Pokud bych si měl vybrat tak raději hořčici

Nejlepší je nemuset řešit 2-3 koruny na kilometrFilozof píše:nejlepší je mít oba dva ... benzín i diesel.
Diesel jako běžnej dříč co jezdí za 5L na sto.
Benzín pro radost na pěkný víkend a spotřebu člověk neřeší.
Za chvilku budou diskuze zda ELEKTRO nebo spalovací motor jak přijde daň z výkonu a objemu k tomu číslo euro smradu 1-7...
jakou máš průměrnou spotřebu s tou 740D?matiz píše:No a ja zase nemam rad benzin
Jaris330D píše:Zvlastni, videl jsem na youtube nekolik srovnani ohledne akcelerace nafta vs benzin a ta nafta pokazde pohorela. Byla to sice F01cka, ale podobne to bude i u E66tky. Neni to jen pocit? Vsechny zavodni auta jsou benziny, proc?
Pisu to v seobecnem pomeru.PRAHAV8 píše:To bych si dovolil nesouhlasit okolo těch závodních aut. Jen se podívej na rallye tam je hodně dízlů. Myslím že snad i WTCC má taky dízl pár aut.
Jaris330D píše:Zvlastni, videl jsem na youtube nekolik srovnani ohledne akcelerace nafta vs benzin a ta nafta pokazde pohorela. Byla to sice F01cka, ale podobne to bude i u E66tky. Neni to jen pocit? Vsechny zavodni auta jsou benziny, proc?
Pokud nedelam pikacoviny tak okolo 9-9,5l kde prevlada mesto a kratke trasy, na 'dlouhou' mam ukrajinu a zpet za 7,5l a zmerenych fyzicky dle km a dotankovanych litru. Nejde ale o tu spotrebu jako o to pruzne zrychleni. Proste mi to vyhovuje. Umim jezdit s obema, ale kdyz sednu do toho ropaka neni mi to neprijemne ba naopak, ten kroutak je fakt fajn. Co mi ale neprijemne je, tak to je sporak v kreci vytoceny do bezvedomi. Prijde mi to k sedmici nedustojne a nemam to rad. Nemam rad v aute hluk z jakehokoliv motoru, cenim si klidu. V tom je zase sporak tezce na koni, protoze v pri stani je hlucnejsi. Ale neni to peklo, porad je to tichsi nez eFko -)JohnyB píše:jakou máš průměrnou spotřebu s tou 740D?matiz píše:No a ja zase nemam rad benzin