Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
komentář, nějaké video a možná i videokomentář?
Cy krávo, tady cejtim potenciál. Založ si kanál jako Doug Demuro a udělej si taky vlastní scoring a měj to celý debilní s debilníma kecama o sníženejch termostatech, to bude mít úspěch. Jen bacha, aby ty sedmičky všichni nazačali hned chtít, abys nepohnul s cenama E66 v Evropě jako tehdá JaraX.
Na druhou stranu, jako nevim jestli tvý názory na 7er v 5litru (fuck yeeah) už náhodou neznaj všichni od Bretaně po Ural, už jsi o tom obohatil internet docela dost. Nechám ke zvážení, zda raději neudělat komentář, nějaké video a možná i videokomentář o segedínskym guláši nebo o tom jak ti minulý týden vyvezli popelnici. Nebo o balený vodě, v 5litru.
Cy krávo, tady cejtim potenciál. Založ si kanál jako Doug Demuro a udělej si taky vlastní scoring a měj to celý debilní s debilníma kecama o sníženejch termostatech, to bude mít úspěch. Jen bacha, aby ty sedmičky všichni nazačali hned chtít, abys nepohnul s cenama E66 v Evropě jako tehdá JaraX.
Na druhou stranu, jako nevim jestli tvý názory na 7er v 5litru (fuck yeeah) už náhodou neznaj všichni od Bretaně po Ural, už jsi o tom obohatil internet docela dost. Nechám ke zvážení, zda raději neudělat komentář, nějaké video a možná i videokomentář o segedínskym guláši nebo o tom jak ti minulý týden vyvezli popelnici. Nebo o balený vodě, v 5litru.
Já nějak nepochopil, k čemu ten komentář, případně video, vlastně bude. Ke koupenýmu autu? Nebo k půjčenýmu? Protože pokud k půjčenýmu, což si i myslím, tak to bude slušnej flame. 

Jde jen o názor nezaujatý ohledně auta jak na mě působí ve srovnání se starší generací e38 a co se mi líbí případně nelíbí na autě a co jsem očekával a je trochu jinak například i jiný pohled než je zde.
Asi to nechám na slovním hodnocení možná jen textem to popíšu případně jedno video ohledně auta pro ty kdo budou chtít.
A ještě stále zvážím zda k tomu dojde vidím že tady to zajímá možná 1-3lidi ...
Asi to nechám na slovním hodnocení možná jen textem to popíšu případně jedno video ohledně auta pro ty kdo budou chtít.
A ještě stále zvážím zda k tomu dojde vidím že tady to zajímá možná 1-3lidi ...

Naposledy upravil(a) Filozof dne stř 28.07.2021 10:59, celkem upraveno 1 x.
Rozhodně to chcem slyšet všichni, tak založ téma e38 vs e65 by Fíla a hurá do toho.
Ale vážně... jsem zvědav
Ale vážně... jsem zvědav
e66 750Li
kurevtor píše: Založ si kanál jako Doug Demuro

Bez legrace, rád si to přečtu nebo se podívám, když to bude z vlastní zkušenosti, tak to bude příjemná změna

Já se hlásím mezi lidi, které to zajímá. Udělej video.
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
Stale jsem se tedy nedozvedel,zda jsi to koupil,nebo stale jen mlzis... 

Musíte pěkně poprosit 

Filozof kolko si este budes uzivat pocitu “dolezitosti” ze ti tu vseci pisu nech povies co a ako?;)si vytazeny napisat ale radit ako servisovat G si si si cas nasiel…:)ja by som si tiez rad precital tvoju recenziu pripadne pozrel videjko…osobne si myslim ze si nic nekupil len si si to vyskusal:)
- Itchythefirst
Pry tri lidiFilozof píše: A ještě stále zvážím zda k tomu dojde vidím že tady to zajímá možná 1-3lidi ...

Jestli jsi fakt tu sedmu koupil, tak by to byl maly krucek pro lidstvo, ale obrovsky krok pro cloveka

