Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BT diagnostika přes OBDII pro BMW E91 2006
-
BT diagnostika přes OBDII pro BMW E91 2006
Ahoj chtěl bych se zeptat, zda někdo používá diagnostiku přes OBDII pomoci BT do IOS. Díky moc za jakoukoliv informaci případně jakou používáte diagnostiku (SW+HW). Moc díky
Re: BT diagnostika přes OBDII pro BMW E91 2006
Koukni na Carly - není to jako originál diagnostika, ale nějakej základ to umí
Musíš od nich koupit adaptér a potom v appce plnou licenci. Je i spousta video ukázek na YTB 

Adaptér můžeš mít i jakýkoliv jiný ELM327 s wifi, jenom asi nepojedou všechny featury Carly
V8 power
BMW 650i LCI Spacegrau
Top down
BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine
BMW R1150R Atlantablau

Top down

Calming machine

Z vlastní zkušenosti můžu říct, že Carly s univerzálním adaptérem ELM 327 moc nechodí, má velké problémy se vůbec spojit. S originálem to běží dobře.
Btw Carly bez zaplacené licence tě nenechá ani smazat chyby... Tam to má smysl jenom když to koupíš komplet.
Btw Carly bez zaplacené licence tě nenechá ani smazat chyby... Tam to má smysl jenom když to koupíš komplet.
Mám s licencí a jsem spokojenej, uživatelsky jednoduché, zvládne to i basic kódování.
“Ability is what you're capable of doing.”
Dříve jsem používal INPU a ISTU. Ale teď používám pouze ProTool. Umí naprosto všechno a mám ho kdykoliv k dispozici. Navíc jsem ho koupil přes jejich oficiální stránky https://www.bimmergeeks.net/protool a ušetřil při nákupu cca 800,-Kč. https://play.google.com/store/apps/deta ... n_US&gl=US. Za mne nejlepší co může být.
Chtel IOS
A na Apple pouze adaptér s Wi-Fi

A na Apple pouze adaptér s Wi-Fi