Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ettore

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#9801 Příspěvek od ettore »

Felicie to jistí, ta je nesmrtelná. :lol: Holt banány něco stojí :lol:
Jaris330D

#9802 Příspěvek od Jaris330D »

xaler píše:Celý život jezdím nějakým krámem,ale tohle je asi největší. Je to hrozně odfláklý, na žádným autě se mi nikdy nerozbilo rádio ani zesilovač, maximálně jeden kanál nebo reprák. Neustálý problémy s vodou jen proto, že se někdo rozhodl, že auto bude chladit nad bodem varu. Neustále se vybíjející baterka a další věci. Jen jsem nového zájemce chtěl připravit na to co ho čeká. E65 není žádný zázrak aby ty problémy za to stály.
Takze ty si myslis, ze problem s vodou je jen u BMW jo? :lol:. Predstav si, ze ty problemy mivaj i jine auta. Mame Fabii a predstav si, ze nam z toho taky chcala voda. Rozpadlo se pouzdro termostatu a potom za 2 mesice tesneni pod hlavou. Bratr ma Mercedesa a rozoadla se mu odvzdusnovaci hadicka a po demontazi i expanzka. Mame jeste Golfa V a tam zase u velke navigace nehraje jeden kanal. Takze to je proste jenom stari a ne nekvalitnima vecma. Je to uz 15-18 roku stare a vyzkousel jsem dost aut a ver, ze 7er je jedno z tech nejpohodlnejsich a nejtizsich, co jsem mel. Ano, stoji me to dost penez, ale protoze to chci mit vse v poradku.
tomas777

#9803 Příspěvek od tomas777 »

xaler píše:S ohledem na kvalitu výroby E65 a toho co se prodává má největší šanci dopadnout jako já. Teď už prostě vím že to za to nestojí, jsou lepší auta a aspoň jezdí,hraje rádio a neteče z něj voda. Nenutím nikoho aby mě poslechl, ale vím,že to auto za to nestojí.
Chuppa - Pokud máš čtyři kila na auto a dvě na roční servis tak moje příspěvky ignoruj a jdi do toho.
Jak můžeš hodnotit kvalitu výroby na základě toho, že si koupíš totální střep a ještě se ho pokoušíš opravit způsobem, že tady z tebe mají všichni prdel, nebo v lepším případě soucit? Sorry, ale kdyby sis aspoň prvně přečetl tohle fórum. Nikdo vůbec jako ty dopadnout nemusí, stačí si vzít na nákup Jaraxe nebo Snejka. Však se tu o tom psalo asi tak milionkrát. Obávám, se, že nejseš poslední případ, protože zkušenost je prostě nepřenositelná.
Naposledy upravil(a) tomas777 dne pát 06.11.2020 01:02, celkem upraveno 2 x.
tomas777

#9804 Příspěvek od tomas777 »

xaler píše:Celý život jezdím nějakým krámem,ale tohle je asi největší. Je to hrozně odfláklý, na žádným autě se mi nikdy nerozbilo rádio ani zesilovač, maximálně jeden kanál nebo reprák. Neustálý problémy s vodou jen proto, že se někdo rozhodl, že auto bude chladit nad bodem varu. Neustále se vybíjející baterka a další věci. Jen jsem nového zájemce chtěl připravit na to co ho čeká. E65 není žádný zázrak aby ty problémy za to stály.
Jak ty tvoje výplody čtu, tak mi připadáš jako zhrzenej milenec, a to ti přitom ta sedma ani nedala. :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9805 Příspěvek od matiz »

