Prosím vás, poradí mi niekto koľko oleja má ísť do tohoto autá. Hladam na Google, F31 2017 model s motorom B47D 20B nemôžem nájsť a chcel som vymeniť olej ale nakoľko som si nie istý s množstvom aké tam dať nemôžem to vymeniť
Dik za radu
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
f31 325D 165kw 2017 motor B47D 20B kolko oleja ?
Re: BMW325D 165kw 2017 motor B47D 20B množstvo oleja
To co vypustis tak změř množství oleje a podle toho nalej nové množství oleje. A nemusíš se bát že bude něco špatně.
Ja som čítal že tam ide 5L ale našiel som aj 7,5L a rad by som vedel skutočne množstvo . Mám 5L kúpených a teraz mám kúpiť 2,5L aby som si bol istý že mám dosť oleja? Myslím , že údržba je dobrá vedieť skutočne množstvo ktoré tam má byt. Manuál k BMW bez akýchkoľvek údajov ohľadom kvapalín. Dokonca aj lacné autá ako Suzuki majú lepší manuál ako toto s.....ne BMW
Ďakujem za každú radu a pomoc. Problém nie je kúpiť olej, ale chcel by som fakt perfektnú údržbu na aute si vykonávať ako to len ide.
Viem, že na fóre je veľa šikovných ľudí, ktorý majú radi svoje autá a majú veľa skúsenosti
Ďakujem za každú radu a pomoc. Problém nie je kúpiť olej, ale chcel by som fakt perfektnú údržbu na aute si vykonávať ako to len ide.
Viem, že na fóre je veľa šikovných ľudí, ktorý majú radi svoje autá a majú veľa skúsenosti
Ďakujem, tak zajtra to vymením .
Chcel som sa opýtať, či existuje kniha kde je viacej o údržbe modelu F31 ročník 2012-2019 ?
Chcel som sa opýtať, či existuje kniha kde je viacej o údržbe modelu F31 ročník 2012-2019 ?