jaris: Tvl a néé Samozřjmě jsou vyjímky,ale na jednu stranu si vem kolik si nastrkal do auta,ale automat ti podle tebe řadí na píču
lukas40: tebe jsem zrovna nemyslel
soukupadam: Ty se moc nesměj Ale u tebe už mě to přijde trochu jako prokletí
za 40 tisíc tu převodovku nikdo nezrepasuje.
tydle převodovky prakticky vubec netrpí na lamely a ani nijak extra netrpí na měniče, na to trpí 750i a 745d, ale 745i moc ne. samozřejmě měnič po 300tkm není už nikdy v top kondici a vždycky když se dělá převodovka se dělá měnič. je to jako si vyměnit synchrony u manualu a nechat si tam starou smetenou spojku.
Tydlle převodovky ale nejvíc trpí na tepelné zkroucení mechatroniku, už jsem to i viděl, když pán nalil utěsnovač chladiče, utěsnil si výměník převodovky a odnesel to právě mechatronik, převodovka začala kopat a vyřešila to právě až výměna mechatroniku. A prostě ty mechatroniky už mají taky něco za sebou a žádny ZIPkit je neopraví. Blackie to hezky napsal. Jediné řešení je nový mechatronik. no a když uděláme měnič, mechatronik + vnitřek, olej a věcí kolem tak se bližíme 100tkč. A to podle mě do těchto aut nemá vubec smysl. Navíc jakákoliv chyba kterou technik udělá = pujde to do kytek. Takže za mě prostě podívat se do té převodovky jeslti to není nějaká blbost a koupit starší převodovku, tu tam nasadit a spokojeně jezdit. Todle není GMko ktrerý se sere jedno za druhym a nemá smysl kupovat starší, todle jsou robustní převodovky.