Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
dacii ? to snad ne, to zlate BMW si nechte. Drahe díly, vice plastu, výbava nikde a drahe auto, jako bonus časem odejde budik v hodnotě 25 tis Kč, měnim je pravidelně. Ps. ano pracuji pro <>, Frantici jsou až moc naivni.
Me vzdycky strasne bavi, jak nekdo rika, ze e65 je srac, protoze zesilovac nebo protoze tady chcije olej nebo protoze tamto.
Doprdele ty auta maj dvacet let, x ruznych majitelu a buh vi kolik km. Dekujme bohu, ze byly tak dobre vyrobeny a doted fungujou. Aktualni auta si za dvacet let jak spolehlivy ojetiny kupovat nebudem.
Doprdele ty auta maj dvacet let, x ruznych majitelu a buh vi kolik km. Dekujme bohu, ze byly tak dobre vyrobeny a doted fungujou. Aktualni auta si za dvacet let jak spolehlivy ojetiny kupovat nebudem.
E65 platí za spolehlivou ojetinu, to bys mohl někde přednášet.
tak ja mam na e65kach uz najeto pres 200tkm a nestezuju si.
Xalere už dej pokoj, koupil jsi levnej křáp a místo aby jsi to nechal u snejka tak vymejšlíš kraviny a jenom trolíš. Prostě to něco stojí, měl jsem několik sedanů z vyšší střední a pak e65 a na svůj věk to je slušný. Jasně, chce to banány a když na ně nemáš tak tu prosím neotravuj vzduch. Věřím že tvoje stesky už nikoho nebaví. PS: na e65 jsem odjel zatím necelých 200tkm, jo má to problémy, ale s rozumem, snahou a prevencí to není sebevražda
Xalere,doporučímm ti zajet ke snejkovi nebo jaraxovi jen na pokec a ať ti vysvětlí co a jak a třeba to alespoň trochu pochopíš,sice o tom dost pochybuju,ale třeba překvapíš

BMW E34 540iA

Pro něj jsou to zloději. Proč ho tam posíláš? Ten zaslouží poslat pouze na jediné místo.
O těch dvou jsem nikdy nenapsal nic špatného. Vážím si jich a několikrát jsem tu napsal, že je moje chyba, že na značkový servis nemám. Pleteš si to s těma šmoulama co opravují ASK.
Hochu ty si nemocnej...
Ja dal za auto pred 5-6 rokama 400tis, a tezko budu hledat neco lepsiho,auta me bavi,ale tohle moc nastupcu nema. Proste dokud se to nerozpadne,tak s tim budu jezdit.
Servis na to neni nic draheho,kdyz posloucham lidi kolem, co a co je stoji,tak na sedmu sou dily vesmes dost levny.
Ted to povezu ke Snejkevi cca po roce a pul asi,ne ze by to nejelo,ale na nejakou prevenci a naky blbosti.
Kdyz reknu pred znamim,ze jedu s autem na servis po roce a pul,po dvou,tak se strasne divi,ze takovy auto chce taky
.
Takze proste dat za tohle auto 300-400 tis je naprosto v poradku,a auto ti to vrati...

Ja dal za auto pred 5-6 rokama 400tis, a tezko budu hledat neco lepsiho,auta me bavi,ale tohle moc nastupcu nema. Proste dokud se to nerozpadne,tak s tim budu jezdit.
Servis na to neni nic draheho,kdyz posloucham lidi kolem, co a co je stoji,tak na sedmu sou dily vesmes dost levny.
Ted to povezu ke Snejkevi cca po roce a pul asi,ne ze by to nejelo,ale na nejakou prevenci a naky blbosti.
Kdyz reknu pred znamim,ze jedu s autem na servis po roce a pul,po dvou,tak se strasne divi,ze takovy auto chce taky

Takze proste dat za tohle auto 300-400 tis je naprosto v poradku,a auto ti to vrati...
Oni nejsou značkový servis,ale lidi který o tom něco vědí a třeba by ti trochu otevřeli oči 

