut, a todle se člověk furt učí,
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od JaraX »

jestli vás nezajímá poruchovost aut za který se já, nebo třeba Snejk zaručím, že jsem řekl že je dobry, že to není jebka, tak tady fakt ztrácím svuj čas a je lepší se věnovat něčemu jinymu a vy se tu dohadujete jestli je E65 auto ktery ma nebo nema smysl.
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#16 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Ale to pak není statitiska E65, ale Tvá statistika, která je asi někde jinde než ty auta v globálu ve skutečnosti jsou. Prostě si tu děláš reklamu na svůj servis a svá auta. Mě je úplně u prdele jaký jsi, co všechno jsi musel udělat, ale vadí mi kydat špínu na ostatní. Snejka jsi tam zapojil až teď, jinak si jedeš jenom svůj píseček :roll:
cheater

#17 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne ned 21.11.2021 17:34, celkem upraveno 1 x.
ettore

#18 Příspěvek od ettore »

Járo tak to téma otevři nejen pro Tvé zákazníky, ale pro každého, kdo bude mít chuť a čas se svěřit. Napíše sem, kolik do sedmy kromě běžné údržby nasypal. Myslím, že to bude poučné pro všechny ;)
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od JaraX »

téma kolik se nacpalo do aut už tu je, to bych ted neřešil, nebo řešil v tom tematu, todle tema bylo spíš věnovany konkrétně toho jak je optika/logic/ask a motor totálně nespolehlivej, klidně sem samozřejmě muže napsat někdo jinej kdo není muj zakazník, nebo jsem mu to auto nedoporučil, ale at napíše "Todle mi jarax nedoporučil" "todle jsem kupoval sam" atd. ke mě taky jezdí par pěkných jebek který servisuju leta a nemam to srdce toho člověka vyhodit a imho mě tydle lidi s jebkama živí, jen mě to moc nebaví, mam rad ty co přijedou 1x ročně s 30ti tisicama v ruce a usměvem od ucha k uchu.
Itchythefirst

#20 Příspěvek od Itchythefirst »

Tomasis píše:Ale to pak není statitiska E65, ale Tvá statistika, která je asi někde jinde než ty auta v globálu ve skutečnosti jsou. Prostě si tu děláš reklamu na svůj servis a svá auta. Mě je úplně u prdele jaký jsi, co všechno jsi musel udělat, ale vadí mi kydat špínu na ostatní. Snejka jsi tam zapojil až teď, jinak si jedeš jenom svůj píseček :roll:
Pokud delas jakejkoli experiment, potrebujes znat pocatecni podminky. Pokud chces z toho experimentu vyvodit nejaky statisticky relevantni data, potrebujes ten expriment x krat zopakovat pri zachovani stejnych pocatecnich podminek. To, ze sedma byla doporucena JaraXem(Snejkem, ...) vicemene zajisti dost podobny pocatecni podminky. Eliminuje to vraky, kde majitel menil olej po 100 kkm kodrcani po meste, kde auto jezdilo nekolik let na chudou smes a ma propaleny pisty s odkodovanou ponorkou a dalsi chutovky, ktery jsou u 10-17 let staryho auta celkem bezny. Takze to neni reklama na JaraXuv servis, ten ma prace az nad hlavu, ale je to snaha nabidnout statistiku poruchovosti E65/66, ktera neni vrak a ktera dostavala rozumnou peci.
Odpovědět