Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
cheater

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11501 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:39, celkem upraveno 1 x.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11502 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Já nechápu ještě to rozhodování mezi E61 a E66, resp. proč ne E65, když E61 ano. To mi vysvětli.
LukesE39

#11503 Příspěvek od LukesE39 »

Obdivuju kurevtora, ze ma silu na to vubec odpovidat, kdyz je to tu porad dokola jak kafemlejnek.. a kdyz vidim jak se filda trapi s vyberem padesatky v propanu, protoze to jede za 0,025k na km, ovsem ale jedine dlouhy, rikam si, jak ta moje kratka nafta za kilo byl super kup.. :)
Filozof

#11504 Příspěvek od Filozof »

Pajk85 píše:Já nechápu ještě to rozhodování mezi E61 a E66, resp. proč ne E65, když E61 ano. To mi vysvětli.
Cena prostě e61 je tady plnej internet a hned pár kusů mají skoro full výbavu za 150-200k ale je to malé vzadu... a z 90procent nafta.

Ale 750Li e66 pěkně vybavenou za 200-250k nevidím ...a když tak se objeví krátká e65.

Kdybych chtěl 745Li mám hned dva kusy během měsíce za krásných 150 - 200k.
Tady je fakt že u 745i bych měl asi brzy vybráno protože se prodávali slušné kousky i servisované za fajn ceny.

Nevím proč je ted nedostatek e66 když jeden čas jich bylo celkem dost.

Nic proti kurevtorovi nemám jen mě štve jeho vykecávání se tady a sám hodil auto někam do stodoly a sere na to.... prostě se spálil a tady to nepřizná jen hází ramena na ostatní co by si třeba taky rádi udělali v životě radost pěkným autem místo aby vedl diskuzi na slušné urovni nebo zavtipkoval stím problém nemám tak přehání a shazuje to.
kurevtor

#11506 Příspěvek od kurevtor »

ta matiz-style je stropní záležitost, bral bych hned, cena super, škoda že kilometrů neni míň

a navíc: ‘’GARANTIE 3 MOIS’’ :lol: :lol: :lol: :lol:
Don

#11507 Příspěvek od Don »

proc stale krmite trolla.... je tu akorat tisice stran hoven.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11508 Příspěvek od matiz »

Pane ettore ta je primo mnamozni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja si nemuzu pomoct, proste tmava kastle a champagne nebo platin z toho auta delaji mnohem hezci povoz. Nemit dve tak pro ni jedu. Ale dovezt treti tak mne baba zabije a zbavi svepravnosti.
cheater

#11509 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:40, celkem upraveno 1 x.
Jaris330D

#11510 Příspěvek od Jaris330D »

Ta Maritine je pekna, ale nechtel bych ji. Neni to Long, nema to keyless, rekl bych, ze ani ACC, nezda se me, ze to ma kozenou palubku a to netusim, jestli tam jsou komforty vzadu a odvetravana kuze. Za me individual ve faceliftu musi mit vse, nejake poloindividualy jsou divny. Navic je to cerna kastle a mel jsem cerne 3 auta a uz bych je nechtel, hrozny srani s lakem. Od rozlestovani, az po udrzbu. Nejake hologramy bych nesnesl.
Filozof

#11511 Příspěvek od Filozof »

cheater píše:
Filozof píše: Kdybych chtěl 745Li mám hned dva kusy během měsíce za krásných 150 - 200k.
Tady je fakt že u 745i bych měl asi brzy vybráno protože se prodávali slušné kousky i servisované za fajn ceny.
Ty by mě docela zajímaly Hoď nějakej odkaz nebo kontakt na lidi co je prodávají. 745li je teď moje cílová skupina.
Ty ještě nemáš ?
V průběhu dvou měsíců co jsem se díval tam kousky byli slušné. až bude chvilka mrknu se ti ale spíš ráno ...
cheater

#11512 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:40, celkem upraveno 1 x.
honzaD93

#11513 Příspěvek od honzaD93 »

13.7.2021
Filozof píše:
Zatím levituji mezi 530i 190kw a 550i ... ale sere mě že těch aut je tak málo ... to jako nejsou slušné kusy v ČR a na SK bazarech jen XDRIVE.
Filozof píše: Problém je sehnat slušnej kus.
Narazil jsem na vybavené jen Xdrive. Na slovensku jedna. 530xi a pak tady jedna.

