Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Já samozřejmě nic takového nežádám, jde mi pouze o zbytky aut popřípadě jiné placené díly.
Na druhou stranu se na slevomatu dá koupit zážitek krmení v zoo, starat se o psy, nebo návštěva krokodýlí farmy, nic na tom není. Brácha se také byl podívat ve Flat six.
Na druhou stranu se na slevomatu dá koupit zážitek krmení v zoo, starat se o psy, nebo návštěva krokodýlí farmy, nic na tom není. Brácha se také byl podívat ve Flat six.
Já to měl přes známého a byl jsem spíše k ruce a viděl ty finty co a jak. Nic za to nechtěl já mu dal aspon flašku a pomohl jsem mu pak jsem některé ukony dělal sám na starších autech on to kontroloval a vše ok.
Dodržení utahovacích momentů a postup atd. U aut za 50-100k...
Rád bych uměl GO motoru u R6 a V8 a diagnostiku.
Diagnostika byla tou nejzajimavější sekcí asi.
Jen bych na diag potřeboval spešl školení aspon 8hodin čistého času možná dva dny kompletně tomu rozumět i s kodováním to by mě bavilo nejvíce.
Základy zvládám ale chce to víc času hlavně kodování.
Tak jak bude čas nechám se někde proškolit na diag. a kodování.
Snejkovi se nedivím má toho hodně.
Dodržení utahovacích momentů a postup atd. U aut za 50-100k...
Rád bych uměl GO motoru u R6 a V8 a diagnostiku.
Diagnostika byla tou nejzajimavější sekcí asi.

Základy zvládám ale chce to víc času hlavně kodování.
Tak jak bude čas nechám se někde proškolit na diag. a kodování.
Snejkovi se nedivím má toho hodně.
Já myslel že toto téma je o tom jestli někdo zná nebo se byl podívat na auto co je k prodeji. Případně tak upozornil na nedostatky apod. Vy tady píšete jen sračky. Jeden že jde krmit opice a druhej že neumí s diagnostikou
Pište si soukromě o věcech co nejsou k tématu ne?

-
NN není,v mamacaru byl long s černým interiérem.
Ten černý interier mi vypadnul z hlavy. To auto mi uteklo kvuli nemoci takže mě to pěkně naštvalo. Ani nevím jestli to koupil někdo z klubu a jestli tam byl nějaká problém. Ale bylo to za super peníze
PRAHAV8 píše:. Jeden že jde krmit opice a druhej že neumí s diagnostikou ?

Ja som to auto videl a zas ziadna hitparada to podla mna nebola.PRAHAV8 píše:Ten černý interier mi vypadnul z hlavy. To auto mi uteklo kvuli nemoci takže mě to pěkně naštvalo. Ani nevím jestli to koupil někdo z klubu a jestli tam byl nějaká problém. Ale bylo to za super peníze
Já jen fotky víc jsem nestihnul. Nevíš byl tam nějaký problém? Podle bazaru auto bylo v lepším stavu než nové 

No stala okolo 10 s dph a to za ten stav nebolo malo, a asi bola burana na predok + predne svetla obe prasknute cele. Diery po antene v zadnom blatniku a aj daka diera v stropnici. Logic uplne KO. Paradoxne NV fungoval dobre.
Tak jsem rád že jsem tam ani nejel. A tu z odkazu co jsem sem dal neznáš?
Zvlastni, nema zadni roletky a jelikoz tvrdi, ze je v pomalu v plne, tak tam toho bude chybet vic. Zrovna ty roletky jsou super vec.PRAHAV8 píše:Není tohle ta co se prodávala asi cca 6měsíců zpět v Mamacar?
https://auto.bazos.cz/inzerat/132695634 ... -48-v8.php
Je to docela hezký kousek jen to není long
Ta je nádherná, asi TOP nafta, jakou jsem kdy viděl.ettore píše:https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=200173525
e66 750Li
Nooo taky jsem na to už koukal. Majitel zatím nekomunikuje. Ty roletky jsou super jen jsem si jich zatím moc neužil ale třeba v e38 je každý používal když byl vzadu.
Jaris330D píše:Zvlastni, nema zadni roletky a jelikoz tvrdi, ze je v pomalu v plne, tak tam toho bude chybet vic. Zrovna ty roletky jsou super vec.PRAHAV8 píše:Není tohle ta co se prodávala asi cca 6měsíců zpět v Mamacar?
Tady VIN DH76843PRAHAV8 píše:Není tohle ta co se prodávala asi cca 6měsíců zpět v Mamacar?
Škoda, že chybí jen ten kávovar, lednička a masáže.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:20, celkem upraveno 1 x.
Máš k tomu víc info?
Jarax vzkazuje : "ta sedma byla u mě na prohlídce s vaculíkem, někdo sem může postnout ten článek ze světa motorů. I vaculík na konci článku napsal "vzhledem k tomu že na té sedmě nefungovala hromada věcí a projevili se prakticky všechny možné závady toho modelu, tak by jsme ji stejně doporučuli" což znamená - tu sedmu jsme si pujčili z áček ale nemůžem napsat že je to krám, protože by nás v áčkách sežrali, tak to napíšem oklikou, auto má všechny možné závady, ale přesto nám učarovalo. Vaculík když s tím ke mě jel tak mi několikrát volal že to ani nedojede
houpou otáčky, hrozně to kouří, atd" no je to ztrapené a zničené, převodovka chycená, motor na přetěsnění, hromada výbavy nešla. je to horkej brambor, prohlídka se dělala loni v unoru a od té doby to má asi 4tej majitel auto se různě přeosouvá po ČR.

No palec hore! Dobré info
Dík