Ja bych rekl ze e65 je vsechno, jen ne odflakla... Nemuzu si pomoct. Tvuj problem je ten, ze sis koupil proste vyzitou jebku. Nejlevnejsi v evrope. Mas cos chtel... Toto muzou praktikovat lidi co tomu rozumi a jsem presvedceny o tom ze zadny z nich by to cos dotah nekoupil. Ja mel nyni po dvou letech na dehtu prvni vaznou zavadu kdy jsem riznul kruhac stylem ukaz co v tobe je, no a za 10km jsem byl bez oleje z dynamiku... Uhnila trubka a tim tlakem jak zabiral v tom kruhaci se udelala dira a uz to jelo. Trubka se opravila, 2l noveho oleje a jezdi jak zamlada... Za trest jsem ji nechal mesic stat a jezdil sporakem. Tak samo se mi posral i ten sporak, dostal jsem defekt, misto rezervy plynova nadrz, musel jsem dojet, znicil jsem gumu... Na sracky. Nemuzu si pomoct, mne ty pastiky jezdi, prvni ma tri kila, druha ctyri. Desim se dne az jezdit fakt prestane, protoze nevim co bych si koupil. E65 je takove auto ze najit mu konkurenci tak penezenka pozna co je to pruvan. Jsem z toho auta nadseny, jedinna vec co mne sere je to, ze je tak skareda, ale i na to jsem si zvyknul, protoze pokud ma spravou barevnou kombinaci zvenku a i zevnitr, je na spravnych kolech tak je to svym zpusobem hezke auto.

Ja taky za svuj zivot mel dost aut a e65 je to nejlepsi jake jsem kdy mel. Budu ho opecovavat dokud to pujde.
soukupadam

#9806 Příspěvek od soukupadam »

Ja ted vubec nevim jestli to ten xaler mysli vazne anebo tu naschval troli. A jestli to neni Filozof, neni to jeho znamej aspon?

Hele Xaler zkus se na to podivat z opacny strany. Ty na to fluses jak je to nekvalitni atd, protoze jse nasranej asi, ze to neumis opravit. Ale to auto jezdilo do posledni chvile i v tomhle zubozenym stavu nez se ho predchozi majitel rozhodl zbavit. Rozumis to auto jezdi i jako kupa hoven. A ty reknes, ze to je nekvalitni a osizeny. To se proste vylucuje.
kurevtor

#9807 Příspěvek od kurevtor »

vážně tu kopete do Xalera, za to že je zklamanej, protože se spálil s nějakou vyjetou vránou? Jste směšný. Jo chápu vy jste mu to řikali předem a to vás teď opravňuje mu dávat kázeň. Napsal svůj názor slušně, celou dobu přiznával, že je to styl pokus omyl a že si to jede podomácku s omezenym rozpočtem. Možná třeba vy spíš nebuďte tak zabedněný a zkuste si skočit do jeho bot, koupil krám a mohl koupit jinej krám, se kterym by ale nebyly problémy. Faktem je, že Xaler má pravdu v těch věcech, že sedmička má ty věci zbytečně komplikovaný. Chlazení nad bodem varu sem taky nikdy nechápal, když je v létě nad 25 stupňů tak je na semaforu fakt cejtit to teplo až na loktu z vokna. To samý to optický vlákno, jeden element na vokruhu vodejde a nefunguje nic. Že se furt prcá ASK, Logic taky není pravda a bude tu zpochybněno, chápu, Jarax jich za celou kariéru měnil jen 16 a má tisíce aut na seznamu, víme víme, netřeba se o tom hádat.

Prostě pro vás je E65 nedotknutelná a nedokážete pochopit, že normální smrtelník to prostě řeší optikou cena/přidaná hodnota. Zhrzený milenci jste spíš vy, ne? Klátíte botoxovou patačtyřítku a furt si mezi sebou přihřejváte polívku jak je nejlepší, že teda jako sice stará, ale pořád nejlepší. No a přišel borec a napsal, že o ní nestojí. Tak kdo je tady zhrzenej. :lol:
Jaris330D

#9808 Příspěvek od Jaris330D »

