Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurajof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#10682 Příspěvek od jurajof »

"vyměním za cokoli" :lol: :lol: :lol: :lol:
PRAHAV8

#10683 Příspěvek od PRAHAV8 »

Jo je to masakr :D Pokud to není Xaler ale někdo z klubu tak by mě zajímalo kdo to je :D
kurevtor

#10684 Příspěvek od kurevtor »

vůbec to není masakr, je to úplně obyč inzerát. Evidentně majitel nebyl propan butan šetřílek, ani mi to nepřijde vyjetý do hoven. Cena taky normální. Že má zrcátko spravený na degeše a co jako. Nový stojí 32 bez daně, starý desítku, se na to vysral no. Že má repasovaná audio, to mají všechy sedmičky, kterejm to rádio zatim hraje. Prostě pána auto omrzelo, možná nasralo.
To vyměním za cokoli taky chápu, já bych z fleku svůj 745i vrak vyvexloval za traktor nebo harley, skoro jakejkoli starší zajímavej vrak, kubíky dřeva v kulatině i řezivu, čtyřkolku, kamión hajzl papírů nebo třeba rybník ve středních čechách.
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#10685 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Xaler má tuším béžovej interier..
kurevtor: Hele já jezdil na benzín cca rok a půl,teď mám hitlerpaket a přijde mi že jsem rok a půl ty peníze házel do kanálu protože jsem projel balík a jedinej znatelnej rozdíl pro mě je že rezerva leží v garáži a plete se pod nohy :P
Jaris330D

#10686 Příspěvek od Jaris330D »

Ja se za to ani nestydim, ze mam LPG, protoze kdyz tankuju za 13,20 LPG a vedle na stojanu sviti za N95 32 KC, tak je to pekny pocit :lol:
PRAHAV8

#10687 Příspěvek od PRAHAV8 »

Neříkám že to není nenormální inzerat ale psát tam že to vymění za cokoliv je podivný.
kurevtor píše:vůbec to není masakr, je to úplně obyč inzerát. Evidentně majitel nebyl propan butan šetřílek, ani mi to nepřijde vyjetý do hoven. Cena taky normální. Že má zrcátko spravený na degeše a co jako. Nový stojí 32 bez daně, starý desítku, se na to vysral no. Že má repasovaná audio, to mají všechy sedmičky, kterejm to rádio zatim hraje. Prostě pána auto omrzelo, možná nasralo.
To vyměním za cokoli taky chápu, já bych z fleku svůj 745i vrak vyvexloval za traktor nebo harley, skoro jakejkoli starší zajímavej vrak, kubíky dřeva v kulatině i řezivu, čtyřkolku, kamión hajzl papírů nebo třeba rybník ve středních čechách.
PRAHAV8

#10688 Příspěvek od PRAHAV8 »

Však já jsem na to třeba hrdej že jezdím na LPG :D Kamarád montuje LPG a co jsem tak okoukal tak člověk co vlastní třeba auto který má nějakou hodnotu a hodí do toho plyn tak se o to auto stará mnohem víc než člověk co koupi auto už s LPG. Vem si že třeba do e65 u jaraxe necháš za LPG 40ris což už je velká investice a předpokládám že pokud do toho hodíš plyn za 40 tak taky máš na údržbu. Znám spoustu kecalu s e38 co kritizují lidi z LPG ale ani jeden znich není schopný do auta vložit těch 30 nebo 40tis protože prostě nemají peníze. Ty lidi prostě nemají mozek a neví že je rok 2021 a ne 1995 a že LPG je bezpečnější než benzín.
Jaris330D píše:Ja se za to ani nestydim, ze mam LPG, protoze kdyz tankuju za 13,20 LPG a vedle na stojanu sviti za N95 32 KC, tak je to pekny pocit :lol:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#10689 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

PRAHAV8... pravdu máš ..on plyn je mnohem šetrnější pro motor už z principu oktan +-110 takže klepání -nic a tudíž menší namahaní, jede to jaksi "měkčeji" motor je po nějaký době naprosto čistej , bez karbonu ......sice spotřebu nějak neřeším zatím, a to to nemám jako super leštěnku ale na normál provoz ..... ale moc toho zas nenajedu.... možná to tam časem taky šoupnu
Jaris330D

#10690 Příspěvek od Jaris330D »

No, abych rekl pravdu, tak momentalne moc na udrzbu taky nemam. Covid a momentalni situace me dost zamichala kartami. Vcera me pres cestu prebehla cerna kocka a auto zacalo blbe jet. Mel jsem hrozne vysoke hodnoty na O2 senzor Add bank1 a bank 2 az hodnota 4 a nizky O2 senzor int bank 1 a 2 na hodnote 0,7. Tak jsem se orosil, ze odstavim auto. Tak jsem to vypnul, vymazal zavady, pomacka civky, prekontroloval utazeni sponek, nastartoval a zatim dobry. Proste cerna kocka no :roll:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10691 Příspěvek od matiz »

Ja se taky nestydim ze mam naftu. Jezdi to za naklady sporaku, navic mam kam dat rezervu a hlavne kroutak temer od volnobehu, muzu kdekoliv do garazi, vymena baterie je sranda na par minut a u toho osmivalce je to kadla kadla na volnobeh uplne v pohode -)

Do pekneho auta sporak ne, do mezka ano, tam je to tak nejak celkem jedno.

