Zdar

, koupil jsem to v brne, bylo to prodavany pres bazar, ale smlouvu mam s fyzickou osobou. On ten bazar patri asi otci pana s kterym mam smlouvu a s autem udajne jezdila zena toho pana s kterym mam smlouvu. Takze v tom jede cela rodina asi tak nejak

Auto je nadherny, super vybava a bylo inzerovany jako top stav.
Nez jsem dojel domu z brna, zacal vrcet predni diferencial(po rozebrani zjisteno, nebyla tam kapka oleje, loziska byly na srot), na dalnici mi ulitnul znak BMW z predni kapoty a na benzince jsem zjistil ze nefunguje central ani pres jeden klic. Dojel jsem domu, volalo se panu otci, (syna ani snachu jsem nevidel). Rekl mi ze da 5000kc zpatky, ale vic nemuze ze na aute delal desne moc servisu a ze by se mu to nevyplatilo, ze to radsi ostoupi od smlouvy. Protoze se mi auto fakt libi a i ta historka o servisu pusobyla pravdive, vzhledem k tomu ze chtel odstoupit od smlouvy, tak jsem si rekl ze si necham diferak a central spravit a auto si necham + taky se mi trochu nechtelo zpet do brna(jsem z Teplic).
Diferak je hotovej(22tis s praci), na diversity antenu cekam(3500kc, vymenu si udelam sam), znak jsem dostal za dara kdyz me delali diferak
Ted me to nahodilo chybu 54C6, takze budu menit olej v rozvodovce(650kc, vymenim si to sam)
Dal to vyhodil ze 3 zhavici svicky nejsou uplne ok, takze koupim vsech 6 (1500kc udelam to sam)
Dal jsem zjistil ze Night Vision nejde, asi totalne poskrabana kamera od kaminku, zkusim to rozlestit podle navodu.
Na zadnim kufru vytekla vzpera, takze elektrickej kufr neotvira sam. O tom mi rekli pri prodeji (950kc jedna, koupim vymenim sam)
A kdyz se predek auta shoupne pres retarder, tak to vrzne na pravi strane, tak to bude asi tlumic, nejsem si jistej.
To klepani, ted posledni dva dni jezdeni prestalo, tak uvidim jak to bude dal.
Takze podtrzeno secteno. Jak psal pan inzerujici, TOP STAV!!!!
Auto uz mam prepsany na sebe, a nemam chut se dohadovat s takovejma lidma, takze to budu muset dat do kupy a pak s tim jezdit do konce zivota abych mel nejaky zadostiucineni z toho