Jenze nemuze neco hodnotit, kdyz to ani poradne nezkusil. Je to stejny, jakobych na Audiklubu napsal, ze A8 je na hovno a nic o tom nevedel. Optika je nejlepsi reseni a resi to takovou technologii i ostatni znacky. Misto tahani mraky kabelu, tam prdnou optiku a je to vec, ktera ma dobrou spolehlivost a nejrychlejsi datovy prenos. Teplota nad bod varu je podle me kvuli lepsi ucinnosti motoru a emisim. Dovoluju si tvrdit, ze takovy system taky neni jen u BMW.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#9809 Příspěvek od JaraX »

možna bych to vzal z opačné strany, schválně kdo je jaraxův zakazník(at vynecháme jebky), takže prostě ti co to kupovali se mnou a auto jsem jim posvětil a má E65,E66, napište komu z vás se posralo/neposralo ASK, LOGIC7, a kolik z vas odstavil unik vody tak že jste nedojeli, připadně mužete třeba i jak dlouho sedmu mate, mužete si udělat statistiku

at nezajebame ettorovi jeho forum taky to davam sem

forum/viewtopic.php?f=26&t=104637
xaler

#9810 Příspěvek od xaler »

Já nechci aby se tu někdo hádal kvůli mámu autu. Jen jsem cítil potřebu tazateli napsat, že to je jen auto a nestojí to za nějaké problémy. Já jsem členem BMW klubu dlouhá léta a čerpal jsem zde informace. Z toho co se tu píše jsem nabyl dojmu, že E65 je něco extra, něco mýtického co se nedá jiným k jiným autům ani přirovnat. Není to tak, žádná nirvána se nekoná. Každý se musí rozhodnout sám jestli mu to za ty peníze co ho to bude stát stojí. Informace které se tu běžný uživatel dozvídá nejsou zcela přesné.Auta tu hodnotí lidé co mají peníze, nebo se živí jejich opravami. Mají díly za zlomek ceny a svými zkušenostmi si zajistí aby díly co koupí byly funkční, práci na svých vozech mají zadarmo protože si všechno opraví sami. Tohle není běžná realita uživatele tohoto auta co chodí normálně do práce a většinu auta si dělá sám. Je to jako kdyby vám klempíř a lakýrník psali, že totálně sežraný auto je v pohodě protože se s ním stačí na půl roku zavřít do dílny a je jako nové. Třeba to někomu kdo se bude zaobírat myšlenkou na nákup E65 pomůže. Není to určené lidem co za její nákup a servis mohou zaplatit jakoukoliv částku. Je to pro ostatní střelce co chtějí sedmu protože si myslí, že je to něco extra. Jsem moc rád, že jsem si to koupil, částka na kterou to vyšlo je zanedbatelná v tom co by mě to mohlo stát, kdybych koupil drahé auto a ono se mi rozsypalo také. Teď už budu mít navždy klid. Kdybych si tím neprošel tak bych další léta sosal informace a trávil večery nad fotkama v inzerátech. Když jsem byl mladý kluk tak jsem toužil po V12, kdybych si ho tehdy nekoupil a nezjistil, že to není nic zajímavého tak bych si ho přál do dneška a tvrdě za to zaplatil. Neustále je mi předhazováno, že jsem měl auto koupit s asistencí pana Snejka a Jaraxe. Asistenci pana Jaraxe jsem měl, před nákupem jsem mu posílal odkaz a napsal mi, že to auto je strašnej krám. Pokud bych s některým z odborníků vyrazil do Německa objíždět tyto auta, tak bych byl bez peněz i bez auta a přišel bych o tuhle zkušenost. Pokud se mi ho podaří rozjezdit a prodat tak se mi vrátí peníze a zůstanou jen zkušenosti a stres. Budu si moct koupit zase něco jiného. Ze všech pekáčů co jsem si kdy dával dohromady je BMW nejlepší co se týká dostupnosti informací. Ze všech klubů co v ČR působí je zdejší BMW klub nejlepší, nedá se to srovnat s MB, MBCC, koncernový kluby ani nezmiňuju. Pokud mi moje E39 neshnije, neupadnou mi děravý pátý dveře tak je to auto, kterému se E65 nemůže nikdy rovnat. Pokud by se mi podařilo sehnat E39 ve slušném stavu s nějakým zajímavým motorem tak mám auto na dalších deset let. Neberte to jako stížnost, měl jsem problémy i s Mercedesem, koncernovým legendárním 2,5 TDI a dalšími škopky, akorát jsem vždycky vyhrál a měl se několik let v čem vozit. Doufám, že každý kdo sem zabrousí s úmyslem si sedmičku pořídit si alespoň položí základní otázku jestli to za to stojí.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#9811 Příspěvek od JaraX »

