Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Oprava 750i
- soukupadam
Re: Oprava 750i
To kup levne, jakoze hodne levne. A az to zdechne, coz neni otazka jestli vubec, ale jestli jeste letos. Tak to rozprodas a z motoru bude stolek. Takovej ten hnusnej, co je vsichni delaj stejne jako pres kopirak.
-
- Kontaktovat uživatele:
To je hoooodne dobre shrnuti.soukupadam píše:A az to zdechne, coz neni otazka jestli vubec, ale jestli jeste letos.

nemam v umyslu s tim moc jezdit
)
zkusim procist a najit co se teda vlastne na tom motoru sere

zkusim procist a najit co se teda vlastne na tom motoru sere
- soukupadam
Sezen to za cenu pelechu e65 750i. Takze tak 150 tisic a bude to dobra koupe.
ajajaj .... tady vidím velký špatný ....
Ikdybys to koupil tak už to nikdy neprodáš ... brutálně pod cenu ... to auto může jezdit měsíce ...ale taky ne.
Byl to totální propadák BMW.
Je toho tady napsáno dost o motoru N63.

Ikdybys to koupil tak už to nikdy neprodáš ... brutálně pod cenu ... to auto může jezdit měsíce ...ale taky ne.
Byl to totální propadák BMW.

Je toho tady napsáno dost o motoru N63.
tak jsem nasel i doporuceni
Od zdejsiho guru, male ale od nej ma velkou vahu
analyzovat trh cenove si dokazu sam
e65/e66 je kocar ale premyslim o f01 nebo pujdu do novejsi
spis je problem najit zde majitele 7er hlavne si nikdo neurazte, ne zadneho kravatacka ale toho
co si dela oleje brzdy atd. sam aby rekl jak dlouho mu to
jezdilo co se sralo atd. jestli daval lepsi vstrikovace atd.
chapu ze 7er si kupoje jina sorta lidi ale treba i blazen co proste rozdela vse co zvkadne rozdelat
nekdy neda dokupy..
koukal jsem na servisni interval u dvou 750i n63 a u jedne se menil olej v autorizaku po 25tis km // udajne jiz zkraceny interval
// az do najetych 160tis - a jednou az po dvou letech// pak druhy majitel menil po 15-20 tis do 240tis a treti majitel bazar. Ja u auta pro radost si ho klidne vymenim po 8tis na tom nesetrim a ma radost co si tam dam
motor je asi pruser ale ty servisy a intervaly taky
nejezdim ani se sup3 na vymeny oleje..proc? po 25tis? a za vymenu 5.5k? vytazenou cerpadlem? a co tam nslejou...dnesni realita..
jsem se trochu rozepsal
je mi jasny ze nacatou 750 nezachranim taky na ni netrvam
a omlouvam se ze jsem se nacpal do tohodle tema

analyzovat trh cenove si dokazu sam
e65/e66 je kocar ale premyslim o f01 nebo pujdu do novejsi
spis je problem najit zde majitele 7er hlavne si nikdo neurazte, ne zadneho kravatacka ale toho
co si dela oleje brzdy atd. sam aby rekl jak dlouho mu to
jezdilo co se sralo atd. jestli daval lepsi vstrikovace atd.
chapu ze 7er si kupoje jina sorta lidi ale treba i blazen co proste rozdela vse co zvkadne rozdelat

koukal jsem na servisni interval u dvou 750i n63 a u jedne se menil olej v autorizaku po 25tis km // udajne jiz zkraceny interval

motor je asi pruser ale ty servisy a intervaly taky
nejezdim ani se sup3 na vymeny oleje..proc? po 25tis? a za vymenu 5.5k? vytazenou cerpadlem? a co tam nslejou...dnesni realita..
jsem se trochu rozepsal

je mi jasny ze nacatou 750 nezachranim taky na ni netrvam
a omlouvam se ze jsem se nacpal do tohodle tema
Snejka jsem se kdysi ptal, jestli se da zivotnost N63 ovlivnim castejsi vymenou oleje. Usklibl se a rika bez sebemensiho zamysleni, ze ten motor je pokazeny uz kdyz vyjede z vyrobni linky. Takovej drahej hazardni automat, nikdy nevis, kdy vyhrajes jackpot. Za 80 000 km, za 120 000 km. Osobne me prekvapuji najezdy nad 200 000 km
- soukupadam
Efko 750i je jediny auto na svete, kterymu lidi pritaci kilometry, aby to vypadalo jakoze to jezdi a dalo se prodat.

soukupadam píše:Efko 750i je jediny auto na svete, kterymu lidi pritaci kilometry, aby to vypadalo jakoze to jezdi a dalo se prodat.
- Don
Uz jsou levnejsi nez E65, vsechny po vymene motoru 

don: to myslíš jen ze srandy nebo nějaké někde vidíš?
jestli o něčem víš klidně mě to sem hoď děkuji
ja už byl podívat na 5ti kusech, teď to teda komplikuje uzávěra okresů
jestli o něčem víš klidně mě to sem hoď děkuji
ja už byl podívat na 5ti kusech, teď to teda komplikuje uzávěra okresů
- Don
Je to takova sragora, ze uz je levnejsi nez E65... prvni treba tady https://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/ ... oFrom=list
- Don
Mam v tom stejny nazor... je to skoda. Joy-klada mi tam prijde uplne k nicemu
Presne tak, iba to tam zavadza... ovela lepsi je napr. nejaky drziak na pohare, ako mala E65, popr. by sa tam hodil nejaky vecsi odkladaci priestor na telefon, mozno aj s nabijanim atd... dalsi neskutocny fail je rucka na dverach, madlo hore... neviem ktory idiot toto vymyslel
-
mě by zajímalo kde lidi berou odvahu tydle auta kupovat, ten motor je tak slavnej že to až není možné 
a ceny spadly už hodně pod cenu vybavených E65.

a ceny spadly už hodně pod cenu vybavených E65.
mne to auto pripada krasny a vevnitr fakt hezky. Se nedivim, ze tomu clovek da sanci... za ty prachy
-
tak na druhou stranu když se naloženy E66 750Li prodávaj už za 400 a víc a za 200k koupíš naložene Fko 750Li, tak už se vyplatí koupit Fko, opravovat to pájkou
prostě jen to tak bastlit a až se vysere něco velkyho tak to rozdělat na díly a ono se to vrátí