Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Podle mě běžná realita. V top stavu si to každej nechá. Jo a stála mě kilo s dovozem.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:41, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Za mne rozhodne ano. Ale lehke to nebude, je to tu sam znalecettore píše:Tady to začíná být pěkné psychočlověk se dozví, že maritime není dost individuální a nemá koženou palubku a nebo některé kusy z japonska s najezdem do 40t jsou jasné stočenky
Má sem ještě cenu něco postovat nebo je to takové házení perel?

Nikdy více.
Tak jsem se zas vrátil od 760li ke své 730d a udelal si dnes výlet Praha - Králíky - Javornik a z5, dohromady 524km. Spotřeba 7.1 což je přesně polovina oproti 760li. Tak Vám nevim 
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... E2ujl.html

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... E2ujl.html
Co je ta 760tka za haluz? Chybi operka hlavy na stredovem operce. Nabouchnute vybavou a nema to ACC ani NV a ani zadni idrive a navic to nema facelift vnitrek.
To je nejaka Maritine slatanina.
To je nejaka Maritine slatanina.
ne nemel, žádné moje měřítko neexistuje. Ti co už sedmičku mají ať se sami rozhodnou co chtějí nebo co zvládnou. Já neřikam, že mít E65 tě musí zruinovat, ale ty nedáš víc než 50 litrů za rok, ale co když bude potřeba? A bude potřeba, protože ty přece nekoupíš auto za fér cenu, ty kupuješ vrak, aby byl za co nejmíň peněz, ale v horším stavu.Filozof píše:Kurevtore - podle tvého měřítka by zde správně více jak polovina majitelů co to čte měla prodat svou 7er a jezdit max nějakým koncernem co jezdí za 5l na sto.
Kdo má na to vyhazovat kilo ročně za servis auta v hodnotě 200-300tis ?
Donutil jsi mě k tomu sednout a začnu počítat ok...tak vezmu pár referenčních aut třeba zde majitelů 750li ok.
...
tohle je extrém![]()
Večer si sednu a udělám seznam dalších několika majitelů 7er co platili za servis. pokud to bude u všech takové rance peněz poděkuji ti za doporučení se na to vys.at a se 750li končím.
Dopadnout jako XALER 2 nechci.
Víc jak 40-50k ročně za servis dát nechci.
Opravdu mě fascinuje tvoje posedlost druhými. Pochop more, 100 starejch sedmiček = 100 rozdílnejch příběhů. Že to někdo servisoval ža 4,298 ká měsíčně nebo 19,514 ká měsíčně pro tebe neznamená lautr hovno. Natrefíš na past a budeš v tom 3x hůř než tvůj nejhorší referenční příklad. A ty kámo na 100% natrefíš na past, protože se necháš vobložit kecama a protože si nepřiplatíš za něčího mazlíčka, koupíš si něčí vraždu, kterej se ten dotyčnej chce zbavit - a tak to prostě je a i kdybys zdvojnásobil svůj rozpočet tak budeš cílit na staré drahé hodně vojeté auto. Už to, že cílíš na auto s instalovanym LPG znamená, že to měl někdo, kdo do toho nerval prachy horem dolem. Nechceš kasičku, chápem, tak ale nešpekuluj jak by to šlo bez peněz, protože nešlo. Sníženej termostat tě nezachrání. A zde příběh končí.
Mohl by asi pokračovat, ale musíš došetřit prachy a to aspoň na 400 litrů. Pak koupíš něco trochu málo rozumnýho a nebudeš trnout co se ti vysere a budeš mít polštář bokem. Teda jako nechci ti radit, ale ty tu řešíš že klika na E38 tě stála pětibábu, a že na kliku na E65 budeš šetřit já nevim jak dlouho. Řešíš stokoruny na brzdovejch kotoučích apod., to fakt chceš koupit sedmičku ve smrti z posledních peněz a trnout kdy ti iDrive zahlásí chybu čehosi? A umí jích fakt hodně tě upozorňuju. Mít sedmičku a jezdit s tim klobouk, protože nemáš na palivo moré

Přečti si co ti napsal Johny. Vyber - kup - užívej. Nemáš na to prachy? Sorry, ale mrdej to.
Zaprvý jen stres u každýho najetýho kilometru,
zadruhý nemusíš kupovat auto, na který nemáš prachy jen kvůli interentovýmu fóru,
zatřetí budeš za degena u svý ženy a rodiny, že jsi koupil vrak, do kterýho sypeš škváru, kterou ale nemáš.
ettore: je to házení perel

-
- Člen Klubu
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

hlavně nechápu.. když snejk tu daval hotový sedmy kolem 3 kil... proč filozofe neudeláš tu nejjednodušší a nejlogičtější věc.. nevezmeš tři kila... a nezajedeš se domluvit se snejkem. ??
Bože když chceš sedmu tak nutně.. a je tu tohle řešení... furt nechápu co špekuluješ a vymyšlíš za píčoviny. Jestli chceš sedmu na rok dva a že jí dojedeš.. vem tu za 130 z liberce.. jestli je to tvá modla ke ktery se chceš do konce života modlit a honit si nad ní vocas třeba 10 let a dyl.. tak vem tři čenta a zajed za snejkem... bože.. vzdyt je to to nejjednodušší!!
Bože když chceš sedmu tak nutně.. a je tu tohle řešení... furt nechápu co špekuluješ a vymyšlíš za píčoviny. Jestli chceš sedmu na rok dva a že jí dojedeš.. vem tu za 130 z liberce.. jestli je to tvá modla ke ktery se chceš do konce života modlit a honit si nad ní vocas třeba 10 let a dyl.. tak vem tři čenta a zajed za snejkem... bože.. vzdyt je to to nejjednodušší!!
ta polská je boží 

