Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rezerva do M3?
Rezerva do M3?
Ahoj, takovej blbej dotaz, rad bych v m3 mel rezervu, takovy to hubeny dojezdovy kolo. Je mi jasne, ze to je rarita, protoze tam na rezervu neni ani misto (holt bych ji hodil do kufru a nejak zajistil, aby nelitala). Ale mobility sade moc neverim, nehlede na to, ze v aute nebyla a jeste ji nemam koupenou.
Zkratka, mate nekdo predstavu co tam za rezervu vleze? Protoze ta bude muset bejt poradna, 18 asi jiste. Mensi tam nevleze kvuli kotoucum, mozna 17. Vite nekdo co se tam da pouzit? A samozrejme nechci plnohodnotny velky kolo, to by tam zabralo mrak mista.
Zkratka, mate nekdo predstavu co tam za rezervu vleze? Protoze ta bude muset bejt poradna, 18 asi jiste. Mensi tam nevleze kvuli kotoucum, mozna 17. Vite nekdo co se tam da pouzit? A samozrejme nechci plnohodnotny velky kolo, to by tam zabralo mrak mista.
Re: Rezerva do M3?
Viděl bych to na 2 překližky s plechem uprostřed (a kolem středu), slepené k sobě, po obvodu nalepená hadice, pro nouzové dojetí rovně ideál
zn. na vlastní riziko...

“Ability is what you're capable of doing.”
Me napadlo to same,koupil jsem rezervu na dojeti 17",ale jeste jsem to nezkusil namontovat,mam ji uz pul roku. 

-
- Člen Klubu
Už jste zažili někdo z vás defekt, že praskla pneu a zůstali nepojízdní? Možná na cesty do zahraničí rezerva jako sychr ještě budiž, ale co jsem měl pár úniků tlaku po ČR s kompresůrkem a asistenční službou bych se moc nebál.
- ice.blade
- Bydliště: profiracing.sk BMW Diagnostika - predaj viac info na - www.diag.sk
mam na predaj 2 uzke dojazdovky... jazdil som s nimi na dovolenky nastastie som nikdy ziadny defekt nedostal, 120€ kus, pekny stav
Mě se to stalo....jeli jsme s rodinou na letiště na dovolenou...a pneu mi praskla - úplně se roztrhala na hadry - asi 3minuty co jsme najeli na dálnici....šmajdal jsem na té gumě v odstavném pruhu 2-3km než zmizeli svodidla a mohl jsem zajet do škarpy a rychle vyměnit rezervu....na odtah nebyl čas...letadlo prej nečekáTotic píše:Už jste zažili někdo z vás defekt, že praskla pneu a zůstali nepojízdní? Možná na cesty do zahraničí rezerva jako sychr ještě budiž, ale co jsem měl pár úniků tlaku po ČR s kompresůrkem a asistenční službou bych se moc nebál.

Rychleji jsem kolo ještě nevyměnil...

Kôli brzdám sa nedá obuť na M3 menšie ako R18 nie ? Či sa mýlim.... Pokiaľ by niekto chcel tak mám na predaj jeden disk Origo M3 R18 jedná sa o styling 67. Chcel som ho aj ja ako rezervu ale nakoniec som predal auto.
- ice.blade
bez problemov das aj r17
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono zakladatel tohodle tématu myslí e92 , tam si už tou R17 nejsem jistý :-/
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
- ice.blade
tak potom beriem spat, na 360ky kotuce 17" ee... by museli mat specalne vybratie na strmen