Přežiji některé prvky výbavy když mít nebudu.

A klídně nějakej čas oželím LPG a budu platit plnotučnej benzín. :lol:

550i je fakt málo a pokud znám jen špatné kusy a TOP kusy drahé. Hledám rozumnej střed.

Byli tu dvě 525i ve střední výbave ale zase ten výkon chybí.
17.8.2021
Filozof píše:
E61 se pěkná dá sehnat v pohodě za 150-180k i vybavená ale místa vzadu je fakt málo a do té bych šel až uplně ze zoufalosti když nic neseženu nebo se objeví pěknej kus.
Filozof píše:
Pajk85 píše:Já nechápu ještě to rozhodování mezi E61 a E66, resp. proč ne E65, když E61 ano. To mi vysvětli.
Cena prostě e61 je tady plnej internet a hned pár kusů mají skoro full výbavu za 150-200k ale je to malé vzadu... a z 90procent nafta.
Tohle je fakt vtipný, ještě před měsícem a 4 dny jsi brečel, že pěkné e61 prostě nejsou. Teď když už nechceš e61 píšeš, že se dají sehnat v pohodě a ještě k tomu za 150 až 200k, ale najednou je to zase malý vzadu.
PetoK

#11514 Příspěvek od PetoK »

Kluci, nereste uz prosim toho blazna, je to uplne zbytocne, ten retard nikdy nic nekupi a jedine co mozme, je lutovat jeho zenu, ta musi mat strasny zivot ...
Filozof

#11515 Příspěvek od Filozof »

ano dají se sehnat vybavené ale v naftě nebo 530i Xdrive. Skoro full vybavená tam byla 530xd tour a vše se pohybovalo od 150 - 195k.

Já ale naftu nechci a 550i už taky ne. Pochopil jsem že ten motor je nejlepší v e66.

550i v ČR i SK kolem 150-200k byla tragedie auto shodit ze skály nebo 200k by potřebovali.
Tam jsou slušné kusy od 300k a víc což dát za 5er je dnes čiré bláznovství když je za to e66 v uplně jiné konfiguraci.

Krátké e65 se občas na mobile.de najdou i vybavené i za fajn ceny a tady v čr byla taky jedna. Bohužel jsem měl jen na vyzkoušení long a krátkou tedy neznám.
I ta 745Li co jsem měl možnost prohlédnout byla vlastně long a to místo vzadu je prostě to co bych si představoval. :lol:

Krátkou mi taky nikdo neschválí.
A když jsem pak seděl v e61 otcově je to tragedie vzadu toho místa je strašně málo a snad méně jak v staré e38 kde místa vzadu je na nohy více.

Defakto jsem myšlenkama furt mezi těmito dvěmi variantami a to jen z duvodu dostupnosti e61 všude kolem mě ale už jsem se zařekl že naftu nechci tak ji ani nehledám a xdrive 530i využiji snad jen v zimě na zahradě abych vyjel kopec ve sněhu to je snad jedinné plus u xdrive.

Závěr:
Chci BMW kam složím celou rodinu a bude mě bavit a něco mi naoplátku dá výbavu a bezpečnost a pěkné svezení a nesežere na servisu takže v benzínu asi ne a šrot taky ne musí to fungovat na LPG.
Takže kombi nebo long a s LPG a jelikož jsem vyzkoušel long 750li tak to mě nejvíce oslovilo a líbilo se ženě i dětem.
A ted jde o to zda hledat dál nebo to nechat spát až se něco vyskytne.
jazet

#11516 Příspěvek od jazet »

:fuck2:
horan

#11517 Příspěvek od horan »

Nech to spát. Všem se uleví.
kurevtor

#11518 Příspěvek od kurevtor »

