Ahojte, prosim o radu s aktivnim tempomatem, prvne zacal blbnout tak ze jsem jel,zapl tempomat a nekdy se ani nezapl a rovnou hodilo chybu a nekdy fungoval a po nejake dobe se vypnul a hodil chybu, ted uz jen staci abych nastartoval a aniz bych ho zapl okamtite hodi chybu a hotovo nefunguje nikdy. Chyba se vzdy ukazuje Aktive Cruise Control failure a to je vse Dekuji za rady.
Zdravim, dneska jsem za jizdy chtel zapnout tempomat na E61 2006 a vyskocila me presne takhle chyba "active cruise control failure". Zatim to vypada ze to je velka zahada o ktery nikdo nic nevi. Zitra to dam na diagnostiku ale pokud s tim ma nekdo nejakou zkusenost, budu rad za jakoukoliv radu.
no, ja se obavam taky ze to bude nejakej mega zaser zas Zitra s tim musim do prace do prahy zas a pak az se vecer vratim domu (kdyz se vratim ), tak to dam na diagnostiku. Zacinam mit pocit ze jak je to auto krasny, tak za ty problemy co s tim furt jsou nestoji
mě hlásilo ''failure'' když nebyl správně nastavený, inpa ukazuje stupne vertikalni i horizontální, a šteftama na acc radaru jde nastavit, proklikáš se nastavením a funguje
No uvidime zitra co to ukaze na ty diagnostice a podle toho se rozhodne co dal asi. Jen doufam ze to neni nejaka zrada spojena s necim jinym, protoze s tim musim nejdriv uject nejakych 160 km do prace a zpet, tak snad me to nenecha stat nekde na dalnici Diky za pomoc hosi!