Pulpfiction píše:V tom bazaru jsem byl. Byla tam super nabídka. Dvě fakt hezký auta. Jedno je tam v nabídce ještě po roce do dnes. Bohužel už tehdy byly prodaný a prej nemaj čas na mazání inzerátů, takže kdo ví jestli tam ty auta vůbec jsou
Díky za info, dávám od toho ruce pryč. Nemají čas na mazání inzerátů, to je dobrej fór
dobře, ale smažeš to pří prvním dalším kdo se ozve že to chce. to je v pohodě.
ale třeba "áčka" todle běžně dělaj.
mají na webu auta ktery nemají, když pak člověk přijede na tu levnou oktávku "pane tu jsme prodali" nebo pane "ta se opravuje, potkal se motor" ale máte tu dalších 248 octavii tak se mrkněte.
Pajk85 píše:To není fór. Dnes jsem se s tím setkal u položky za 700.
Na bazoši to chápu, že člověk zapomene. Ale tohle je vyloženě práce toho bazaru se starat o svoji nabídku. Když nemají čas na aktualizaci inzerátů (svoji práci), tak to pro mě není seriózní podnik
LiborX50dM píše:dobře, ale smažeš to pří prvním dalším kdo se ozve že to chce. to je v pohodě.
ale třeba "áčka" todle běžně dělaj.
mají na webu auta ktery nemají, když pak člověk přijede na tu levnou oktávku "pane tu jsme prodali" nebo pane "ta se opravuje, potkal se motor" ale máte tu dalších 248 octavii tak se mrkněte.
A pak tam toho chudáka začnou masírovat svýma nacvičenýma větama, až ze zoufalosti povolí a odjede s něčím, co ani nechtěl
tak to je uz ale jeho problem
Ja do AAA/AutoEsa/DavoCar nelezu z principu protoze pocitam ze tam na kamuflovani pruseru maji nastaveny vnitrofiremni smernice
Byl jsem tam jednou teda vlastne 2x
Pak jsem mel asi deset telefonu s uzasnymi nabidkami