Ahoj,
zkoušel někdy někdo z vás repas zadního hydraulického stabilizátoru k dynamic drive? Dával se do modelů: e60, e61, e63, e64 s výbavou S229A.
Číslo dílu je: 37126780012, případně 37126760166
Začíná rosit a nevím, jestli má cenu tam dávat starší a řešit např. za rok znovu stejnou situaci. Do staršího nikdo nevidí...
Díky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hydraulický stabilizátor e60
Re: hydraulický stabilizátor e60
repase neni mozna.
bud novy , nebo pouzity origio dil.
bud novy , nebo pouzity origio dil.
Trošku jsem hledal na netu a našel tuto firmu. Tak nevím
https://www.aircarsystem.cz/eshop/zbozi ... -5-e60-e61

https://www.aircarsystem.cz/eshop/zbozi ... -5-e60-e61
To je docela husta cena. Ale videl jsem kdesi polskou firmu co to dela vymenou a bylo to okolo 12-13 000 kc za kus.
Taky se mi rosi, ale predni. Zatim je to velice decentni, tak vyckavam.
Taky se mi rosi, ale predni. Zatim je to velice decentni, tak vyckavam.
-
rosí 90% těch stablizatoru, dokud to nekape, není třeba dolivat, tak to není třeba řešit. a tekoucí stablizator je fakt vyjímečnej. nechal by to tak jak to je, až to poteče moc, koupil bych starší stabík za 5 tisíc. 17 je moc
-
Tak pouze ze zkušenosti: většina věcí opravit nebo repasovat lze,záleží pouze na tom,jaký použít technologický postup.
Ta cena za repas je teda mega zlodějna,ale tak je to se vším v tomhle prašivém zlodějském pseudostátě. Ve finále bude vyměněno nějaké to gufero,futro,těsnící gumička,jehlové ložisko atd. .
Viděl bych to coby obdobu při repasi servořízení včetně čerpadla,atypická jehlová ložiska vám tady nikdo neprodá,není ani žádná vstřícnost to zjistit a pokud ano,tak za to chcou nesmysl,to samé vysokotlaká gufera hřebene s teflonovými vložkami,teflonová futra hřebene,speciální teflonová ložiska - dělal jsem několik serv hřebenových i klasických,ložiska bez problému sehnal na ebay v anglii a u prodejců z Ruska,za zlomek ceny tady v absurdistánu : perly pomoci zákazníkovi v čechokolonii zcela běžného typu: na dotaz,že vše musí mít normu a z hoven to není uplácané odpovědi typu,nene,to není pravda,že to nechceme prodat,my vám to prodáme ,ale jako celek-za 30 litrů a víc: odpověď hodná debila.
A nebo si snad myslíte,že to,že nám děcka už skoro rok moří tím jejich imaginárním morem,motají nám huby infekčními hadry,že se to děje jenom tak? Voni zavádí otrokářství a otrok musí být blbej,vzdělání je nežádoucí,z mladé generace vyroste generace tupých,nevzdělatelných debilů s drátama v uších a matlacím debilizátorem v prackách,na práci levých jako chcípající krtek - vidím to všude okolo sebe. To jsem ale odbočil od tématu: většina věcí jde opravit,aniž by oprava stála nesmysl,záleží jen na přístupnosti k ND a technologii.
Ta cena za repas je teda mega zlodějna,ale tak je to se vším v tomhle prašivém zlodějském pseudostátě. Ve finále bude vyměněno nějaké to gufero,futro,těsnící gumička,jehlové ložisko atd. .
Viděl bych to coby obdobu při repasi servořízení včetně čerpadla,atypická jehlová ložiska vám tady nikdo neprodá,není ani žádná vstřícnost to zjistit a pokud ano,tak za to chcou nesmysl,to samé vysokotlaká gufera hřebene s teflonovými vložkami,teflonová futra hřebene,speciální teflonová ložiska - dělal jsem několik serv hřebenových i klasických,ložiska bez problému sehnal na ebay v anglii a u prodejců z Ruska,za zlomek ceny tady v absurdistánu : perly pomoci zákazníkovi v čechokolonii zcela běžného typu: na dotaz,že vše musí mít normu a z hoven to není uplácané odpovědi typu,nene,to není pravda,že to nechceme prodat,my vám to prodáme ,ale jako celek-za 30 litrů a víc: odpověď hodná debila.
A nebo si snad myslíte,že to,že nám děcka už skoro rok moří tím jejich imaginárním morem,motají nám huby infekčními hadry,že se to děje jenom tak? Voni zavádí otrokářství a otrok musí být blbej,vzdělání je nežádoucí,z mladé generace vyroste generace tupých,nevzdělatelných debilů s drátama v uších a matlacím debilizátorem v prackách,na práci levých jako chcípající krtek - vidím to všude okolo sebe. To jsem ale odbočil od tématu: většina věcí jde opravit,aniž by oprava stála nesmysl,záleží jen na přístupnosti k ND a technologii.
-
tak hurá do toho repasovat stabilizátory za par korun.
Jak píše Libor, koupím starší stabilizátor a vyměním. Ne, že by tekl jako Dunaj, ale jednou za čas je pod ním kapka. Vadí mi to.
Ono nebude problém asi vymenit nějaké gufero nebo tak, ale spíš jak se do něj dostat a pak ho zase dát dohromady.
Ono nebude problém asi vymenit nějaké gufero nebo tak, ale spíš jak se do něj dostat a pak ho zase dát dohromady.