Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Koupě e63

Vše o o E24, E63/E64, F06, F12/F13, G32
Odpovědět
Zpráva
Autor
Itchythefirst

Re: Koupě e63

#101 Příspěvek od Itchythefirst »

Tak snad :-) Osobne si ani neumim predstavit, cim bych to vyrezaval v domacich podminkach :-) Zadni vypada jako plug and play :-)
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#102 Příspěvek od Pavel 528 »

Delal jsem to a da se to,musi ale tunel ven...

jen musis pod spravnym uhlem udelat ovalnou diru na presne misto,pak zespoda jsou pripravene diry na srouby...
Itchythefirst

#103 Příspěvek od Itchythefirst »

Diky za info, tak to (drzak na kafe) asi nebude pro me deal-breaker, kdyz, jak rikate, jde relativne snadno dodelat :)
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#104 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

soukupadam

#105 Příspěvek od soukupadam »

Čau, mam několik dotazů na E64:

má cenu uvažovat o šestiválci? podle tabulek je to lehčí než E93, možná nějaká holota ne?

dynamic a aktivní řízení mají všechny, nebo podle výbavy/motorizace/faceliftu?

A má vůbec smysl nad tim uvažovat, když mam 750i? Kromě kabria teda, jestli má cenu mít ty auta obě.
Itchythefirst

#106 Příspěvek od Itchythefirst »

Sestivalec bych v sestce ja osobne nechtel. Ono to sice nejede zle a ta N52 je i celkem dobra, ale proste to auto s tim “nema koule”. DD a AS si musis pohlidat, rozhodne to vsechny nemaji, tim spis R6, co casto byvaji socialni verze. Jeste bych do ty “povinny vybavy” pridal sportovni sedacky, protoze ty zakladni jsou tragedie a pokud rad posouchas hudbu, tak alespon L7. Nehraje to sice nijak extra, oproti treba L7 v sedme, ale to zakladni audio je sileny. E64 k sedme urcite ma smysl, taky mam E64 a pak normalni sedan na zimu :)
Jestli se pohybujes v okoli Prahy, muzu ti pujcit svoji E64, at si to treba projedes :)
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#107 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

E64 k 7 ideál :thumbsup:

s V8 určitě, ten zvuk nemá chybu a pohlídat si stopro tu zmíněnou výbavu
CernyPetr

#108 Příspěvek od CernyPetr »

Cau Adame,

docela se divim ze se na to vubec ptas, kdyz mas 750i :D

S R6 to nebude ono jak po vykonovy, tak po zvukovy strance zejmena pokud chces kabro.

Jde o to jak a kam s tim chces jezdit. Kdyz jedu dal beru 750i, kdyz se chci projet jen tak nebo jedu do tovarny, vezmu e64.
Je tam uz ale docela znat hmotnost a pokud mas rad utazeny vlasenky, mozna pro tebe bude lepsi ta e93, je lehci (a je v ni kupodivu trochu vic mista vzadu).
Kdyz chces ale kabro tak cekam ze chces jezdit spis "napohodu" jako ja a urcite bych priste uprednostnil zase e64 pred e93, ve ktery pokud se chces priblizit vykonove, musis jit do 330i+, nema platenou strechu, je obycejnejsi, ale zase je aspon z ceho vybirat. Koupit e64 v konfiguraci co budes chtit docela trva.

Mas to ke me kousek, mam 645i kabro (i e92 treba na porovnani velikosti), prijed na kafe, projet se, vyzkoset jak se vejde sedacka na mlady ;)
soukupadam

#109 Příspěvek od soukupadam »

Díky. To aktivní řízení nemají všechny? Kdysi jsem tu snad četl, že je to spíš na škodu a mají to jenom facelifty? Víte někdo jak to je?
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#110 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Určitě to nemají jenom facelifty ;)
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#111 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

téma výbavy mě baví :D

active steering bylo od začátku, tj. u 645Ci, za příplatek

to samý DD, sport sedačky, L7
HUD a ACC naskočily koncem 2004

650i, tj. od 3Q/2005 mohla mít FLA, CA a časem i Softclose, USB (?), taky se objevily indiv prvky (kožená palubka), aniž by bylo nutný zaškrtnout komplet kompozici

facelift, tedy zas cca od 3Q 2007 mohl mít pádla k měnič. automatu, vypadlo smg, ACC fungovalo už od 0 km/h

nějak od podzima 2008 byl CIC místo CCC

- u 645Ci by se mi asi líbil Comfotaccess, SC jsem si dodělal, HUD mám v dalším autě, pěkný to je, palubku vyndavat a měnit okno kvůli tomu ale u 6 nebudu, FLA funguje divně (v autě z roku 2008), na ACC jsem neslyšel úplný ódy, tj. ty mi nechybí