co tě vede k tomu že máme díly za jiné ceny než ty a že si mužem dělat na svym autě zadarmo?
jakej je rozdíl jeslti pošlu mechanika dělat na svym autě a uteče mi zisk co jsem mohl dělat na autě zákazníka, vždyt mě ten servis stojí vlastně uplně stejně jako běžnyho myho zakazníka. furt jsou to ty stejny prachy., akorat mam zisk na dílech, ktery bych u svyho neměl, ale když si to někdo vymění doma tak si to na netu koupí ještě levněji ty díly.
cheater

#9812 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:01, celkem upraveno 1 x.
xaler

#9813 Příspěvek od xaler »

Nepotřebuji individual, ve skutečnosti jediná výbava co jsem hledal je Logic, poslouchám vážnou hudbu a s tou mají autorádia problém tak jsem se těšil na nevšední zážitek a ten se skutečně dostavil.
HyndaDan

#9814 Příspěvek od HyndaDan »

Jako ano, na sedmu by měl člověk mít alespoň 250k. Občas se sice muže povest poridit o dost lepe, ale to jsou cim dal vzacnejsi vyjimky.
Jestli si někdo myslí, že koupí do 100k a pak to uservisuje za 10 ročně tak dopadne blbě.

A že Xalera neoslovila se ani nedivím, když s ní najel prd.
Já byl ze sedmy prvně učarovanej když jsem jel po dálnici 180 tempomat. Klid, jistota, stabilita, pohodlí...
A až později jsem začal vnímat jak to auto funguje na okreskách a ve městě.

Sžívání se sedmou mi trvalo nejmín 3 měsíce a 5000km.

Konkrétně jsem do sedmy přesednul z Xsary 2.0 HDI 66w 2001.
První dojem ze sedmy byl,že je to velký, těžkopádný, silný a vybavený auto. Jinak nic extra, taky jsem si z toho na prdel nesednul.

On když je totiž člověk zvyklej na svoje auto tak pak nějak otupí. je zvyklej ignorovat nějaký zvuky, vibrace rázy atp. U svýho auta to ignoruje a pak u druhýho si nemá šanci všimnout, že to nedělá.

Ale když pak po půlroce se sedmou zase jednou jedeš svým starým autem.... to ti řeknu, že to byl fakt šok :lol:

E65 není nic mýtickýho, ale prostě když si na ni zvykneš tak zjistíš, že jí konkurují až auta s cenovkou nad milion.
e66 750Li
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9815 Příspěvek od matiz »

Kurevtore ale to neni o tom ze by mu nikdo neporadil, je to o tom ze dat to dohromady pres interfernet nejde. Je to asi tak slozite jako bys chtel po mistnim felcarovi aby udelal po telefonu operaci mozku nebo srdce a jeho nejvetsi znalosti je kde se zhruba to srdce nebo mozek nachazi. To prirovnani ani moc nekulha, proste to nejde, je to tak, na opravy vraku musis mit proste potrebne znalosti a vybaveni. Informaci je vsude plna prdel. To ze odchazi logicy a ask je tu zmineno milionkrat, odchazet budou a chcipnou jednou vsechny. Je to proste dano technologii, byla to chyba a nic s tim nejde delat. Nema vubec vliv jestli je to auto v poradku nebo neni. Podle mne se na tom zda prezije nebo odejde nejvetsi merou podili teplo a jakmile se ten bonding posere, je to konecna. At uz ten vrak privezl kdokoliv -)) Je treba se smirit s tim ze tyto auta na kolene opravovat jdou, ale ne uplne vsechno na co si vzpomenes. To auto ma samozrejme dost pruseru ktere jsou vrozene, ale zase na druhou stranu ma jizdni vlastnosti, vykon, komfort, hlukove pozadi, prostor pro cestujici, bezpecnost a techniku na takove urovni ze budes li chtit najit srovnatelneho adepta budes muset lovit v radove vyssich cenach. Nerikam ze nejsou, jen ze to bude tezke. A jsou i motorizace kde se teplota vody nikdy neresila a ani se resit nikdy nebude. Neni to naprosto dokonale auto, ma bolistky jako uplne vsechno, ale to co nabizi u konkurence proste nedostanes. Rozhodne ne za ty love za jake se prodava.

