Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
xaler

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#10781 Příspěvek od xaler »

Já nic nepotřebuju, ale zaplatil bych abych se v tom mohl hrabat.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10782 Příspěvek od matiz »

Jeste k tomu tvemu topeni, nechci zlehcovat zdejsi kapacity, protoze i ja se s nema v leccemz neshodnu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: navic jsem ten pekac ani nevidel, ale ja si nemyslim ze to musi byt nutne ucpane, zvlaste pote co jsi psal ze radiator je vrely, nebo alespon mam ten pocit ze jsi to psal. Myslim si ze budes mit v hajzlu nejakou klapku nebo klapky v topeni, nemusi byt ani mrtva fyzicky, staci k tomu jen to aby je nejaky mamlas co tomu moc nerozumi a sere se do toho vytahl a dal je na jinou pozici. Jsou vsechny identicke a jsou ovladane po sbernici. Kazda klapka je zaucena a je ji prirazena identifikace na kterou pak reaguje. Pokud to je dojebane NIKDY to spravne topit nebude. Navic diky nedostatkum ve snimani teplot jednotkou klimatroniku nemusi pustit plny vykon do ventilatoru. Bude se tocit, ale ne natolik aby vyhral auto. Taktez do toho muze zasahovat PM pokud si mysli ze ma malo energie tak si ji setri a nepusti, je jak baba, proste neda :D Je toho hodne a neni to uplne trivialni dat to svepomoci dohromady.

Zacal bych tim je bych potvrdil nebo vyloucil ten ucpany radiator. Uvolnil bych hadice a pustil do nej vodu pod tlakem z hadice a podle toho jak bude vytekat bych usoudil jestli ucpany je nebo neni. Pokud by se mi teda s tim chtelo mrdat -) Druha varianta je stale taky mozna, 20l benzinu, doutnik a vychutnat si to :D :D :D Jestli to chces resit, ja bych si zalozil svoje tema a tam bych pozvolna zacal, treba tim topenim. ver ze tu je dost lidi co by i pomohli. No dost i takovych na jejich rady bych ja osobne nijak nereflektoval i kdyz ma miliardu napsanych prispevku :D :D :D
xaler

#10783 Příspěvek od xaler »

Když jsem to tu řešil tak víš jak to dopadlo. To topení je ucpané, místo fridexu tam kolovalo deset litrů utěsňovače v kombinaci s červeným a černým silikonem. Trvalo mi asi měsíc než jsem vyčistil chladící soustavu. Pak jsem zjistil, že z toho mám kropící vůz a mazal jsem do kely pro utěsňovač. Mám také vytopené ovládání klimatizace,to jsem všechno přepájel a vyčistil, ale dovnitř nevidím. Já už nic řešit nechci a už vůbec ne veřejně. V Tatře a PV3S jsme také měli propanbutanové topení a v Pežotu 406 jsem měl z motoru vytaženou vodu zahradní hadicí a na zadních sedadlech radiátor z Toyoty. K BMW budu přistupovat stejně. To topení bude kombinace elektronického problému a toho radiátoru.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#10784 Příspěvek od matiz »

Tak ten utesnovac a silikon mne uplne minuly i s tim poskozenym panelem, no to je proste asi fakt na ten propan butan teplomet v kombinaci s tema 20litrama benzinu... Radiator je identicky, jestli chces tak ti ho dam az to budu likvidovat.
kurevtor

#10785 Příspěvek od kurevtor »

tahle ma fakt nadherne navolenej interier... ale nema to detaily no
kurevtor

#10786 Příspěvek od kurevtor »

Jaris330D píše:Tak Maceone to tak pochopil stejně, takže tu budem retardi 2. Přijeď se podívat na moje auto a uvidiš, že sedačku mám taky prošoupanou, ale že bych to auto měl neudržované bych neřekl a o ničem nevím, že bych měl v brzké době řešit krom výměny brzdových destiček, protože mě mírně kopou, ale nic hrozného. Podle sedačk poznáš hovno a jen tu pořád polemizujete podle fotek.
až na to, že zrovna u E65 ti sedačka řekne fakt hodně, protože zejména ta boční strana sedáku vydrží hovno a bočnice se vošoupá jak nic.