- takže ve finále může 645Ci výbavou stačit, kupodivu ty ze začátku výroby byly i celkem naložený, mínusem může bejt ten chybějící CA a šedivá palubka, pokud to není individuál
TT
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od TT »

taky jste mu měli říct, že čím více vychytávek, tím více prostoru pro výser a prostor pro vysypání peněženky :)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#113 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

ty vychytávky s tím autem ale souvisí, co kdyby to prodávali jenom v jedný konfiguraci výbavy a to v plný? nedoporučili bysme proto to auto, jakože nejde koupit holý?

nemyslim si, že tu existuje nějakej prvek výbavy, kterej by odcházel jak na běžícím pásu a nemělo by pak ekonomickej smysl auto opravovat; jako třeba N63 u Fxx :)

spíš jsem to stavěl tak, jestli je absence konkrétní výbavy bloker ke koupi, nebo je třeba její poměr cena/výkon nízkej
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#114 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

soukupadam píše:Díky. To aktivní řízení nemají všechny? Kdysi jsem tu snad četl, že je to spíš na škodu a mají to jenom facelifty? Víte někdo jak to je?
Za mě je active steering super...taky jsem se toho "bál" aby to nebylo nějaký divný, ale mě to přijde úplně přirozený, ani bych si nevšiml, že to mění poměr podle rychlosti...je super když při parkování otočíš z přímého směru cca 0,75 otáčky do plnýho rejdu. Když pak sednu do jiného auta, které to nemá, tak si toho hned všimnu...že točíš jak kormidlem :-)
Takže za mě určitě super věc.
TT
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od TT »

zddan01 píše:ty vychytávky s tím autem ale souvisí, co kdyby to prodávali jenom v jedný konfiguraci výbavy a to v plný? nedoporučili bysme proto to auto, jakože nejde koupit holý?

nemyslim si, že tu existuje nějakej prvek výbavy, kterej by odcházel jak na běžícím pásu a nemělo by pak ekonomickej smysl auto opravovat; jako třeba N63 u Fxx :)

spíš jsem to stavěl tak, jestli je absence konkrétní výbavy bloker ke koupi, nebo je třeba její poměr cena/výkon nízkej

....já když se zamiluju do konkrétního auta, tak mě neodradí od koupě nic :)
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#116 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

TT píše:
zddan01 píše:ty vychytávky s tím autem ale souvisí, co kdyby to prodávali jenom v jedný konfiguraci výbavy a to v plný? nedoporučili bysme proto to auto, jakože nejde koupit holý?

....já když se zamiluju do konkrétního auta, tak mě neodradí od koupě nic :)
Tak to já jsem stejnej magor... :D :D
zddan01 Člen Klubu
Člen Klubu

#117 Příspěvek od zddan01 Člen Klubu »

tak napište, do čeho jste se zamilovali :)

aby to nebyla 635d, s látkovejma sedačkama a bez výbavy, stříbná třeba...
Itchythefirst

#118 Příspěvek od Itchythefirst »

TT píše:taky jste mu měli říct, že čím více vychytávek, tím více prostoru pro výser a prostor pro vysypání peněženky :)
Tak ona ta extra vybava zas takova traga neni :-) Kdyz se podela HUD, SC, FLA, tak to zamrzi, ale neni to tak strasny, furt se s tim da normalne jezdit. Ale i naprosto hola a nevybavena sestka umi vyhoret od vytopeny jednotky svetel.
<NADSAZKA>Tazke koupis nevybavenou socialni sestku, co nic nema a nic neumi, s tim, jak jsi vyzral nad vesmirem a jak usetris na opravach. Pak se parkrat projedes v desti a sestka ti shori na prach :lol: </NADSAZKA>
PetoK

#119 Příspěvek od PetoK »

Vies vobec kde ma E6x LM ??? Ako by ju mohlo vytopit ???
Tomasis Člen Klubu
Člen Klubu

#120 Příspěvek od Tomasis Člen Klubu »

Nemyslí LM, ale jednotku naklápění světla jako takového předpokládám.
Odpovědět