Ja si myslim ze do xalera nikdo nekope, jen je proste nemozne a to uplne naprosto a zcela nemozne koupit nejlevnejsi e65 v evrope za cenu totalni prasiviny a cekat ze to bude jen jezdit a nic se do toho neda. Bohuzel je treba rict ze na tak stare popelnice v tomto segmentu je treba i nejaky ten peniz na servis a ze uplne nejhorsi je auto ktere je proste dojezdene do mrtva, to je pak uplne na posrani a nyni bez jakekoliv ironie, takove auto je lepsi zapalit nez ho davat dokupy. Privadet neco takoveho k zivotu stoji hodne penez i ty co tomu rozumi. A sedma proste neni pro kazdeho, umi byt dost narocna. Kdo si mysli ze bude jezdit za stejne naklady jako s felicii nebo fabii je na hodne velkem omylu. Do mojeho vraku german narval za tri roky 10k € a mne tam par tisic ecek zahucelo taky a to jsem nedelal nic moc extra .

E39 je auto kde neni vubec nic a oproti e65 to neni jiny sport ale jiny vesmir co se tyce narocnosti na opravy a servis. A i to svezeni je se sedmici nesrovnatelne. Zesilovace se v ni serou uplne stejne jako v e65 protoze radiomodul a stejna technologie... Pokud budes srovnavat stejnou motorizaci velmi zahy zjistis ze maji dost spolecneho a je to z louze pod okap. Pokud mas tu svoji sedmu bez DD je to svezeni mizerne a ovladatelnost horsi nez u te petky. Sedmu bez DD bych nikdy nekoupil EDC potesi, ale osobne se bez nej obejdu.

Kazdopadne na vaznou hudbu fakt nevim jestli je logicator to nejlepsi pod sluncem, podle mne rozhodne ne, tim jak si vymysli a dela ten svuj pseudoprostor pres dsp tak ze nejakou frekvenci sebere z predku, vrazi ji do zadnich dveri a necha doznit uplne v zadnim plate je to takove jak to rict, no na vaznou muziku asi fakt nic moc. Je to super na floydy, marillion a podobne, u toho je to fakt pusobive, dobre na tom je samozejme i pop, rock, ale na klasiku fakt nevim. Autoradia s tim maji problem protoze je tam obrovsky dynamicky rozsah na ktery samozrejme nestaci. Na klasiku je auto ta nejhorsi mozna volba protoze vysoke hlukove okoli, velky dynamicky rozsah a hoooodne nastroju dohromady, pak vsechny problemy s tim ze to hraje do malinkeho prostoru - kabiny.
ettore

#9816 Příspěvek od ettore »

https://www.autotrader.co.uk/car-detail ... 6160191884

Takovou s LHD, za tu cenu a asi bych i zapomněl, že to nejsou spolehlivé E66... :D
ettore

#9817 Příspěvek od ettore »

http://www.gieldaklasykow.pl/bmw-745li- ... pabianice/

Xalere kup si tuhle a přestaň tady kňourat :D
540david

#9818 Příspěvek od 540david »

Ta je nádherná!
soukupadam

#9819 Příspěvek od soukupadam »

Ten hnědej volant a palubka to je normálně peklo na zemi.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#9820 Příspěvek od matiz »

adam - naprosty souhlas, toto je mnichovska pomsta. Ta tam bude jeste hoooodne dlouho.
Odpovědět