Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11461 Příspěvek od Jaris330D »

Ono pojistovnu nezajima nejaky individual. Kouknou do tabulek a ohodnoti to, jako beznou E65tku a nehnes s nema. Bohuzel a pochybuju, ze s nema nekdo hybne.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11462 Příspěvek od matiz »

Znalec a soud s nema hybne uplne lehce. Vubec mne nezajimaji jejich tabulky, ja chci castku kterou melo vozidlo pred nehodou a jsem si naprosto jisty ze ji znalec naceni vys nez 110k kc. A jsem si jisty i tim ze to nejde prohrat, protoze to opravdu podstrelili dost. Pravnicka ma oceneni vozidla autorizakem, muzu te ubezpecit ze je vyssi o nezanedbatelnou castku, ale ani to nebude stacit, predpokladam ze znalecky posudek bude nezbytny. Nevidim zadny duvod proc bych mel jejich zlodejny podporovat. Castka kterou dali nepokryje opravu ani ze starsich dilu. Platime vsichni plne pojistne? Platime. Tak at plni do vyse obvykle trzni ceny kdyz si delaji svevolne z tech aut totalky, na tabulky jim sere bily tesak a soudy to vidi stejne. Kdyby nepodstrelili cenu auta tak by se opravovalo. Ja jsem si jisty ze to auto bylo prodejne uplne stejne jako to videl autorizak, ta castka sedi jak prdel na hrnec, je naprosto realna.
Filozof

#11463 Příspěvek od Filozof »

Matiz : Máš to moc pěkný a docela by mě zajímalo zda jedeš podle nějakého postupu či máš na to nějakej kurz na sedačky. Jsi je opravoval a kompletně čistil a barvil ?
Nechtěl jsi jedno auto prodávat a druhé si nechat ?

Jarisi máš někde více foto i interiéru ? Ono se na to přes fotku zase dívá jinak jako v reálu ty interiéry.

Krátká e65 domu nesmí jen long se schválil - místo na nohy a tašky a krámy za sedačkama a děti nekopou do sedačky to je taky fajn uveze opravdu víc jak e61 v kombi :lol:

Zelená mi přijde jako zajimavej individual nevšední, no moc těch aut nebude tak to bude dobrá sběratelská rarita jednoho dne určitě bych si to auto nechal.

PS: S 750Li se dá jezdit dálky levně jako s R6 jen člověk nesmí chytit kolony, někde to mě docela potěšilo s tímto motorem.
A fajn že stačí využívat třetina max polovina plynu. Není třeba tlačit na plnej ani při předjíždění což je super pocit.
V tomto by mi ten 5litr krásně vyhovoval že umí jet rychle ale i na pohodu s otáčkama pod 2000.
3litr v naftě 530xd e61 je takovej nepříjemnej moc tlačí do sedačky a není to tak pohodlné a strašně řve i v kabině v určitých otáčkách oproti V8 který je tichý a lineární což se mi líbí i u R6 v benzínu tak V8.

Na bazarech je ale 95procent nafty ... a benzín s V8 bude za chvilku těžká rarita najít a sehnat.
Naposledy upravil(a) Filozof dne pon 16.08.2021 13:40, celkem upraveno 1 x.
stary27

#11464 Příspěvek od stary27 »

Filozof píše: a děti nekopou do sedačky to je taky fajn .
Ver tomu ze kopu ked chcu
Filozof píše: S 750Li se dá jezdit dálky levně jako s R6 jen člověk nesmí chytit kolony,
neviem ne to zere furt rovnako, problem je ze furt jazdim viac ako predtym
soukupadam

#11465 Příspěvek od soukupadam »

stary27

#11466 Příspěvek od stary27 »

Alpiny su vatsinou socky, tato je este nadpriemerne vybavena na ich pomery.
Jaris330D

#11467 Příspěvek od Jaris330D »

Filozof: nasel jsem tyhle.

Obrázek

Obrázek
Filozof

#11468 Příspěvek od Filozof »

No musím se hodně snažit abych tu zelenou viděl. Přijde mi tam z výroby namíchali bílou s odstínem do zelena.
A nevypadá to vubec zle a je to dost světlé - já čekal o hodně tmavší barvu.