Jaris330D píše:Ta Maritine je pekna, ale nechtel bych ji. Neni to Long, nema to keyless, rekl bych, ze ani ACC, nezda se me, ze to ma kozenou palubku a to netusim, jestli tam jsou komforty vzadu a odvetravana kuze. Za me individual ve faceliftu musi mit vse, nejake poloindividualy jsou divny. Navic je to cerna kastle a mel jsem cerne 3 auta a uz bych je nechtel, hrozny srani s lakem. Od rozlestovani, az po udrzbu. Nejake hologramy bych nesnesl.
hele nevim, ale ta palubka je kozena uz vod pohledu. Za me postradas nedulezite veci. Chtit odvetravanou kuzi u auta 10let+ mi prijde, no nevim. Asi bych uz perforovanou kuzi do staryho auta nechtel.
kurevtor

#11519 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Jarax má dalších 10 zákazníků co čekají na auto nemá čas se mnou jezdit a když jsem mu říkal o pěkné za 10k euro už pro ni byl se zákazníkem.
Ne už nic rozvádět nebudu ... aut je dost jen kratké ...chtít krátkou verzi už auto mám a za pěkné peníze vybavené co jsem se díval.

E61 se pěkná dá sehnat v pohodě za 150-180k i vybavená ale místa vzadu je fakt málo a do té bych šel až uplně ze zoufalosti když nic neseženu nebo se objeví pěknej kus.

Už nebudu nic psát protože ikdybych psal že mám 300k na auto stejně to polovina lidí bude hejtovat že je to málo a musím mít aspon 80k měsíčně abych tu mrchu mohl živit apod. kecy. A hlavně že polovina lidí zde má méně jak 40k a živí ty auta v pohodě.
Jen pár lidí zde mi rozumí a díky za fajn pokec třeba přes sz co mi píšou atd. To mi stačí. Tady místní machýrci si stále myslí že mají patent na rozum.

Nebudu se zde s tebou dohadovat kurevtore a s tvými přitakávači už vubec ne ... nasedni na traktor a běž jezdit nebo stím meganem když sám BMW nemáš a jen tu machruješ. Sám si to auto nedokázal schopně provozovat a hodil jej na špalky ale do druhých se navážíš co ty auta mají rádi.

Možná se občas jarax v něčem spletl ale taky těch aut už dost dovezl. To že servisuje jen extra kusy bohužel ukazuje na fakt že to co říká není realita.
Z 90procent jsou to prostě vyjeté kusy co chtějí velkej servis... to tak bohužel bude.

2005 - 2008 rok je 16-13let staré auto a ne 20 kurevtore... dost přeháníš a s tebou opravdu není řeč jen to zase zhejtuješ a přeženeš na druhou stranu.

Jo možná to je nesmysl ... ale mě se to auto prostě líbí. A kdybych jezdil hodně 5litr bych na to nepoužíval a vubec bych se nestyděl jezdit v 6ti válci na LPG nebo něco skromějšího narozdíl od některých členů zde co si furt na něco hrají ... to já nemám zapotřebí.
Nemám problém jezdit v čemkoliv slušném co funguje a mít pro radost auto co mě baví.

Ezm: No když budu jezdit pár tisíc ročně klidně budu jezdit na benzín za 20l na sto. ;)

Ale propálit víc jak půl mega ročně v benzínu jistě hrdinství není a vědí to i ti nahoře už dneska. ;)

doprdele já chcípnu smíchy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ne už nic rozvádět nebudu" - mrd, odstavec hoven včetně odbočky na téma E61 - W T F :lol: :lol:

následuje Už nebudu nic psát protože ááá mrd, další kýbl sraček :lol:

Oukej, vzdávám to. :lol: :lol: :lol:

Ale more nestav to prosím, že tě tu šikanujeme, že nemáš 80 kááááá měsíčně. Nikdo ti do peněženky neleze, všem je u prdele kolik vyděláváš, co jsi zdědil nebo ne, kolik si vyděláš načerno, kolik máš na dávkách nebo jakej máš příjem. O tom tu nebylo slovo (kromě toho když jsi ty sondoval za kolik nejmíň to kdo uživí).
To co řešíme je, že 300 litrů je prostě cena obvyklá za sedmičku co neni ve smrti a je +- vybavená, mně ani neuráží ty ceny kolem 20 tisíc EUR za některý éčkový sedmičky. ​Nehauruju, asi bych to za to nedal, ale prostě beru to jako fér realitu, že sedmička za 3 a víc míčů spadne po tolika letech na půl míče, když je ve stavu.