Máš prošoupanou sedačku a nemáš neudržované auto jo? :)
xaler

#10787 Příspěvek od xaler »

Já mám nové topení od Snejka.
Jaris330D

#10788 Příspěvek od Jaris330D »

kurevtor píše:
Jaris330D píše:Tak Maceone to tak pochopil stejně, takže tu budem retardi 2. Přijeď se podívat na moje auto a uvidiš, že sedačku mám taky prošoupanou, ale že bych to auto měl neudržované bych neřekl a o ničem nevím, že bych měl v brzké době řešit krom výměny brzdových destiček, protože mě mírně kopou, ale nic hrozného. Podle sedačk poznáš hovno a jen tu pořád polemizujete podle fotek.
až na to, že zrovna u E65 ti sedačka řekne fakt hodně, protože zejména ta boční strana sedáku vydrží hovno a bočnice se vošoupá jak nic.

Máš prošoupanou sedačku a nemáš neudržované auto jo? :)
Presne, protoze sedacku neresim, takhle jsem to uz koupil a nicim to nezachranis. Do renovace davat 10ti tisice davat nebudu, protoze uz bude lepsi sehnat jinou barvu kuze a vymenit to jako celek. Nepotrebuju merino a ani club, protoze sehnat interier ve full v tehle kuzi je fakt nadlidsky ukon. Ono taky zalezi, kdo tam sedel. Je rozdil jestli v tom sedel 120 kg borec nebo 70 kg triska. Jestli mel sako nebo dziny. Nekdo ma auto v naprostem poradku a neresi kazdy skrabanecek, protoze je to delnik a nekdo ma nalestenou bidu. Se zeptej Snejka jestli to mam ve spatnem stavu. Top to uz nikdy nebude toho jsem si vedom, ale me staci ze z toho nic nekape, nic nesviti a nic tam nemlati.
kurevtor

#10789 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:
Filozof píše:
xaler píše:Pro mě je primární bezpečnost rodiny, až našetřím tak to stejně bude zase velké auto, Touareg, Phaeton, MB-S, Cayenne,
Nevím ale myslím že tě všechny ty auta sežerou pokud nekoupíš top stav i tak to je servisně náročné ... se podívej co stojí spotřebák apod. :shock: :lol:

By ti stačil nějakej Passat apod. což jezdí za 5L dálky v klidu ... a malé to taky není... tuareg je taky náročnější na servis jak běžné auta.
Pasát je pro mě etalon exkrementu, já bych do toho ani nevlezl. Čtyřválcem pojedu až mě poveze nějaký černý Vito v dřevěné bedně.
nechci nikoho fotrovat a komentovat na hrot, ale chlape ty doslova otáčíš každou pětibábu, spíš padesátikorunu, nedáváš servis "obyčejný" E65, nebo teda jakože dáváš, ale punk jak brno, a řešíš že hned jak našetříš po korunách sto litrů tak koupíš es kláse nebo cayenne případně výkvět jednoduchosti pětilitr V10 od VW, protože bezpečnost, ale štyrválcem bys nejel, protože to už bys šel radši bosej kopřivama.
Když seš se svou károu ve stavu v jakym seš tak nechápu tvý haurování o tom kolik válců musí mít auto, kterym pojedeš a jak ti vejškáče v tvý chcance hrajou přes půjčený ASK líp než superb. Degešství.

Gratuluju k novému topení

Jaris: však já vim, jen rejpu a čekuju tvou pozornost
Jaris330D

#10790 Příspěvek od Jaris330D »

Tak me samotneho sere na moje sedacka, ale mam zeleny interier. Me sice nevadi, ale az to budu prodavat, tak to bude jedno velke minus a nikoho nebude zajimat v jakem je to stavu. Z toho mam obavy, proto jsem se zatim neodhodlal to renovovat a spis me vetsina naklani k vymene, jenze ta vymena neni jen tak, muselo by se to vymenit komplet i s kobercema. Mozna to fakt zrenovuju a hold bude rozhodovat cena prodeje nez stav. :(
sacek_e32

#10791 Příspěvek od sacek_e32 »