Jinak super že je to odvětrávaný. to se mi právě moc líbí na 7er to větrání. Masáže bych taky oželel ale větrání bych rád. :)
Jaris330D

#11469 Příspěvek od Jaris330D »

Neno to vylozene zelena, ale lehky odstin tyrkysove. Ja tomu rikam sterilni barva jako v nemocnici.
kurevtor

#11470 Příspěvek od kurevtor »

souhlas ta Alpina je k čemu jako když je takhle nezajímavá? Nevim jo, ale můj názor je, že E65 je nejlepší buď jako rádoby sleeper - decentní tichý autíčko bez vyjebanejch křidýlek, lízátek a bez laufů, který ale nechává všechny ve zpětnym, nebo naopak ať je to Alpina a ať je to hlučný a má to ty cigánštiny kolem a bling bling, pohoda, ale ať je to něčim zajímavý a raritní. Tohle je raritní leda těma našitejma čudlíkama na volantu, který nevíš jestli nejsou nějaký nášivky z džínový vesty, který na volant nalepilo dítě žvejkačkou. Fakt gzbiltí. Proč to nemá aspoň ten vyhřívanej volant? Tohle udělal nějakej degeš naschvál ne, že to nakonfiguroval takhle degensky.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11471 Příspěvek od matiz »

Ja vam nevim, ja mam presne takovy sterilni kapesnik -))) Ale kdyz se to nekomu libi, co druhemu po tom je. Pro mne by to byl blok a takove auto bych si nekoupil. Presne takovou barvu si predstavuju ze maji v pitevne. A nevim ktery zvraceny Helmut toto pustil do vyroby a fakt by mne zajimalo co je k tomu vedlo, co od toho ocekavali. Protoze toto je opravdova vlajkova lod firmy a mela by budit respekt a majitele hyckat. Jak technicky, tak opticky a pouzityma materialama. Asi to mame kazdy nastaveny jinak.
cheater

#11472 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:39, celkem upraveno 1 x.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11473 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Jaris330D píše:Filozof: nasel jsem tyhle.
nezvyklá barva , ale vypadá hezky
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Jaris330D

#11474 Příspěvek od Jaris330D »

To jsi jeste Matiz v pitevne nebyl. Tam je jenom vse v bilem a nerezu. Ka mam kapesniky jenom bile a bezove :lol:. Ta tyrkysova je i v propagacnim videu :lol:. Ja bych zase nemohl mit cernou a takovou tu mahagonovou (amarote) nebo takovou tmavsi bezovou. Je to proste o pocitu. Je to jako s zenskyma. :lol:. Vzdycky rikam, jak nekdo mohl na neco takoveho vlest :lol:, ale na pokec byla dobra :lol:
Ale snesl bych ty interiry vsechny. Jedinou co bych fakt nesnesl byla modra, co se davala do audin a modre palubky.
Verim, ze to bude jediny problem pri prodeji toho auta.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11475 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Filozofe proč nejedeš na tuhle? Chceš jen LCI?
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=329248315

Cenu ještě ukecáš. Hotový LPG ber spíš jako negativum. Bude to nakurwený.
kurevtor

#11476 Příspěvek od kurevtor »

snad to panu Filozofovi nežereš, že něco fakt kupuje, nebo jo? :D Jsou to 4 týdny co kupoval 530íÁ za já nevim kolik ká.

Teď se svez E66, že mu to někdo půjčil tak se zase nad internetem nakupuje, ale víme jak to dopadne. Hlavně to neuspěchat a dobře to rozvážit. :lol:
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11477 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

No nežeru. Právě proto mě zajímá, proč odmítá tuhle, která výbavu má.
Jaris330D

#11478 Příspěvek od Jaris330D »

Tady je pro zajimavost. Dokonce propagacni video v tyrkysove kombinaci.
Delali ji i do E39tky a tam se mne hodne libila. Asi jsem divnej :lol:

Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11479 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Tohle bych potřeboval vidět naživo.
Filozof

#11480 Příspěvek od Filozof »

Pajk85 píše:Filozofe proč nejedeš na tuhle? Chceš jen LCI?
https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=329248315

Cenu ještě ukecáš. Hotový LPG ber spíš jako negativum. Bude to nakurwený.
Třeba to nebude naku.vený a bude to fungovat v pohodě a dobře.
Ten negativismus tady a celkově v ČR je strašný. Věřím že i jinde umí servisovat BMW a i jinde umí LPG udělat kvalitně aby dobře fungoval.

Jako já nemužu mít předface už z principu navíc manželka je odpůrce ... to jako žít s vůdcem talibanu.
By mě usekla hlavu za předface... :lol:
Bych to mrčení a kecání atd nesnesl navíc mě se předek prostě předface nelíbí ... ostatní vše ano jen ten předek je problém.

Jsem rád že jsem přesvědčil rodinu jak je 7er e66 face užasné auto ... předface prostě už nejde je to krok dozadu.
Koukám ted jen roky 2005-2008

tahle má rez na dveřích ... třeba by to nebylo nic tragického a za pár tisíc to jde ošetřit a sedačky se pořeší časem ... tato je blíže.

https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 82492.html

Tato další je docela drahá a málo fotek ale snad by to šlo pokud by byl stav A1 a něco by se ukecalo.
Ale zase je to tisic km ... šílenost taková dálka a cena vysoká---- pokud by ji nechal za 9k tak snad.

https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 95605.html

Pokud něco najdete klidně hodte ale s rozumem --- Spíše 8-10k a něco málo snad ukecat.
V LPG jich je jako šafránu ale je to 40k do plusu pokud dobře funguje.
Odpovědět