Pokud jsou cenový hladiny kde jsou tak každý vidí, že co je za 300 je fajn starej pekáč, pod 300 bude mít vadu na kráse a/nebo na výbavě a/nebo na stavu, tečka, hotovo dvacet, kdo napočítá do dvou to zvládne pochopit. A ty prostě zahlásíš, že to teda né jako, 300 za to nedáš. Tak to ale kurva nekupuj nebo o tom furt nemel, nebo vo tom mel, ale nemel vo tom 24/7 furt furt furt dokola. Stačí třeba jednou za čas. :roll: :lol:
Filozof píše:nasedni na traktor a běž jezdit nebo stím meganem když sám BMW nemáš a jen tu machruješ. Sám si to auto nedokázal schopně provozovat a hodil jej na špalky ale do druhých se navážíš co ty auta mají rádi.

more, taky proti tobě nic nemám, ale uvědom se. Já na rozdíl od tebe mám tu vyjebanou E65. Já na rozdíl od tebe jsem půl roku vybíral ale pak koupil víš, takže můžeš pomlčet. Jen tu machruju? A v čem vole? Jen komentuju jak ze sebe děláš kentaura. A radši mě přestaň srát s vymyšlenejma kecama že jsem auto nedokázal schopně provozovat nebo ho hodil do stodoly. Mý báwo nebylo nikdy na špalcích, a i kdyby tak co jako je to moje a můžu si to třeba podpálit nebo z toho udělat boudu pro psa a la pan Xaler. Naposledy jsem ten krám startoval předevčírem, ale mam píchnuto no do píči :lol: Jako vypadá krásně u baráčku, když rozsvítim vypalováky hlav od Snejka tak jsem jak ve snu, že to je mý auto u mýho baráku, ale už mi docela překáží vlastně a tam kde stojí měl být trávníček :lol:
A že nepřiznám, že jsem se spálil? A proč jako? Kdo se spálil vole? To, že tady píšu co jsem zažil s E65 nebo co si o ní myslim tak jak to je, že si dovolim kritiku té ó nejskvělejší E65 znamená, že jsem se spálil? :lol: Vůbec, E65 si prostě zamiluješ, i když je to teda docela krám a děfka :lol:

A prosím, už vůbec to nehraj tak, že ti tady šlapu po štěstíčku úúú bůůů pláč, kurevtor je zlej na filozofa, protože phil si chce jenom skromě udělat radost v životě. Nebo že někomu něco nepřeju. Ne neni to tak, jen ti řikam pravdu. Nemáš na to kachle? Tak si to vole nekupuj, rozumíš? Ne - ku - puj. Nedoufej, že koupíš levně a zároveň skvěle. Nečekej, že si na někoho naklušeš a stáhneš ho na slevě vo 1800 EUR a karma ti to nevrátí hned cestou domu. Nějaká láska k autům ti servis nezaplatí, nemáš ani na benzín a chceš kupovat levnou sedmičku - jo, to jde dohromady, geniální plán. Tohle neni žádný machrování nebo shazování někoho, to je realita, říká se tomu občas soudnost. Ale nestav mě do pozice nepřejícího šmejda. Naopak, všem přeju ať si to koupí a ať to mají, sedmička je boží věc, DD je nejskvělejší, Logic je boží, softclose boží, jo fakt - přeju to každýmu to mít. Ale protože jsem dobrák tak to přeju jen těm co na to mají peníze. Nemáš na to peníze, tak to sorry nepřeju ti mít sedmičku, protože prostě co asi že jo. Jsem to ale zmrd co :lol:

honzaD93: kámo taky sis toho všiml, že vždycky nejsou zrovna jen ta auta co Fil zrovna nakupuje :lol: :lol: :lol: :lol: ty vole to je pech tohle prostě
Odpovědět