Pravda bude asi nekde v pulce. Na E60-64 treba dost odchazi CCC, uz me to taky potkalo. Je ale dulezity si uvedomit i to, co pise Kurevtor. Nejmladsi E60-66 bude ted 11 let, tedy uz je dlouho po zaruce a davno po projektovany zivotnosti. Jaka byla umrtnost ASK nebo L7 u E65/66, kdyz byla jeste v zaruce? Byla vetsi nez treba u prvnich rocniku A8 D3, kde ty jednotky (obecne jednotky, A8 samozrejme nema ASK ani L7) odchazely celkem bezne uz v zaruce? :)Pajk85 píše:Mě by zajímalo, jak nemůžete s něčím souhlasit. ASK je mr*ka všech mrd*k, stejně tak L7. To není o tom, jestli se to posere… ale kdy. Tady musím plně souhlasit s Xalerem, že je to od výroby na ho*no. I YT je toho plnej.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- Itchythefirst
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Tohle samozřejmě nikomu neberu. Já jen podotknul, že zrovna tyhle jednotky prostě umřou. Nevím jak radio u A8, ale Bose zesilovač je zrovna oproti L7 nesmrtelnej. Každopádně ke srovnávání můj point nevedl. Nicméně že existují rádia, který takovou úmrtnost nemají je holý fakt. To že jsou v mrd*ách, který nic extra nenabídnou, je věc druhá.
Tohle si samozřejmě plně uvědomuji.

Tak rádio po pradědovi taky ještě funguje z 60tých let. Ale jaké tam byli součástky a jaké jsou dnes ? Vidět na autech z 80-90let kde ještě většina elektroniky co byla dobře navržená dneska funguje. Ale jsou pak modernější auta po roce 2000 a tam už jsou většinou smd a všelijaké mikročipy které už nemají takovou životnost.
Vidět to je i na e38 kde už odchází některé věci co prostě mají součástky modernější které odchází.
U L7 to přece jde pořešit třeba u falcona a dalších 10let by to mohlo fungovat dokonce s lepší akustikou než je z výroby.
Co se týče ostatních jednotek nevím jak to tam odchází ale počítám že postupně v závislosti na čase musí odejít všechny taky.
XALERE ale pokud koupím auto v krásném stavu po prvním majiteli co má třeba 150k reálný nájezd to auto bude chtít servis a třeba i L7 odejde ale zdaleka ne takový jaký by potřebovalo tvé auto po několika zahradních co do toho fušovali....
To je trochu rozdíl vzít auto za 30k českých nebo 8-10K německých.
Na toto už se někdo byl podívat ? Vypadá na krasavici s nádherným nájezdem...
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... JGaX-0iF8c
Vidět to je i na e38 kde už odchází některé věci co prostě mají součástky modernější které odchází.
U L7 to přece jde pořešit třeba u falcona a dalších 10let by to mohlo fungovat dokonce s lepší akustikou než je z výroby.
Co se týče ostatních jednotek nevím jak to tam odchází ale počítám že postupně v závislosti na čase musí odejít všechny taky.
XALERE ale pokud koupím auto v krásném stavu po prvním majiteli co má třeba 150k reálný nájezd to auto bude chtít servis a třeba i L7 odejde ale zdaleka ne takový jaký by potřebovalo tvé auto po několika zahradních co do toho fušovali....
To je trochu rozdíl vzít auto za 30k českých nebo 8-10K německých.
Na toto už se někdo byl podívat ? Vypadá na krasavici s nádherným nájezdem...

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... JGaX-0iF8c
Dokaž mi to a nákupem E65. Pořád tu házíš ciframa, ale kdybys měl pustit pětadvacet u flakouna, pade u Snejka deset támhle, dvacet za támhle to tak bys brzy vyměknul. Já dělám to nejlepší co se s E65 dělat dá, šetřím na jiný auto.
Filozofe, já se na tu sedmu byl podívat...je fakt ve vůni...na diagnostice bez jediný chybičky...motor úplně suchý...automat řadí sametově....kilometry podle BMW sedí...audio hraje perfektně....EDC perfekt...DD taky...vše suchý...pneu zánovní...zimní sada v ceně...gumičky do stěračů dá k autu nový...
Chtěl jsem ji vzít, ale pán řikal, že mám smůlu, že mi ji neprodá, že čeká na nějakýho Filozofa až si pro ni přijede...na smlouvání je připraven - prý ti dá k sedmě supa pro manželku grátis...
Tak jsem mu slíbil, že ti to vyřídím...prý se nemáš bát a máš si pro ní dojet... Tak co jedeš?
Chtěl jsem ji vzít, ale pán řikal, že mám smůlu, že mi ji neprodá, že čeká na nějakýho Filozofa až si pro ni přijede...na smlouvání je připraven - prý ti dá k sedmě supa pro manželku grátis...
Tak jsem mu slíbil, že ti to vyřídím...prý se nemáš bát a máš si pro ní dojet... Tak co jedeš?

-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze za to si muzes zcela sam. Kdybys nebyl takovy dement a kdyz si to tady sledoval nekolik let nez jsi ten vrak poridil a presto jsi koupil totalni nefunkcni srot vyjety az na pudu tak se nediv. Kazdy sveho stesti strujcem. A mas naprostou pravdu, se svyma schopnostma nejlepsi co muzes udelat je setrit na jiny vrak, protoze pochybuju ze ses poucil a poridis auto krasne a bezproblemove. Ovsem tady toto o tom setreni na jiny vrak plati JEN a JEN pro tebe, drtiva vetsina lidi co ty auta ma a koupili je ve stavu funkcnim a pojizdnem za nasobne vyssi sumy tema autama jezdi naprosto bez problemu. Litovat te tu nikdo nebude. Ale sere se nam to vsem, mne trebas po posledni mycce co jsem projel chcipla zarovka v osvetleni SPZ.xaler píše:Dokaž mi to a nákupem E65. Pořád tu házíš ciframa, ale kdybys měl pustit pětadvacet u flakouna, pade u Snejka deset támhle, dvacet za támhle to tak bys brzy vyměknul. Já dělám to nejlepší co se s E65 dělat dá, šetřím na jiný auto.
Gerchan: DOBRE TY !!!

Ted tady mam stat F10 kde cirou nahodou chcipnul taky zesilovac, je tam Herman Karbon a je to neopravitelne.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:34, celkem upraveno 1 x.
povoz po pradědovi co mam ve stodole taky jezdí jako zamlada, stačí zapřáhnout a jezdíš. Bez investic.Filozof píše:Tak rádio po pradědovi taky ještě funguje z 60tých let.

a na co si stěžuješ zase? Co zase brečíš? Nebo myslíš, že píšeš něco objevného?Filozof píše:Ale jaké tam byli součástky a jaké jsou dnes ? Vidět na autech z 80-90let kde ještě většina elektroniky co byla dobře navržená dneska funguje. Ale jsou pak modernější auta po roce 2000 a tam už jsou většinou smd a všelijaké mikročipy které už nemají takovou životnost.

Mohl bys tu přestat furt opakovat ty svý vyfabulovaný sračky prosím? Už stačilo, už to nemusíš psát znova a znova, prosím Filozofe, prosím na kolenou. Zaprvý ty víš kravskou, totální kravskou mega píču vo tom jak hraje L7, a přesto ti to nebrání spekulovat, že repas od Falcona má lepší zvuk než z výroby.Filozof píše:U L7 to přece jde pořešit třeba u falcona a dalších 10let by to mohlo fungovat dokonce s lepší akustikou než je z výroby.
Jak to víš?
Proč 10 let?
Jo chápu, ty sis přečetl článek od Jaraxe a máš přepnuto, že na sedmičce stačí něco opravit a: "pak superpohodlný kočár vydrží už napořád a jeho cena neklesá."
[/quote]
Gerchan

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:34, celkem upraveno 1 x.
Gerchan píše:Filozofe, já se na tu sedmu byl podívat...je fakt ve vůni...na diagnostice bez jediný chybičky...motor úplně suchý...automat řadí sametově....kilometry podle BMW sedí...audio hraje perfektně....EDC perfekt...DD taky...vše suchý...pneu zánovní...zimní sada v ceně...gumičky do stěračů dá k autu nový...
Sorry jako, ale nikde tady nevidím, že by měla snizenej termostat, tak že to padá. Tady nepomůže ani sup gratis.
Prozatím jen pozdrav pro nevěřící ....

počkat počkat, chápu to správně, že jsi majitelem FL E66?!!!!
prosím napiš, že to je leštěnka za 3000 EUR, že se to fakt stalo na co jsi čekal 20 let a že máš super sedmičku se sníženym termostatem a zimáky k tomu.
Fakt ti to přeju!!!

prosím napiš, že to je leštěnka za 3000 EUR, že se to fakt stalo na co jsi čekal 20 let a že máš super sedmičku se sníženym termostatem a zimáky k tomu.
Fakt ti to přeju!!!

