Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
ettore

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11581 Příspěvek od ettore »

Filosofe od te sedmy Ladislava bych prchal tak, že bych překonal i rekord Usaina Bolta :lol:

Bohužel teď už tu na inzerátech budete potkávat jen samé vraky a polovraky. Všichni jste byli ovlivnění masáží Jaraxe, který z Vás udělal věčné čekatele na BMW 750li Individual za 200 tisic max. Postoval jsem tu skvěle vybavené a udržované 750 ale bohužel v nasce. Vzpominam třeba na tu ze slovenska, kompletní vybava, nízký najezd a vymazlená servisem. Nebyla tu nikomu dost dobrá :lol:.
LukesE39

#11582 Příspěvek od LukesE39 »

Ta od Ladislava je hlavne solidni pastika 730d bez vybavy, za kilo draha.. obcas ji potkavam

btw.. to jsi ted objevil ze existuje neco jako bazos nebo jakej vyznam sem srat postupne snad vsechny bazosovy 65ky od 730 po 750?
Filozof

#11583 Příspěvek od Filozof »

ettore píše:Filosofe od te sedmy Ladislava bych prchal tak, že bych překonal i rekord Usaina Bolta :lol:

Bohužel teď už tu na inzerátech budete potkávat jen samé vraky a polovraky. Všichni jste byli ovlivnění masáží Jaraxe, který z Vás udělal věčné čekatele na BMW 750li Individual za 200 tisic max. Postoval jsem tu skvěle vybavené a udržované 750 ale bohužel v nasce. Vzpominam třeba na tu ze slovenska, kompletní vybava, nízký najezd a vymazlená servisem. Nebyla tu nikomu dost dobrá :lol:.
No mě osobně nasca nevadí. A jak jsem psal nemusím mít něco z výbavy klidně oželím. Stav je duležitej a duležitá výbava musí bejt.

Jak jsem psal krátkých je dost na serverech ale longy jsou vyjimečně.

Snejk má ukrytý a utajený salon s krasnejma 7er že bych si šel vybrat ? :)
ettore

#11584 Příspěvek od ettore »

Filosofe vezmi si acelpyrin a obklad na čelo :lol:
kourk

#11585 Příspěvek od kourk »

tohle je fakt už demence!
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11586 Příspěvek od matiz »

Ja musim naprosto souhlasit s panem ettore. Dal tady spoustu fakt zajimavych aut a nektere byly za fer cenu. nestekl po nich ani pes a mistni blazen uz resi i kosmetiku na patnactiletych vracich a hleda auto do ktereho nekdo nasypal 200k kc v nadeji ze ji za 170 koupi. Nekoupi nic, je to marnost nad marnost, jen tu bude tapetovat kazdym vrakem ktery nekde najde. A nekteri mu to tady zerou a postuji dalsi potencionalni vraky.

Je treba se smirit s tim ze to co je na trhu bude jen a jen horsi, nebo ty vymazlene kousky drahsi. A nikdy uz nebude situace ze bude hromada vybavenych e65 kterych se majitele budou chtit hromadne pod cenu zbavit aby si koupili neco jineho. Neni co koupit aby to bylo adekvatni auto, nebo lepe receno je, ale je treba k cene za e65 prihodit hooooodne moc korunek. A nadseni z F generace jaksi vymizelo.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11587 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

ettore píše:Filosofe od te sedmy Ladislava bych prchal tak, že bych překonal i rekord Usaina Bolta :lol:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :pivo:

matiz....tak nějak.....cenu , jak si cenim mazlíka nikdy nikdy nedostaneš.....jen sypeš aby to bylo v lati...tohle...ještě tohle ...a hele tohle sem chtěl taky ....z auta tuctovky za kilo máš fainou daily za
250+a ceníš si to na 300 ;)
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11588 Příspěvek od matiz »

Ja jsem dospel k tomu ze uz nebudu prodavat auto co je bez jedinne chybicky, vse v poradku a nadstandartne opecovavane. Ono kupec se sice najde, ale trva to mooooc dlouho. Pak je obrovske mnozstvi internetovych trotlu kteri aniz by tomu rozumeli zacnou o tom aute psat hovna, pretrasat to vsude mozne a je popici, protoze tady borec psal ze je to neskutecna hujda, vi to, mel i dyjagnostyku a je to srot. Pak je miliarda filozofu co si mysli ze to dostanou pod cenu zabalene i s maslickou. MRDAT. Takove kokoty hnat holi pres cele mesto a neztracet s nema cas protoze to je ubijejici.
HyndaDan

#11589 Příspěvek od HyndaDan »

Filozof píše:Co tahle znáte ji ?

Dle interiéru to bude šedivka ale vypadá že se staral a něco i servisoval :)

https://auto.bazos.cz/inzerat/140568615 ... mw-e65.php

Bohužel krátká a mě se ten chrom tak líbí na e65 nevím proč to někdo zatmavuje.

