Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
kurevtor

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11121 Příspěvek od kurevtor »

ty vole ta alpina kam dali rozum, kdyz to konfigurovali. Jako dobrej pokus s tim svetlym interierem, nechtel bych svetlou pristrojovku ani za nic, ale ok no. Jenze cumte ten volant... Pritom interier zachovalej... budi to dojem, ze to bylo tuknuty a nekdo vymenil volant a vubec tam nepatri
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11122 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Co bys po čmoudech chtěl. :)
xaler

#11123 Příspěvek od xaler »

Filozofe,kdybych četl takový žvásty co jsi sem linkoval tak do teď jezdím v E39, která by sice fungovala akorát by se možná zlomila v půli, nebo upadly pátý dveře. Ve volných chvílích bych sem chodil jako kdysi a hltal vlákna o E65 jakej je to Sonder model a über auto. Teď mám splněno, E65 je sráč jakej nemá obdoby, sice vrčí, to ano. No a mohu se posunout dál, zatím co ty jsi zamrzl v téhle sekci plné bludů a nesmyslů a trávíš čas chtěním něčeho co za to nestojí.

Jo a ty cifry který tu furt házíš bych nedal ani za nějakou zapomenutou sedmu v showroomu, která by měla pět kilometrů na tachometru. Protože po pár tisících by se to rozjebalo jako ta moje. Moc si přeji abys nějakou tu krásku našel, je to pocit asi jako když na kole narazíš do zdi.
Pilsner

#11124 Příspěvek od Pilsner »

Vymoli na silnici se daji opravit,da se tam cedule se smutnym smajlikem,a lide opreni o lopatu opravuji. Nakonec opravi, a za par let se zase jezdi...

Ale vymoli na mozku nekterych lidi proste opravit nejdou... :lol:
Vlakno plny niceho,kde nejde nic najit,ani se dozvedet... Skoda no

Tydle typky bych chtel videt osobne,to snad ani neni mozny tohle :ja_nic: :ja_nic:
Filozof

#11125 Příspěvek od Filozof »

Tato je pěkná. Sice škrábnuté dveře a stříbrná ale nájezd pokud je originální je neskutečný - musí vonět fabrikou ještě pokud to není stočené .... 8-)

https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 74634.html

Xalere koupil jsi to nejlevnější a hodně špatném stavu auto - nemůžeš to tvrdit o všech e65 paušálně, když jsou kusy v TOP stavu a vše na tom funguje a nebyly ty auta neodborně opravované.

Pokud to tvoje jezdí je to spíše zázrak techniky že to funguje, když je plný elektroniky. A o bezpečnosti v tvém případě nelze opravdu mluvit.... je to spíše smutné že někdo takové auto provozuje. Neber si to osobně ale měl jsi to buď nechat opravit nebo odstavit.
jurajof

#11126 Příspěvek od jurajof »

Jo, tak uz to chapu. ty teda sudy dny vybiras 5er ..tedy 530d/545i/550i a lichy dny 7 er 745/750 .
soukupadam

#11127 Příspěvek od soukupadam »

kurevtor píše:ty vole ta alpina kam dali rozum, kdyz to konfigurovali. Jako dobrej pokus s tim svetlym interierem, nechtel bych svetlou pristrojovku ani za nic, ale ok no. Jenze cumte ten volant... Pritom interier zachovalej... budi to dojem, ze to bylo tuknuty a nekdo vymenil volant a vubec tam nepatri
Fuj to je šílenost. Se někdo jednoho rána vzbudil a řekl si dáme do tý alpiny ten nejhnusnější volant co máme na skladě.
HyndaDan

#11128 Příspěvek od HyndaDan »

Ta alpina má lakovanej přední nárazník. Někdo to zalil celý stříbrnou i když ten vnitřek by měl být černý.
Volant je hnus no, ale takhle to mají origo všechny alpiny.... ten nejobyčejnější volant z 5er.
e66 750Li
kurevtor

#11129 Příspěvek od kurevtor »

celý to auto je děs, to křidýlko, to lízátko, ten volant, ty budíky.... ale mít takhle speciální auto a mít v tom volant, kterýmu nepasuje takhle dramaticky barva... bych fakt blil.

