Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E60 zadní světla z preFL na LCi
-
- Člen Klubu
Re: E60 zadní světla z preFL na LCi
Hele narazil jsem na jedny LCI lampy a prodejce píše, že "blinkr bliká červeně". Lze to nějak použít, překodovat a aplikovat v ČR?
Co jsem vyčet v EU neprojde červenej blinkr STK leda orange, takže to jsou nějaký US nebo UK verze?
Co jsem vyčet v EU neprojde červenej blinkr STK leda orange, takže to jsou nějaký US nebo UK verze?
-
- Člen Klubu
Nikdo nic? V UK se používají taky oranžový OEM EU blinkry, ne?
No překódovat těžko. Leda vyměnit celé led za oranžové, ale to je nesmysl, vzhledem k ceně lci světla, která za za eu model pohybuje od 1500,- -2000,- kč. Proč vůbec řešíte z ciziny? To jsou tam ty světla za 200 kč?
-
- Člen Klubu
Jasný no barva je nejspíš daná LEDkama co do toho nacpali, červený blinkry snad jen US verze. Polský prodejce nic k původu dílů radši neodpověděl
LCI E60 světla za 1500,-ks ? To jsem teda neviděl ani u nás ani tam. Kdyby jste o něčem věděli pls nabídněte.

LCI E60 světla za 1500,-ks ? To jsem teda neviděl ani u nás ani tam. Kdyby jste o něčem věděli pls nabídněte.
Hele loni jsem dělal přestavbu a konplet lci zadní světlo jsem kupoval za 1800,- . Zkus si zavolat na vrakoviště bmw mašek. Kdyžtak ti je tam mohu koupit a pak poslat, mám to kousek.
-
- Člen Klubu
Jo díky za tip. Zdá se, že tenhle artikl akorát zdražuje, za 1800,- leda tak slušnej předface.
"Dobrý den. Zadní lampy na bmw E 60 lci cena za kus 3,500Kč
S pozdravem BMW Mašek"

S pozdravem BMW Mašek"
No, tak to jsem nečekal, loni jsem tam koupil lci zadní světla, po týdnu lci přední světla. Celkem 19.000,- světla komplet osazená jednotkama a žárovkama, které šli stejně nové.
Asi tahle zkurvená zlodějská doba finguje všude.
Asi tahle zkurvená zlodějská doba finguje všude.
S pozdravem BMW Mašek"
Cena 7tis Kč za LCI na E60 je dobrá cena, za tuto cenu se prodávají již mnoho let, možná levněji se dají sehnat v Polsku na Allegro.
S pozdravem BMW Mašek"
Cena 7tis Kč za LCI na E60 je dobrá cena, za tuto cenu se prodávají již mnoho let, možná levněji se dají sehnat v Polsku na Allegro.
-
- Člen Klubu
No dřív stávaly 6tis. řekněme. Allegro je probraný, nebo US verze či neorigo. Potřebuju už na STK, mám jedno prasknutý tak jsem to chtěl sfouknout při jednom. 

Kdyžtak mám sadu pred face. Nechám za 500,- kus. 

-
- Člen Klubu
Jo abych to uzavřel na jaře dorazily z nějakýho polskýho Eshopu UK OEM lampy z E60 LCI (520D 2008) za 4500,- Kčs myslím aj s dopravou. U vozu s H7 (bez Xenon Lichmodulu) akorát nefunguje proměnlivá intenzita brzdovýho světla podle síly šlápnutí pedálu. A svítí to hezky, na STK teprve pojedu.