Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tak jsem zjistil co se dalo a vše přečetl a nechám to někomu jinému. 

PrahaV8 nemá LPG +40k ale vypadá dobře ... počítám LPG plus 20-30k si veme ze startu
Já projezdim i teď cca 5k měsíčně jen v palivu plus servis a to na LPG ... nechci vidět co by to bylo na benzín.
Nechápu tolik pěkných aut a vše bez LPG
Já projezdim i teď cca 5k měsíčně jen v palivu plus servis a to na LPG ... nechci vidět co by to bylo na benzín.

- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Filozof píše:PrahaV8 nemá LPG +40k ale vypadá dobře ... počítám LPG plus 20-30k si veme ze startu
Ja tedy nechapu,proc tady neustale bedujes a lamentujes..

Tak si konecne priznej,ze na takovy auto proste nemas a uz to prestan dokola resit...kup si Skodovku na CNG a prestan slintat nad V8,ktera nema LPG

Já zase nechápu proč furt řešíš E65, když je to takovej xindl nepovedenej. Kup si normální auto se šestiválcem na plyn, nebo na naftu a budeš na tom líp. Ten sráč je horší než cokoliv co znám tak proč to furt chceš? To fakt věříš tady místním žvástům, že když to koupíš za spoustu peněz a hodně do toho nacpeš tak budeš jezdit v něčem exkluzivním? Ani hovno, je to starý a už z výroby ojebaný, jednu věc zalátáš a dvě další se vysypou. S BMW co bývaly je to nesrovnatelné.Filozof píše:PrahaV8 nemá LPG +40k ale vypadá dobře ... počítám LPG plus 20-30k si veme ze startu
Ty to nechápeš?
To je v poho. Tady zase nikdo nechápe tebe.
Uraženej nepřející hamoun, který si nedokáže přiznat, že sám se sebou vyjebal.
To je v poho. Tady zase nikdo nechápe tebe.
Uraženej nepřející hamoun, který si nedokáže přiznat, že sám se sebou vyjebal.
No co, kolik by to bylo na benzín 15*33. 5 korun na kilák, vč. DPH a bez odpisů. Reálně pro dotyčného, kterej očividně podniká, tak 3,4 Kč / km straight outta kapsa.
Fakt peklo.
Jinak samozřejmě diagnostika stavu auta a odhad servisních prací na základě fotek exteriéru na bazoši už je klasika, asi jako CASH a zákaz velkoobjemových motorů od EU.
Fakt peklo.
Jinak samozřejmě diagnostika stavu auta a odhad servisních prací na základě fotek exteriéru na bazoši už je klasika, asi jako CASH a zákaz velkoobjemových motorů od EU.
xalere jsou to krásná auta ... mě se ta e65 v černé s pěknými koly a výbavou moc líbí ... ale uznejme že mít auto jako koníček co si jej vezmeš na víkendové ježdění a dovolenou je něco jiného než jako denní vůz co má už při koupi polovinu věcí ve špatném stavu jak jsi koupil ty.
Koupit auto po člověku co se staral a opravdu řešil vše je mnohem lepší start jako tvé co bylo na odpis a tys myslel že jej nějak vzkřísíš.
Ostatně já mám 6válec v LPG a spotřeba není nejhorší ... motám se kolem 12-13L LPG díky příměstskému ježdění.
Ted jsem mu nadělil pár dílů nových a nové zadní pneumatiky 18" ale je to staré auto furt to něco chce a bude chtít a postupně vlastně vyměnuji celé auto v dílech.
U e65 to bude to stejné jen prostě když už tak musí bejt v pěkném stavu at to duležité tě nezklame.
Ikdyby jsis koupil oktávku v zuboženém stavu tak si bude říkat o servis xalere, jen prostě to BMW má více dílů a více výbavy kde se to může kazit.
Ten kdo si jednou zvykne na LPG že tankuje za 750kč plnou nádrž na kterou těch cca 450-500km dá tak se mu blbě zvyká na plnotučnej benzín pokud by měl co týden dávat plnou za 3x tolik. A to mi potvrdí každej co má LPG a jezdí na něj denně.
Koupit auto po člověku co se staral a opravdu řešil vše je mnohem lepší start jako tvé co bylo na odpis a tys myslel že jej nějak vzkřísíš.
Ostatně já mám 6válec v LPG a spotřeba není nejhorší ... motám se kolem 12-13L LPG díky příměstskému ježdění.
Ted jsem mu nadělil pár dílů nových a nové zadní pneumatiky 18" ale je to staré auto furt to něco chce a bude chtít a postupně vlastně vyměnuji celé auto v dílech.
U e65 to bude to stejné jen prostě když už tak musí bejt v pěkném stavu at to duležité tě nezklame.
Ikdyby jsis koupil oktávku v zuboženém stavu tak si bude říkat o servis xalere, jen prostě to BMW má více dílů a více výbavy kde se to může kazit.
Ten kdo si jednou zvykne na LPG že tankuje za 750kč plnou nádrž na kterou těch cca 450-500km dá tak se mu blbě zvyká na plnotučnej benzín pokud by měl co týden dávat plnou za 3x tolik. A to mi potvrdí každej co má LPG a jezdí na něj denně.
Je to jen auto, nic víc. Jezdí to jako auto, není to nic nadpozemského. Ten krám měl spoustu problémů už při svém uvedení na trh. Nevěřím tomu, že ty vaše jsou jiné.
Neveř, bež si spravit ten svůj šrot. Chceš rady, ale nechceš je poslouchat. Kdy koupíš toho Phaetona?
Až bude za 15000 i s dálniční známkou.
Někdo to LPG nechce jako já před mnoho roky. Koukal jsem na každého kdo měl 5er - 7er jako na vraha auta ale doba se změnila a LPG jde udělat tak že to nepoznáš a v autě nemáš bombu v kufru ale jen bombu místo rezervy takže nic nepoznáš. Mám už BMW s LPG a uplná pohoda i servis v pohodě jen mi občas vadí ty hadice v motoru že mám trochu omezená prostor ale třeba v e39 s motorem 528 je to uplně jedno protože tam je prostoru hodně ale u 540 je to už horší ale stále pohoda. Rozumím tomu že pokud tam dám LPG tak autu seberu punc originálu ale já auta nekupuji tak abych je za 5let prodal. BMW si skoro vždy nechám a dám ho pryč jen pokud příjde bouračka nebo vážná závada.
Filozof píše:PrahaV8 nemá LPG +40k ale vypadá dobře ... počítám LPG plus 20-30k si veme ze startu
Nic se teď neprodává, jen ten Touareg kousek od nás.m4zzy píše:Neveř, bež si spravit ten svůj šrot. Chceš rady, ale nechceš je poslouchat. Kdy koupíš toho Phaetona?
https://auto.bazos.cz/inzerat/134060377 ... ajitel.php
Tohle nevypada spatne, do toho bych sel. Ma to hlavni body pro tebe 1) je to nejlevnejsi , 2) je to nepojizdny , 3)je to auto do srotu . A hůra plynule se přesunout na VW forum a hudrovat jak je Tuareg na pikacu.
- Itchythefirst
Sauto.cz:xaler píše:Nic se teď neprodává, jen ten Touareg kousek od nás.
241 Touaregu
15 Phaeotonu
Mas vubec obcanku?