BMW E34 540iA

mcfil píše:Nevím jestl tím členem myslíš mě, ale na tuto sedmu, o které píšete jsem na ten východ chtěl jet. Dokonce jsem byl předběžně domluvený s Jaraxem. ale po kontrole VINu a nesrovnalosti ventilovaných sedaček (někteřpíšou, že kdo to vlastně používá) já bych bez toho nevzal ani 5er a 7er ani omylem. Je to super a pro mě must. Jarax má raději club protože je opravdu měkčí a zapadneš tam jak do ušáku. No zpět k té sedmě. Barva, merino platin, žadný chrom je pro mě prostě TOP kombinace. Tak pánovi volám. byl sdílný, ale o bouračce nebyla ani řeč.
Říkal, že auto bylo zabavené bankou předchozímu majiteli a ten ještě předtím z toho rozprodal co se dalo (takže nejen to ACC a NV) . On to od ní koupil a celé zrestauroval. K sedačkám říkal, že to nechal očalounit profi firmou a tu kůži si prý nechal poslat origo z Německa. A ještě ten celolak dělal. To auto se prodávalo na mobile.de docela dost dlouho a nakonec mi nabídnul odkup za něco kolem 78OOEUR. Aniž bych to viděl.
Teď je tuším za 350k a za to si představuji originál v super stavu a ne předělávku. Ale to jsem já a tolik za mě k tomuto autu. S pánem jsem komunikoval několikrát. Tím se nechci prodávajícího nijak dotknout. Jen můj názor - a to auto i tak může být skvělé.
Zdravím mcfil , Vás jsem nemyslel . Bylo to mířené na jiného člena a teď aspoň vím díky Vám kdo byl ten druhý který se o auto zajímal. Každopádně ohledně auta tak je to pravda. Auto zabavila banka , bylo odstavené - stříkalo se z důvodu "vyšisování" barvy na jedné straně + to odnesly i křesla . Ty co jsou v autě jsou origo měkčená kůže ve stejné barvě + masáže . Měl jsem v jiném aute větraný sedačky a už nikdy víc. Ale to je každého věc.... Co se týče celolaku tak mám právě díky jednomu členovi i video jak auto vyjíždí z lakovny a i hned potom co se zase celé nastrojilo .
Kdyby to někoho zajímalo tak původně jsem tohle auto ani kupovat nechtěl ale leťel jsem na východ původně pro e38 750il ale majitel byl dost zvláštní a nebyla s ním po telefonu rozumná řeč tak jsem si pár dní předem prohlídnul i jiný sedmičky ( mimo jiné i 2002) co byly v okolí na prodej . S majitelem jsem se nedomluvil tak abych si udělal pořádný výlet a měl jak jet domů tak jsem šel do týhle. Věděl jsem že má nějaký mouchy ale to se vše odrazilo potom v ceně. Krátkou sedmu už jsem prostě nechtěl a hlavně jí má skoro každý.... Tohle bylo blízko tak jsem si řekl to zkusím

Ohledně ceny co píšete , na jednu stranu máte pravdu ale druhou stranu se prodávají i za 400k.
A vedeme tu přeci debatu a Váš názor respektuji takže se nic neděje.

Presne. Ja uz si nekdy rikam, jestli mam vubec sanci objevit auto, ktery je srovnatelny s e65 a pritom dostupny pro normalni lidi. (koneckoncu je tomu zde venovany cely temaPilsner píše:Hochu ty si nemocnej...![]()

Blackie píše:Tak jestli ti v AAAčkách nabízí 250tis tak tam hned vyraž,protože až tam přijedeš tak ti je stejně nedají a kdyby náhodou jo,tak si aspoň ušetříš spoustu nervů a starostí s nějakým kupcem/špekulantem.... A jak psali ostatní,auto za tyhle peníze by mělo mit všechno co má mít a ne že NV a ACC si můžete dodělat za XX tis kč,tvl to nééééAsi bych přežil přešitej interier,auto po celolaku pokud je to pořádně atd,nějaké věci nefunkčí-není to nový auto,ale chápu že tohle může pár lidem "smrdět"
Zdravim Blackie , AAAčka které vážně nesnáším beru jako poslední možnost a nechci se s tebou přít že mi je nedají ale to už vím že dají. Určitě víš jak to v dnešní době chodí. Známej , tenhle známej a pak jde dost věcí... Ale musím s tebou souhlasit a to byl přesně ten důvod proč jsem to i psal s těma ááčkama že bych si tím ušetřil dost nervů . Určitě víš jak to chodí při prodeji auta a i jaký "dementi" ti jsou schopný zavolat , na jak stupidní otázky se ptát nebo ty jejich naučený fráze aby tě stáhli o co nejvíc peněz ale stejně by byly radši kdyby si jim to auto dal zadarmo a ještě jim natankoval