A přitom jedna z nejkrásnějších věcí na E65 je čtyřramennej FL volant....
xaler

#11130 Příspěvek od xaler »

Filozofe,to si jenom myslíš, třeba airbagy fungovaly do doby než jsem začal jezdit. Jak jsem ovlivnil, že z nich nefunguje nic?
To auto je už z výroby krám, kdybys s tou uloženou sedmou začal jezdit tak ti stejně bude chcát voda a olej z motoru jako mě, protože to těsnění nemládne. Úplně stejně by se ti posrala hudba, protože je nekvalitně vyrobená a stárne. Zesilovač z nižší výbavy hifi stereo má chladič jako kráva, Logik 7 nemá chladiče skoro žádný. Takhle je to na tom autě se vším. Hydrokufr, neutěsnitelný a neopravitelný, měnil bys ho taky. Vrtule klimatizace, kterou snad FL nemá špatně utěsněná elektronika složitá a z ničená.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11131 Příspěvek od matiz »

Pane Bože ty to vidis. Jen mi neni jasne kurwa proc...
ettore

#11132 Příspěvek od ettore »

xaler píše:Filozofe,to si jenom myslíš, třeba airbagy fungovaly do doby než jsem začal jezdit. Jak jsem ovlivnil, že z nich nefunguje nic?
To auto je už z výroby krám, kdybys s tou uloženou sedmou začal jezdit tak ti stejně bude chcát voda a olej z motoru jako mě, protože to těsnění nemládne. Úplně stejně by se ti posrala hudba, protože je nekvalitně vyrobená a stárne. Zesilovač z nižší výbavy hifi stereo má chladič jako kráva, Logik 7 nemá chladiče skoro žádný. Takhle je to na tom autě se vším. Hydrokufr, neutěsnitelný a neopravitelný, měnil bys ho taky. Vrtule klimatizace, kterou snad FL nemá špatně utěsněná elektronika složitá a z ničená.
Xalere kde jsi nabral zkušenosti s uloženou sedmou?? V mé 730D a v 760li, kterou teď jezdim, je vše původní a funguje na 100% . Auta pro kategorii dojížděči budou nehledě na značku fungovat stejně...
kurevtor

#11133 Příspěvek od kurevtor »

xaler píše:Filozofe,to si jenom myslíš, třeba airbagy fungovaly do doby než jsem začal jezdit. Jak jsem ovlivnil, že z nich nefunguje nic?
nechci do vás nějak rejt pane Xaler, ale jak víte, že vám ty airbagy fungovaly? To, že nehlásily chybu neznamená, že byly v pohodě. Jak jste tohle ovlivnil je samozřejmě otázka, možná nijak a prostě náhoda odešlo to věkem, možná ne.

Nechápu ten váš pláč a trochu mi ty vaše stížnosti zní určitym zhrzením, jako fakt čekáte, že superkomplikovaný auto bude v super kondici po 15 letech života? Nota bene "života", kdy to auto lidé jako vy dojížděli totálně do hoven a šetřili na servisu?
Bejt nasranej, že je vaše auto vyjetej krám a nevidět tu příčinou souvislost s tím, že to vy sám jste si ten krám vybral, vy sám jste si nepohlídal závady a ochotně a hloupě koupil na první pohled past? Jasně proč ne, je těžké si přiznat chybu takže to chápu, že to svádíte na bmw... na druhou stranu, vážně míněný dotaz - proč vyčítáte špatný stav vašeho vraku, který už je řadu let po záruční době, automobilce? Myslíte to vážně nebo tu jen trolíte? :lol:

A co se týče sedmičky od novoty... myslim, že sednout v roce 2005 do E65 tak to musel být zážitek. To auto bylo v určitých věcech avantgardní, vyčítat mu, že nefunguje zcela po 15 letech, když ho provozují kutilové kolenovrti je fakt nefér. (a to mám k E65 taky svý výhrady)

Jako já nevim, ale šel byste si třeba stěžovat do Kauflaundu, že jogurt koupený ve slevě s prošlou dobou spotřeby a ponechaný na slunci chutná divně? Proč to ti debilové neprodávají v samochladících baňkách? Jak skandální a podvodné!!!! :D
cheater

#11134 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:34, celkem upraveno 1 x.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11135 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

jako Li má kurwa něco do sebe ale nebylo , co vzít....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Pilsner

#11136 Příspěvek od Pilsner »

Videl jsem i stihacku couvat,ale tohle...? :shock:

horan

#11137 Příspěvek od horan »

To neřeš. To je místní blázen. Ten jen umí házet vinu na všechny kolem, ale sám je úplně levej.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11138 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Mě by zajímalo, jak nemůžete s něčím souhlasit. ASK je mr*ka všech mrd*k, stejně tak L7. To není o tom, jestli se to posere… ale kdy. Tady musím plně souhlasit s Xalerem, že je to od výroby na ho*no. I YT je toho plnej.
horan

#11139 Příspěvek od horan »

Tak si kupte Francouze. :roll: Tam se nic nesere.
cheater

#11140 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:34, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět