Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Clovek se obcasne podiva na forum a vse pri starem - xaler neumi akceptovat svoji neschopnost a vse hadze na jine (reakce malych deti primo z prirucky), Filozof stale doufa v auto za 1/3 cenu... uz je to jenom unavne, ani to nepobavi.
Proc pisu - mam 740/2019 a vadi mi dve veci. Neni to L a chtel bych sibr. Premyslel jsem, ze bych prodal a zkusil koupit, nicmene jsem narazil, ze L + 5 mist se nejak moc nedelaji. Nejaka rada kam se divat? Dealer/BPS sleduji SK+DE, rv. 2019+, idealne 2020. Do uplne nove se mi nechce investovat. Samo sebou plna palba.
Proc pisu - mam 740/2019 a vadi mi dve veci. Neni to L a chtel bych sibr. Premyslel jsem, ze bych prodal a zkusil koupit, nicmene jsem narazil, ze L + 5 mist se nejak moc nedelaji. Nejaka rada kam se divat? Dealer/BPS sleduji SK+DE, rv. 2019+, idealne 2020. Do uplne nove se mi nechce investovat. Samo sebou plna palba.
macher: chapu tvoje trapeni, mit sedmicku bez sibru musi byt fakt napor na psychiku zda to nevymenit. Je mi teda divny, ze by nebyly longy v petimistnym provedeni, ale muzu se mylit. Treba je to u novejsich jinak, ale u E66 se mi to jevilo, ze 4mistna verze je bud rarita mezi 750i nebo mensi rarita u 760i, ale porad prevladaji 5mistne verze...
pokud ale mas v planu kupovat takhle novou sedmicku tak nevim, zda bych radeji nekoukal po w222....
pokud ale mas v planu kupovat takhle novou sedmicku tak nevim, zda bych radeji nekoukal po w222....

Jsem se asi blbe vyjadril. 7er v L a 5 mist v G se delaji, jenom jich je strasne malo. Prikladem https://gebrauchtwagen.bmw.de/nsc/Fahrz ... ckage:true
Vybava by se dala, ale nechapu tu kombinaci s moterem 730
Kdyz jsem 7 vybiral naposled, tak:
1, 730 ne, chce to silnejsi
2, 740 uz se da, servis ok, rozumna spotreba
3, 750 jako prvnich 5 let v zaruce proc ne, ale pak resit servis... to je auto na par let a pak rychle prodat
4, 760 ok, ale zivit to jako daily car je nesmysl
Pro srandy typu 745 a pododobne nejsem.
K medourovi - nesedi mi. Zustavam verny znacce
Mel jsem/mam E39, E60, E90, G30, G11. F mi nesedlo, preskocil jsem.
Vybava by se dala, ale nechapu tu kombinaci s moterem 730

1, 730 ne, chce to silnejsi
2, 740 uz se da, servis ok, rozumna spotreba
3, 750 jako prvnich 5 let v zaruce proc ne, ale pak resit servis... to je auto na par let a pak rychle prodat
4, 760 ok, ale zivit to jako daily car je nesmysl
Pro srandy typu 745 a pododobne nejsem.
K medourovi - nesedi mi. Zustavam verny znacce

Na Tipcars se nedivam, protoze to nechci kupovat v CR. Z odkazu je tam jenom tohle https://www.cartecgroup.com/bmw-740ld-x ... n/p-40545/ Na tu jsem se jiz dival, ale nesedi mi uplne vybava. Navic bez baliku 5y/200k ne.
Na co se divam:
1, rv 2019+
2, najezd do 100k
3, zaruka 5y/200k
4, Lko
5, motor 740
6, M packety
7, panorama
8, rozsirena kuze Merino, idealne bila, vc. pristrojovky
9, executive drive pro, integral, rozs. ass., 360, zvedani podvozku
10, audio B&W potesi, umim zit i s Harmanem
11, laser potesi, umim zit i s adaptive LED
12, zad+bocne el. roletky - jsem to na zvyklej, mrzelo by me to mit bez toho, stejne jako klima skla.
13, metaliza - cokoliv rozumneho, kdyz to bude neco zajimaveho, tak budu rad, ale trebars na "polovnickou zelenou" od M3maniaca z E60 jsem si nikdy nezvykl
14, sedadla v elektrice, vyhrivani, odvetravani, bonus masaz
Co se divam na ceny, tak ta moje 7er je kolem 80k euro aktualne. Kdyby nova v Lku a panoramou byla o rok novsi a rozdil trebars do 20k, tak by to byl uplne ideal.
ettore : prisla mi nejaka levna... pak jsem se podival poradne - nema to panoramu, M packety, balik zaruky 5y/200, taky jsem si nevsim executive drive pro a integral... v podstate holatko, ktery nejaky napis individual nezachrani (ale roletky to ma
.
nicmene dekuji - nenapadlo me se divat do NL.

nicmene dekuji - nenapadlo me se divat do NL.
Hele já nechci bejt kokot, ale kolik bude reálnej rozdíl 760i a 740i? Když, jestli dobře chápu, jde jenom o benzín, protože hledáš auta se zarukama a pak to vymenis. 1,5 na kilak? To se ztratí...
Pořád na tom nejsem tak špatně abych musel řešit spotřebu.macher píše:Clovek se obcasne podiva na forum a vse pri starem - xaler neumi akceptovat svoji neschopnost a vse hadze na jine (reakce malych deti primo z prirucky), Filozof stale doufa v auto za 1/3 cenu... uz je to jenom unavne, ani to nepobavi.
...a proto jezdím na propan a občas i butan

WBA7U61050BM62480
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... DRVdQ.html

WBA7U61050BM62480
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... DRVdQ.html
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:35, celkem upraveno 1 x.
- soukupadam
Knipl je na hovno. Cela ta palubovka je divna, vypada to jak radio po babicce.
Ta sedma je moc hezká, jedno z mála BMW, kde se mi velký ledviny líbí, ale na to, že je to vrcholná verze, tak tam pár věcí chybí.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:35, celkem upraveno 1 x.
kdy bude další pozdrav a ujištění pro nevěřící? Jako sorry, ale já už zase pomalu přestávám věřit. Udělej prosím aspoň printscreen z mobile.de ať neztrácím naději, že hledáš FilozofeFilozof píše:Prozatím jen pozdrav pro nevěřící ....![]()

A možná se dovíte i něco víc ... pokud to někoho zajímá ... a nějaké video možná i videokomentář ... uvidím.
Zatím jsem časově vytížen....

Jednoho večera či rána ... možná založím nové vlákno at to tu nezasírám...

Filozofe - mě to zajímá, jsem zvědav, jaké z toho máš dojmy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, už nám něco napiš prosím!
čoveče já z toho mám snad větší radost než když sem si naposledy koupil nový auto sám 

Chceme video