Proč bych jezdil se dívat na tvojí poškozenou sedačku? Pokud říkáš že jsi retard tak pěkný že si to přiznas to moc lidí neumí ale horší je že do toho tahas i další lidi. Sám říkáš že mluvím za ostatní tak proč mluvíš za macekone že on je retard :roll: pokud nevíš o ničem co by jsi mohl na autě opravit tak otevři dveře u řidiče a koukni tam kde sedíš ;) Pokud soudis inteligenci podle počtu příspěvku tak pak jsi opravdu inteligentně na vysoké úrovni. Takže pokud budu soudit kdo je větší chlap podle velikosti péra tak když ho budu mít větší tak jsi holka? Nechceš se raději přijet podívat jestli si pero holim dobře než tady polemizovat a rovnou mi ho prohlídnout jestli mu dávam kvalitní servis? Pokud nemám co psát tak nic nepíšu ale tvoje příspěvky jako nechat si vyrobit kus plastu na 3D tiskárně nebo podložky pod kola který jsou nelegální i když o tom nic nevíš tak to je dobrý :lol:
Jaris330D píše:Tak Maceone to tak pochopil stejně, takže tu budem retardi 2. Přijeď se podívat na moje auto a uvidiš, že sedačku mám taky prošoupanou, ale že bych to auto měl neudržované bych neřekl a o ničem nevím, že bych měl v brzké době řešit krom výměny brzdových destiček, protože mě mírně kopou, ale nic hrozného. Podle sedačk poznáš hovno a jen tu pořád polemizujete podle fotek. Hlavně, že ty tvoje příspěvky jsou pecka za peckou. Ty ani nevíš, jak TOP stav u 7er vypadá. V top tu má 7er minimum lidí a za ty prachy na TOP zapomeň, ale po funkční stránce to může být úplně dostačující.. Ten tvůj příspěvek je úplně zbytečný a nemluv za někoho jiného proboha, nejsi malé děcko nebo snad jo??? Nebudem si tu hrát na slovíčkaření nejsme tu u státnic :). Nemyslel jsem to na PRAHAV8 zle, že a on určitě promine :D. Jinak tu moc příspěvků nepíšu, takže asi tak, jo sorry ty tu vlastně nepíšeš vůbec žádné, ty jen čteš a pak rýpeš, taky super vlastnost to se musí nechat :D.
Macek_One

#10792 Příspěvek od Macek_One »

Moc to tu nečtu, nikomu sem nic nenapsal že je retard a prosím chovejte se slušně k sobě.
PRAHAV8

#10793 Příspěvek od PRAHAV8 »

To každý ví že jsi nikomu neřekl že je retard buď v pohodě. Spíš se tě někdo snaží využít pro svojí obranu :roll: A použít slova co jsi neřekl nebo ani neměl v plánu nikdy říct respektive napsat.
Jaris330D

#10794 Příspěvek od Jaris330D »

Macek_One píše:Daval sem na bazos, nebyl zájem tady to bude asi stejný, ano údržba nebyla žádná jen se jezdilo... to by bylo fajn :roll:
Ano, jako prvni o zadne udrzbe tu psal kdo? A ja to tak vycitil, ze jsme tedy oba retardove, kdyz jsme si falesne vymysleli zadnou udrzbu. On to tu napsal, protoze to od Vas tak vyznelo, ze nemel zadnou udrzbu. Nebudu to tu komentovat stejne to nema cenu. Je to jen diskuze o nicem a nema to cenu se tu urazet, jak maly decka na hristi. Sacek_e32 jses me uplne volnej :lol: A predstav si, ze ten ku plastu lze na 3D tiskarne vyrobit. Kamarad neco podobneho shanel a nesehnal. Nekdo mu poradil at si to vyrobi na 3D tiskarne. Shodou okolnosti umel v AutoCadu, tak si ten plast namaloval a druhy kolega mu to vytiskl na 3D tiskarne. Kdyby ten dotycny taky umel v AutoCadu, tak si to mohl namalovat a treba by taky nekdo z BMWklubu mel 3D tiskarnu. Porad lepsi reseni, nez tam neco lisovat a bastlit. PS. : jednalo se o podtlakovy ventilek u sani ke skrtici klapce. A ano, podlozky jsou nelegalni uprava, pokud nejsou napsane v TP, to jsem to tu napsal a spravne ti to nikdo do TP nenapise pokud ti podlozky zmeni rozchod. Pokud ti to napise, tak to neni OK a treba v Nemecku nebo Italii to pri vetsi nehode zkoumaj. Podlozky totiz ofico neslouzi pro zmenu rozchodu, ale zachovani pri jinem ET u liteho disku.
sacek_e32

#10795 Příspěvek od sacek_e32 »

Jaris pokud jsem ti volný tak proč na mě ragujes? Asi to moc velká pravda nebude :D A ty podložky nech už bejt ať se do toho víc nezamotavas ;)
Jaris330D

#10796 Příspěvek od Jaris330D »

Ja se do toho nezamotavam, ja od sameho zacatku vedel, jak to s podlozkama je. Si to zjisti na technicky, jak to presne je. Vim jen to, co jsem slysel, ale nikdy jsem to neresil. Ja se obhajuju, nic vic.
sacek_e32

#10797 Příspěvek od sacek_e32 »

Přečti si tohle a pak poucuj že něco víš.