Krecekvkole píše:AAA dávají na místě o 60-70 tisíc méně, oproti nabídce po telefonu.
Není to vždy....

xaler píše:O těch dvou jsem nikdy nenapsal nic špatného. Vážím si jich a několikrát jsem tu napsal, že je moje chyba, že na značkový servis nemám. Pleteš si to s těma šmoulama co opravují ASK.
Takže jestli to chápu správně tak máš ( máte ) stále e65ku ale něčím se sere... ? Ptám se ne proto abych to tebe ( Vás ) rejpal ale dost věcí se dá na tom autě udělat svépomocí. Chtělo by se to trochu rozepsat. Díky za zpětnou reakci.

On je jenom nasranej, že koupil NASLEPO!!! nejlevnější e65 v EU od nějakýho cigána a nechápe, že není "ve vůni".
A pak ho nasralo ještě víc, že nedokázal ani vyměnit výměník na chladiči.
A pak ho nasralo, že mu nehraje rádio a všichni kdo to UMÍ opravit za to chtěli peníze.
A pak už nasral nás těma blbejma kecama!
A pak ho nasralo ještě víc, že nedokázal ani vyměnit výměník na chladiči.
A pak ho nasralo, že mu nehraje rádio a všichni kdo to UMÍ opravit za to chtěli peníze.
A pak už nasral nás těma blbejma kecama!
Nevím co všichni máte, vždyť dva roky vybíral. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Vlezu sem a vidim ze se nic nezmenilo
Nejlevnejsi sedmice z EU je porad stejny srot.
NV nejde jen tak lehce dat z jineho auta. Pokud to ma byt z jineho vraku je treba dobastlit emulator, staval neco malo pres 400€. ACC je treba seridit podle laseru, zrcadel a diagnostiky - stoji to nejakou tu kacku.

NV nejde jen tak lehce dat z jineho auta. Pokud to ma byt z jineho vraku je treba dobastlit emulator, staval neco malo pres 400€. ACC je treba seridit podle laseru, zrcadel a diagnostiky - stoji to nejakou tu kacku.
Ne on je nasranej, že tu několik let čte žvásty o tom jak je E65 nadpozemsky božské auto a pravda je někde úplně jinde. To moje auto je levné, ale to předchozí škopky také, ale žádný se nerovnal tomu krámu. Ještě se mi s tím nepodařilo odjet aby vše fungovalo. Ničemu jinýmu se to nevyrovná. Říkal jsem si, že když to bude taková pecka tak si koupím nějakou lepší motorizaci, ale teď jsem rád, že jsem do toho auta při pořízení nedal ani korunu navíc. I tak mě to mrzí. Potřebuji nutně auto a nemohu ho použít.
Hele já jsem s tím svým autem za 3t € spoko. Sice jsem ještě moc nejezdil, nemám teď čas, ale jezdí to, na značkách už to je. Spoustu věcí, teda spíš drobností, se už doladilo, trocha peněz to ještě spolkne. Jinak mám KO 4 jednotky a regulátor na altíku. ASK, navi, L7, KHI sluchátkovou jednotku. Půjdu rovnou cestou FL. Teď mám altík, L7 a ASK půjčený od JaraXe. U něj je opravdu výhoda, že odjedeš s papírem, kde je přesně napsaný, co tomu je, co je potřeba udělat, co je potřeba sledovat, co má čas. A nejen to. Chápu, že máš rodinu, nemáš třeba tolik času, ale zkus nad tím zapřemýšlet. Kdyby jsi sem dojel, tak dojedu pomoct. Další výhoda u JaraXe.
Tady diagnostika v den koupi a dnes.

Tady diagnostika v den koupi a dnes.

Naposledy upravil(a) Pajk85 dne ned 07.02.2021 16:27, celkem upraveno 3 x.