Co tenhle vrak ? To mi připomíná něco jakože nezaplatím havarijko a pak omlácené otlučené auto jak od cigánů....
https://auto.bazos.cz/inzerat/140504724/bmw-750i.php
To mi přijde jako smůtné že ty auta takto dopadnou. Xalerova je snad v lepším stavu jako tohle už jen od pohledu je vidět že to má cenu tak 50k na díly.
To raději si měl koupit 3er nebo běžnou produkci a servisovat v klidu.

https://auto.bazos.cz/inzerat/140504724/bmw-750i.php
To mi přijde jako smůtné že ty auta takto dopadnou. Xalerova je snad v lepším stavu jako tohle už jen od pohledu je vidět že to má cenu tak 50k na díly.

To raději si měl koupit 3er nebo běžnou produkci a servisovat v klidu.
vždyť si ho kup...jestli to má jen odřený nárazníky, tak to za pár tisíc dáš do kupyFilozof píše:Co tenhle vrak ?

jinak tohle spíš vypadá, že havarijku měl...z pojišťovny vytáhnul kilo pade...a za kilo to poslal dál...takže je vysmátej, že mu tam nebudou jezdit filozofovat, že to chce prodat za 260

First EX : BMW e38 740i 6/1995
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
Second car : BMW e66 745Li 3/2002
Third EX : BMW f01 740i 3/2009
jasný, kdežto ty by sis zaplatil havarijko a pořádně bys přitlačil na ročním plnění, abys měl min. spoluúčast litr (což si nemyslim, že by ti dali), takže budeš mít spoluúčast masaryka nebo klidně 10 litrů. Už vidim jak pak jdeš a řešíš to se spoluúčastí.
Aha. Nepovídej. To jsme teda objevili Ameriku.To raději si měl koupit 3er nebo běžnou produkci a servisovat v klidu.
Na rozdíl od tebe si to ale koupil.. a podle toho co píše si to třeba zkusil i servisovat.. jako Xalerova to asi uplne nebude, podle toho vypsanyho servisu a kdyz je to plne pojizdny.. ale chapu, za 138 ká by to podle tebe měla bejt nalestena vonavka sedmpade
Co tahle znáte ji ?
Dle interiéru to bude šedivka ale vypadá že se staral a něco i servisoval
https://auto.bazos.cz/inzerat/140568615 ... mw-e65.php
Bohužel krátká a mě se ten chrom tak líbí na e65 nevím proč to někdo zatmavuje.
Máte info k ní ? Vin a STAV ? Třeba je to někdo odsud či známej.
Dle interiéru to bude šedivka ale vypadá že se staral a něco i servisoval

https://auto.bazos.cz/inzerat/140568615 ... mw-e65.php
Bohužel krátká a mě se ten chrom tak líbí na e65 nevím proč to někdo zatmavuje.
Máte info k ní ? Vin a STAV ? Třeba je to někdo odsud či známej.

Ok. Zkusíme to pomaleji.
Ty
Nic
N E K O U P Í Š
Mimochodem ten vlnovec vypadá krásně.
Ty
Nic
N E K O U P Í Š
Mimochodem ten vlnovec vypadá krásně.
Lukes: Projdi si ty fotky. NA každé je vidět díly na servis, lak , výměna. Jen kosmetika a je tam 30-50 .. pak kola děsný snad základ 17 ?
To máš komplet kola slušný s pneu 30-40. A nevíme co nás čeká dál v interiéru. Pokud někdo používá.
Ta od Ladislava za 199k je nádhernej kus oproti této o 62 levnější.
Se nedá vubec porovnat. Samo nevíme jak je na tom motor a další u obou ale toto bych nesrovnával.
Zase šedivá s výhřevem není žádná hitparáda. Kdyby aspon ventilace ...
Je tam hezká 730d s malým nájezdem ...myslím pro někoho super volba.
https://auto.bazos.cz/inzerat/140579743 ... 000-km.php
malá spotřeba a nízkej nájezd a hezký stav. Pro toho kdo to chce.
Výbavu netuším.
To máš komplet kola slušný s pneu 30-40. A nevíme co nás čeká dál v interiéru. Pokud někdo používá.
Ta od Ladislava za 199k je nádhernej kus oproti této o 62 levnější.
Se nedá vubec porovnat. Samo nevíme jak je na tom motor a další u obou ale toto bych nesrovnával.
Zase šedivá s výhřevem není žádná hitparáda. Kdyby aspon ventilace ...
Je tam hezká 730d s malým nájezdem ...myslím pro někoho super volba.
https://auto.bazos.cz/inzerat/140579743 ... 000-km.php
malá spotřeba a nízkej nájezd a hezký stav. Pro toho kdo to chce.
Výbavu netuším.
filozofe odpovíš mi... proč nevezmeš peníze a nejdeš se domluvit se snejkem??