já už spíš sázim na to, že to měl půjčený, proto teď budou rozumy a srovnávání s E38 a co nevyhovuje a kdesi cosi. Na závěr se dozvíme, že si Filozof nákup rozmyslel, protože viděl poprvé spotřebu v reálu.
Já si fakt myslel, že udělal krátký video po koupi a že se pak pochlubí, místo toho sem ob den Filozof chodil očumovat komentáře, ale nenapsal nic. Nic. A to je podezřelý. Když někdo něco koupil tak to byl Filozof, kdo první potřeboval vědět: cena, nájezd, zda měněnej motor, zda měněná převodovka, stav gum, zda sníženej termostat, všechno všechno, a najednou o svym autě nic?
Po deseti letech tlachání jsme se teda posunuli - Filozof é šedesátšestkou už jel a má nasbíráno mouder a názorů na další dekádu.
Povšimněte si také s jakou grácií Filozof ignoruje otázku zda to teda koupil. Normálně odpovídá všem a hned a i na nepoložené otázky, zde se ho dotazujeme napřímo několikrát a nic. Zajímavé.
Já si fakt myslel, že udělal krátký video po koupi a že se pak pochlubí, místo toho sem ob den Filozof chodil očumovat komentáře, ale nenapsal nic. Nic. A to je podezřelý. Když někdo něco koupil tak to byl Filozof, kdo první potřeboval vědět: cena, nájezd, zda měněnej motor, zda měněná převodovka, stav gum, zda sníženej termostat, všechno všechno, a najednou o svym autě nic?
Po deseti letech tlachání jsme se teda posunuli - Filozof é šedesátšestkou už jel a má nasbíráno mouder a názorů na další dekádu.
Povšimněte si také s jakou grácií Filozof ignoruje otázku zda to teda koupil. Normálně odpovídá všem a hned a i na nepoložené otázky, zde se ho dotazujeme napřímo několikrát a nic. Zajímavé.

- soukupadam
Osm stránek o tom, jestli Filozof koupil auto nebo ne. Tohle monstrum jsme si tu stvořili my sami.
Kluci, a co akože čakáte od toho blázna? Ešte stále ste nepochopili že on nikdy žiadne novsie bavo nekúpi?
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... E05wX.html
Stránky začínají připomínat spiritistickou seanci, na které se vzývá medium filosof
Stránky začínají připomínat spiritistickou seanci, na které se vzývá medium filosof

Naposledy upravil(a) ettore dne čtv 29.07.2021 20:46, celkem upraveno 1 x.
soukupadam píše:Osm stránek o tom, jestli Filozof koupil auto nebo ne. Tohle monstrum jsme si tu stvořili my sami.

G12 M760Li jsem mel na den pujcenou. Nemuzu rict, ze je to spatne auto. Je to oproti E66 pocitove mohutnejsi, modernejsi. Trochu me zklamal material interieru. Uz to neni jemna prava kuze, ale na palubce a dverich trvdsi umela kuze. Ovladani sedacek takove vachrlate a jeden ovladac uz blbl. Sedacky ne ze by byly nepohodlne, ale nedaly se tak polohovat, jako v E66. Vzadu to melo za spolujezdcem ten comfortni relaxacni mod, kdy se sedacka zklopila a dalo se tam vzadu natahnout, ale vpredu to uz tim padem nemelo komfortni sedacku. Asi bych tuhle blbost ozelil. Motorove super jelo to jako z praku. Kdyz jsem si dal rezim econom, tak to bylo uplne chciple (dobre do mesta) comfort byl tak normal (dobre na bezne jezdeni mimo mesto i po meste) no ale sport to byla uplne jina liga. Auto ztuhlo a uplne ozivlo. Proste nadrzeny sportovni hrebec. Zazitek slapat na plyn. Z laser svetel jsem byl zklamany, protoze jsem cekal, ze to bude svitit vic. Melo to najeto kolem 110 000 km, ale ze by byly vysviceny? Mozna jo, svitilo to pekne, ale cekal jsem vetsi mesicni zar. Spotreba byla pri normalnim jezdeni, klidny styl kolem 13 l/100, ale pokud se jezdila kudla, tak nebyl problem 25 l/100. Kufr to melo opravdu malinkej, kdyz to srovnam s E66, tak pidikufr. Odhlucnene to bylo tak srovnatelne, mozna malinko lip, ale ne zas tak moc rozdilne. To auto by me bavilo, ale kdyz jsem presedlal do E66, tak jsem z toho nebyl tak vedle, jako kdyz jsem presedl treba ze Superba nebo Oktavky. Jedine co me chvilku trvalo bylo ovladani entertainmentu, nez jsem se zacal orientovat, protoze se tam da nastavovat hodne blbosti, az zbytecnosti. Prijemne byly asistencni prvky, hlidani mrtveho uhlu, pruhu, cteni znacek atd.. No a ty digibudiky? Uz to proste neni jako klasicke, ale jde asi jen o zvyk. S eFkem to srovnavat nemohu, protoze jsem v tom nikdy nejel, ale co by me u Fka sralo je to divne madlo na zavirani dveri.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:35, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaris330D: Jo, díky za tyhle postřehy. M760 je fakt zajímavá kára.