Nic, co by nespravil karton vonavejch stromeckujurajof píše:2) je to nepojizdny , 3)je to auto do srotu

Asi máš jiný sauto.cz
Touareg do 50 tis nula
Phaeton do 50 tis nula
Necháme toho nebudu tady spamovat. Můžeme se přesunout do vaší oblíbený rubriky ASK.
Touareg do 50 tis nula
Phaeton do 50 tis nula
Necháme toho nebudu tady spamovat. Můžeme se přesunout do vaší oblíbený rubriky ASK.
- Itchythefirst
Jo, promin, nezapnul jsem si mod pro kolenovrty, co hledaji srotxaler píše: Touareg do 50 tis nula
Phaeton do 50 tis nula

Spíše mód pro pracující.
Nechte toho tohle není ta správná rubrika.
Nechte toho tohle není ta správná rubrika.
Zajed ke snejkovi a těch 50 možná jen 30 ti bude stačit aby ti 7er fungovala ...
Nechápu tobě zlobí auto a nejsi ochotnej dát do servisu ani 10K místo toho přemýšlíš koupit auto za 50k které stejně bude chtít další servis za třeba 10-20k minimálně.
nějak tomu přestávám rozumět. Vem ty prachy a oprav si jedno auto.

Nechápu tobě zlobí auto a nejsi ochotnej dát do servisu ani 10K místo toho přemýšlíš koupit auto za 50k které stejně bude chtít další servis za třeba 10-20k minimálně.
nějak tomu přestávám rozumět. Vem ty prachy a oprav si jedno auto.

jezus, normální pracující lidi, to tu ještě chybělo.
normální pracující lidi holt nejezdí osmiválcema. hrůza.
normální pracující lidi holt nejezdí osmiválcema. hrůza.
- Itchythefirst
Jo, to bylo zcela odzbrojujiciStepan1 píše:jezus, normální pracující lidi, to tu ještě chybělo

On i skladnik ve sroubarne ma pravo jezdit v 7er, ale pokud je takovej blb, ze koupi nejlevnejsi nepojizdnej krap a ani si nenecha poradit, jak z toho ven, tak necht mu je prano