K poslední fotce s popiskama:
Otazník č.1 - to nevím k čemu ten konektor je....do CD měniče to nejde...vypadá to jakoby to šlo do zesilovače, ale ten má ten konektor 12ti pinový (viz.fotka) a tohle je jen 8mi pinový...?? Takže nevím kam s ním.....
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kompatibilní autorádio do E34 sedan.
Re: Kompatibilní autorádio do E34 sedan.
- Přílohy
-
- IMG_4005.JPG (1.24 MiB) Zobrazeno 12146 x
-
- 1.JPG (50.28 KiB) Zobrazeno 12146 x
Otazník č.2 - není to uštípnutá ta diversity anténa?
- Přílohy
-
- IMG_4020.JPG (1.15 MiB) Zobrazeno 12145 x
A ještě jeden dotázek....co je to ten Interface?
To jsem v kufru taky nenašel....podle toho schématu mi ale není úplně jasné kde se to má nacházet....?
Teda jestli tohle dobře dopadne....
Pane Spejbl - když to vidíš, nechceš si to raději nechat v originální konfiguraci ?
To jsem v kufru taky nenašel....podle toho schématu mi ale není úplně jasné kde se to má nacházet....?
Teda jestli tohle dobře dopadne....

Pane Spejbl - když to vidíš, nechceš si to raději nechat v originální konfiguraci ?

- Přílohy
-
- interface 7.JPG (154.74 KiB) Zobrazeno 12136 x
-
- interface 6.JPG (107.12 KiB) Zobrazeno 12136 x
no vida, na první pohled to vypadá tragicky, ale mohlo by se z toho dát něco vykřesat 
evidentně nějaký prase propojilo to aftermarket radio přímo na repro, takže když zrekonstruuješ konektory, tak bys mohl hrát
tady jsou schémata na e34
https://www.e34.de/tips_tricks/schaltpl ... plaene.htm
konkrétně hifi
https://www.e34.de/tips_tricks/schaltpl ... /index.htm
je tam popsaný a označený, kam kterej kablík, do kterýho konektoru vede, bude to chtít obnovit ten druhej konektor vzadu do zesilovače a vpředu k radiu, někde by vpředu mohli bejt ty původní dráty (nebo i ten konektor) od radia k zesilovači, který prase nahradilo těma hnědejma
na changer se asi vyplatí natáhnout novej kabel nějak bokem, to pájet bude opruz
co je ten konektor 8-pin a ten ufiklej půjde třeba najít v těch schématech
good luck

evidentně nějaký prase propojilo to aftermarket radio přímo na repro, takže když zrekonstruuješ konektory, tak bys mohl hrát
tady jsou schémata na e34
https://www.e34.de/tips_tricks/schaltpl ... plaene.htm
konkrétně hifi
https://www.e34.de/tips_tricks/schaltpl ... /index.htm
je tam popsaný a označený, kam kterej kablík, do kterýho konektoru vede, bude to chtít obnovit ten druhej konektor vzadu do zesilovače a vpředu k radiu, někde by vpředu mohli bejt ty původní dráty (nebo i ten konektor) od radia k zesilovači, který prase nahradilo těma hnědejma
na changer se asi vyplatí natáhnout novej kabel nějak bokem, to pájet bude opruz

co je ten konektor 8-pin a ten ufiklej půjde třeba najít v těch schématech

good luck

Díky za ty schémata...

Jinak už jsem rozhodil sítě a už mám několik nabídek na CD měniče i zesilovače....dokonce jeden týpek má i kabeláž....tak z toho určitě něco dopadne....dokonce si i píšu s jedním prodejcem radia Professional....ale 12 táců...a display stále s otazníkem.....no uvidíme....jste mě s tím origo stavem nahlodali...a už se zase nekontroluju...

Co ten Interface - to nevíš, k čemu to slouží?

Ja právě netuším o jakém zesilovači je tady vůbec řeč, tam je jen anténní zesilovač v C sloupku, ale tady je řeč asi o jiném zesilovači asi né ? V tý audiotechnice jsem úplně mimo

Ty máš tedy v tds originální rádio a chceš tam něco moderního? Jak dával Zdann01 odkaz na tu redukci na ISO konektory, tak přes ně by jsi měl zapojit asi cokoliv ne?
Zesilovač - 4 kanálový zesilovač, s kterým by to mělo hrát lépe než bez něj no
Má být umístěn vzadu v kufru hned u CD měniče.
Zesilovač - 4 kanálový zesilovač, s kterým by to mělo hrát lépe než bez něj no

Zdravím,
prosím Vás nemá někdo zkušenost se zapojením a zprovozněním 1din autorádia android s výsuvným displejem do E34.
Jde mi o to, jestli mi stačí jen adaptér ISO zrs-as -10b ,nebo něco jiného.
Děkuji
prosím Vás nemá někdo zkušenost se zapojením a zprovozněním 1din autorádia android s výsuvným displejem do E34.
Jde mi o to, jestli mi stačí jen adaptér ISO zrs-as -10b ,nebo něco jiného.
Děkuji