Kurevtore leštěnka s prešívaným volantem? 

No nene, gratulace ke koupi!!
Těším se na víc info.
Těším se na víc info.
e66 750Li
Neverim ani 3,14cu.. sazim pivo na to, ze sehnal blazna, co mu to pujcil (autobazar)..Filozof píše:Kurevtore - opravdu bych neměl problém dát něco na lpg/benzín a ještě třeba litr do kapsy jako poděkování za pul dne v 7er.
Nemám problém zaplatit palivo a třeba litr za půjčení. A věř že se chovám velice s respektem k autům.
Prostě je to slušnost když chci něco vyzkoušet nemám problém zaplatit, ikdyž auto např. nekoupím, tak ze mě nedělej kolenovrta.![]()
A nemyslel jsem z lítosti spíše že někdo má 3-4auta a nemá problém mi na pár hodin půjčit auto, třeba bych přesvědčil ženu že je to lepší jak e61.![]()
....
JaraX nechává přešít i auta co mají prd najeto. ¨ettore píše:Kurevtore leštěnka s prešívaným volantem?
Prostě ten tlustší věnec a nappa jsou mnohem příjemnější než origo.
e66 750Li
Hyndadan, jezdím teď individualem a když porovnávám, osobně mě vic vyhovuje volant s nascou. Nelepí se tolik v ruce.
Ale tak to je spíš stavem kůže než typem. Musíš to vyčistit.
Já jezdil s nascou na volantu 2 roky, než sem to nechal přešít.
Ten silnější věnec je prostě bomba, o mnoho příjemněji se mi drží.
Ta nappa je pro mně jen taková třešnička na dortu. Mám celkem hrubý ruce a na tyhle věci nejsem citlivej, ale příjemnější to je, o tom žádná.
Já jezdil s nascou na volantu 2 roky, než sem to nechal přešít.
Ten silnější věnec je prostě bomba, o mnoho příjemněji se mi drží.
Ta nappa je pro mně jen taková třešnička na dortu. Mám celkem hrubý ruce a na tyhle věci nejsem citlivej, ale příjemnější to je, o tom žádná.
e66 750Li
A ten MB 63 AMG, co tam máš taky nahraný, jsi koupil taky?Filozof píše:Prozatím jen pozdrav pro nevěřící ....![]()

Ale vážně, pokud jsi koupil E66 tak velká gratulace! To by byl bez nadsázky historický okamžik

tak přece Filozof by nekoupil nic co neni leštěnka!ettore píše:Kurevtore leštěnka s prešívaným volantem?

ten volant přešitej jsem nechtěl zmiňovat, kluci přece to Filozofovi nezpliveme hned první minutu co to má.... no tak! Buďte kolegiální! Ještě bude potřebovat naši psychickou podporu tak mu nekžme hned zkraje radost

přešitej volant je dycky mínus pro auto, ale nevim jak moc ve smrti byl ten Filozofovo.
oukej, v pořádku, ať každej dělá co se mu zlíbí, ale je to debilita takhle zásadově přešívat, tím spíš u auta co má málo najeto! Protože přešitej volant automaticky budí dojem, že má za sebou miliardu km a proto musel bejt přešitej. Navíc přešitej už prostě není tak napínanej, resp. už to není originál prostě. Já mám najradši hladkou kůži lesklou na volantu, ten přešitěj není lepší než origo.HyndaDan píše:JaraX nechává přešít i auta co mají prd najeto. ¨ettore píše:Kurevtore leštěnka s prešívaným volantem?
Prostě ten tlustší věnec a nappa jsou mnohem příjemnější než origo.
u sedmičky s malym nájezdem bych radši prohodil celej volant než mít přešitej. Já to nechával přešívat, protože mam dvoubarevnej a ta bílá je u vojetejch vojetá prostě vždy takže si člověk nepomůže (+ sem kolenovrt na to, abych kupoval volant to sorry)