Plyn ma mnoho dalsich neprijemnych nasledku, vyssi teplota horeni, katalyzatorum se to taky moc libi, i lambdam, ventily ho milujou -) Jedinne co je fakt ze provoz je ekologictejsi.
kabyr01

#10692 Příspěvek od kabyr01 »

Takovej, asY trochu vopálenej inzerát :lol:

https://auto.bazos.cz/inzerat/136089732 ... kw-e65.php
PRAHAV8

#10693 Příspěvek od PRAHAV8 »

Dobrý je jak místo masážních sedaček sedí na těch pravěkých kuličkách :D
PRAHAV8

#10694 Příspěvek od PRAHAV8 »

Já teda naftu nemám moc rád i když jí mám na jiném autě :D Máš pravdu třeba u e65 je výhoda ta baterka a ten zátah. Já teda s LPG jezdím normálně do garaží. Samolepku nemám a stejně nechápu proč LPG nesmí :? Lambda mi vždy po přestavbě na plyn odešla ale vždy ty lambdy měli už za sebou třeba 250 - 350tis takže to bylo jedno. Vyšší teplota hoření jde hlavně poznat u malého objemu ale u 4 a více litrů ani moc né. Problém katů a plynu jsem ještě nikdy neřešil. Přímaz se dává do malého objemu takže nevím kde by ventil třeba u e65 trpěl.
matiz píše:Ja se taky nestydim ze mam naftu. Jezdi to za naklady sporaku, navic mam kam dat rezervu a hlavne kroutak temer od volnobehu, muzu kdekoliv do garazi, vymena baterie je sranda na par minut a u toho osmivalce je to kadla kadla na volnobeh uplne v pohode -)

Do pekneho auta sporak ne, do mezka ano, tam je to tak nejak celkem jedno.

Plyn ma mnoho dalsich neprijemnych nasledku, vyssi teplota horeni, katalyzatorum se to taky moc libi, i lambdam, ventily ho milujou -) Jedinne co je fakt ze provoz je ekologictejsi.
soukupadam

#10695 Příspěvek od soukupadam »

matiz
Kontaktovat uživatele:

#10696 Příspěvek od matiz »

No a ja zase nemam rad benzin, protoze pokud se netoci je to oproti panu Dieselovi takovy slaboucky chcipacek ale zato hooodne ziznivy zejmena v zime, mestskem provozu a trochu sviznejsima rozjezdama. A jak rika muj kolega a ja s nim absolutne souhlasim, cim tezsi auto tim vice diesel proste plati. Nezatracuju benzin, ale preferuju naftu. Samozrejme ze 760i je lepsi nez 740d, jenze proste ten provoz i servis je vyrazne drahsi.

To ze jezdis tam kam nemas neni problem jen do momentu nez se neco stane. Az se naeco stane tak z provozovatele stahnou i trenky.
kurevtor

#10697 Příspěvek od kurevtor »

2021 a furt tu řešíme jestli kečup nebo hořčici?

než dorazí detailní rozbor v komentáři od Filozofa přes celou stránku, dovolím si svůj názor: štyrválec turbodýzl je ta nejlepší věc co běžný český ještírek může mít. Mně benzín moc nevyhovuje, taky sem si párkrát málem rozbil držku na motorce, když prostě ten benzín kopne v otáčkách a člověk už nečeká, že krouťák půjde nahoru :lol:
Don

#10698 Příspěvek od Don »

? cetl jsem dvakrat ale stale nechapu
kurevtor

#10699 Příspěvek od kurevtor »

tak to gratuluju
Filozof

#10700 Příspěvek od Filozof »

nejlepší je mít oba dva ... benzín i diesel.

Diesel jako běžnej dříč co jezdí za 5L na sto.
Benzín pro radost na pěkný víkend a spotřebu člověk neřeší.

Za chvilku budou diskuze zda ELEKTRO nebo spalovací motor jak přijde daň z výkonu a objemu k tomu číslo euro smradu 1-7... :?
Odpovědět