Dobrý deň. Pozeral som videa, ze je možné zdvihnut cely predok autá, ale keď som chcel dať zdvihak pod motor autá zistil som ze tam chyba tá pevná časť ( plast, metál?) kde treba dať zdvihak a zdvihnut prednú časť autá. Ja to tam nemám. Je tam len diera na srob a viditeľne tam niečo bolo namontované lebo tam je otlačený na spodnom panelu tvar tej podložky ktorá tam mala byt o ktorú sa mal zdvihak oprieť a zdvihnut auto. Dá sa to kúpiť?
Ďakujem
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zdvihnutie prednej časti - chýbajúci diel
-
Re: Zdvihnutie prednej časti - chýbajúci diel
ono by to taky chtělo napsat co máš za auto.
BMW 325 2017 , ospravedlnujem sa som zabudol. Ja by som priložil aj obrázok, ale neprišiel som na to ako to urobiť
myslim ze to je dil c.18
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/F3 ... 7169981_18
http://cz.bmwfans.info/parts-catalog/F3 ... 7169981_18
Ďakujem. Tie krajne sú v poriadku pod dverami tie mám, ale myslel som, keď chcem auto zdvihnúť z prednú , aby obe kolesa išli naraz hore a mohol som podložiť po stranach stojany. V triede Jen nejaká diera, ale chyba tam nejaká podložka o co oprieť zdvihak
-
na vyobrazení nápravy nic není, asi tam nic opravdu nepatří. možná mají v BMW nějaky trn, starší BMW měli bud navařenou plochu nebo plastovou podložku,
Je to 325d 165kW 2017 touring a keď pozerám videá na YouTube taktam ukazujúc strede že je nejaký bod,ktorý je neviem z akého materiálu,ale jej strede medzi prednými kolesami a ja tam mám len dieru o priemere 10 mm v spodnom kryte motora. Niekto mi hovoril, že tam to mám dať zdvihak kde je ta diera ale ja neviem co je pod tou časťou krytu a bojím sa že niečo poškodím