Kód: Vybrat vše

Se zasterkama by to byl, ale dobry individual. Ted ale vazne, co to ma za klady tam davat podlozky krom optickemu vzhledu. To ze vic trpej tlumice, ramena a ze to neni legalmi se zminovat nebudu. Ja mel za to, ze 7er je hlavne o pohodli a funkcnosti a ne na honeni per na tuning srazec. To si tam muzes rovnou namontovat kridlo, lizatko pod naraznik, neony a tucet samolepek.
Napřed tvrdíš že to je nelegální a pak ti víc lidí dodá důkaz že to legalni je pokud to máš zapsané a ty hned otocis že víš co a jak :lol: A teď jen opakujes co jsi se naučil zde na fóru že musí být zapsané i když předtím si několikrát napsal že to je nelegální a nezmínil jsi že by to bylo legalni jen po zapsání do TP.
Jaris330D

#10798 Příspěvek od Jaris330D »

Co se do me kurva porad navazis? Podlozky pod kola nejsou schvaleny pokud je nemas napsane v technicaku, ale psal jsem, ze za me je to zbytecna vec a at si tam dava kazdy, co chce. To tu nikdo nemuze napsat svuj nazor? A asi te prekvapim, ale jednoho Golfa mame, ale bez podlozek :lol:, netusim proc bych je tam mel davat :lol: Jen me ten Golf a Leon zrovna napadl, peotoze jsem potkal zrovna jenom je.
Tady to máš, jako první jsem tu psal, že pokud je máš v TP, tak to legální je. Jinak nelegal, ale jelikož to má minimum lidí a ještě více lidí z minima nema podložky homologované, tak je to nelegální, i když to máš v TP. Jen jsem musel doplnit, jak jsem to s tím nelegálním myslel. Nikdo žádnýůkazy neuváděl, ažpo mém příspěvku se tu začaly ukazovat ofocené techničáky. Musíš číst vše od začátku. Pak na to reagoval Matiz, což má pravdu.
PRAHAV8

#10800 Příspěvek od PRAHAV8 »

Hele prvně jsi psal že to je nelegální pak pajk napsal že jdou zapsat do TP a já jsem chtěl odkaz na nelegálnost ale pak jsi si začal zjišťovat info a zjistil jsi že píšeš nepravdy tak jsi otočil že vlastně ano že musí být zapsané v TP. Stačí jen sledovat počty hodin jak jsi odepisoval a jde vidět že by jsi vypadal( i s vysokým počtem příspěvků) jako vůl. Máš vysoký počet příspěvků a často píšeš ale asi to nebude dokazovat inteligenci pokud se vrátím k tomu jak jsi psal sáčkovy a přirovnal ho inteligenčně ke kusu prkna. Nebude pro tebe už lepší se v tom nestourat? Mě je celkem jedno co píšeš ale některé tvoje příspěvky (neříkám že moje nejsou sračky) nejsou nic moc
Jaris330D píše:

Co se do me kurva porad navazis? Podlozky pod kola nejsou schvaleny pokud je nemas napsane v technicaku, ale psal jsem, ze za me je to zbytecna vec a at si tam dava kazdy, co chce. To tu nikdo nemuze napsat svuj nazor? A asi te prekvapim, ale jednoho Golfa mame, ale bez podlozek :lol:, netusim proc bych je tam mel davat :lol: Jen me ten Golf a Leon zrovna napadl, peotoze jsem potkal zrovna jenom je.
Tady to máš, jako první jsem tu psal, že pokud je máš v TP, tak to legální je. Jinak nelegal, ale jelikož to má minimum lidí a ještě více lidí z minima nema podložky homologované, tak je to nelegální, i když to máš v TP. Jen jsem musel doplnit, jak jsem to s tím nelegálním myslel. Nikdo žádnýůkazy neuváděl, ažpo mém příspěvku se tu začaly ukazovat ofocené techničáky. Musíš číst vše od začátku. Pak na to reagoval Matiz, což má pravdu.
Odpovědět