Máte info k ní ? Vin a STAV ? Třeba je to někdo odsud či známej. 8-)
Auto neznám, ale jsem schopnej zjistit VIN z SPZ.
Je to 730d
WBAHM21070DS65778
e66 750Li
LukesE39

#11590 Příspěvek od LukesE39 »

Takze to ma borec od cervna (to by odpovidalo, ty 2 mesice tu jezdi) a je to socka s puvodne cernejma sportama a ted sedejma comfortama.. topovka za dvoukilo :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11591 Příspěvek od matiz »

HyndaDan píše:
Filozof píše:Co tahle znáte ji ?

Dle interiéru to bude šedivka ale vypadá že se staral a něco i servisoval :)

https://auto.bazos.cz/inzerat/140568615 ... mw-e65.php

Bohužel krátká a mě se ten chrom tak líbí na e65 nevím proč to někdo zatmavuje.

Máte info k ní ? Vin a STAV ? Třeba je to někdo odsud či známej. 8-)
Auto neznám, ale jsem schopnej zjistit VIN z SPZ.
Je to 730d
WBAHM21070DS65778
....

proc tady neni tlacitko vymazat taky nechapu...
kurevtor

#11592 Příspěvek od kurevtor »

ettore píše: Bohužel teď už tu na inzerátech budete potkávat jen samé vraky a polovraky. Všichni jste byli ovlivnění masáží Jaraxe, který z Vás udělal věčné čekatele na BMW 750li Individual za 200 tisic max. Postoval jsem tu skvěle vybavené a udržované 750 ale bohužel v nasce. Vzpominam třeba na tu ze slovenska, kompletní vybava, nízký najezd a vymazlená servisem. Nebyla tu nikomu dost dobrá :lol:.
Neasi. Pravda. Kdo chtěl ten si tu mohl za poslední 3 roky najít fakt hezký sedmičky. Já třeba pícham zahraniční inzeráty, koukam na to, ale nejel bych pro káru někam do prdele 15 hodin. Dokážu si představit, že si zajedu do NL pro auto - mají tam skvělý silnice a jezdí všude pomalu a jako lidi + mají peníze na servis takže tam by se to mohlo vyplatit a mít fakt něco málo dokurvenýho. Ale jinak bych kupoval stejně něco kam bych nemusel jet 4 hodiny.
Navíc plno sedmiček se objevilo tady v inzerci, třeba swedenovo nechápu jak všichni vohrnovali nos... ale jo -> internetovejm debílkům neni nic dost dobrý, kdo ale chce ten vezme prachy, zvedne telefon a sedmičku má.

Ani nezmiňuju, že snejk sem přece v jeden moment dal snad ty sedum pade tři ne?
ettore

#11593 Příspěvek od ettore »

matiz
Kontaktovat uživatele:

#11594 Příspěvek od matiz »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kourk

#11595 Příspěvek od kourk »

kurevtor píše:
ettore píše: Ani nezmiňuju, že snejk sem přece v jeden moment dal snad ty sedum pade tři ne?
tři kolem tří kil. " HOTOVO UDĚLÁNO!!"
proto nechápu filozofování nad jakoukoliv jinou variantou!
kurevtor

#11596 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: No mě osobně nasca nevadí. A jak jsem psal nemusím mít něco z výbavy klidně oželím. Stav je duležitej a duležitá výbava musí bejt.
píči ty seš ale debilní kretén retardovanej, fakt kámo sorry to nejde
proč to sem furt dokola tlačíš? Doprdele :roll: Furt co je důležitý a co bys voželel a co by kdyby drž už pyču ty vole nedá se to číst. Stačilo nám to 600x, už to všichni ví co chceš a nechceš a že za 5 minut to bude zase jinak. Máš na to prachy? Seš ochotnej je za to pustit? Ne a Ne tak co tu furt hraješ za komedie?

nasca ti nevadí, no nepovídej. Mam ti sem nakopčit, že Jarax říkal, že nasca je hroch, abys mohl zase změnit názor zpátky? To už ti nevadí, že tě z toho po 12 kilometrech a/nebo 39 minutách jízdy bude bolet prdel? Že to není tak měkké a komfortní? Ahá.
Filozof píše: Jak jsem psal krátkých je dost na serverech ale longy jsou vyjimečně.
longy jsou vyjimečně :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
domyslete si nějaký nadávky, já už nemam sílu
Filozof píše: Snejk má ukrytý a utajený salon s krasnejma 7er že bych si šel vybrat ? :)
ano má, ukrytý a utajený, koupil to tehdy od dcery krále bramborových lidí, která to zdědila, když se zabil na motorce. Tys neviděl fotky toho salonu na FB? Přijedeš ke Snejkovi do gunratic a na jedné z hal je velkej nápis Ukrytý a utajený sklad krásných sedmiček zde. Tak vejdeš a je tam samooblsužný terminál hyperloopu a ten tě vezme do toho salonu normálně na jízdenku PID. Cesta trvá asi 15 minut minut, ale během cesty si můžeš projít prospekt 100+1 nejčastějších závad E66 takže to uteče a pak vylezeš do bývalýho jadernýho krytu a tam je kolem 62-64 krásnejch individual sedmiček s nájezdem nejvíc 40 tisíc a nejdražší co jsem koukal posledně byla za 1600 eur a bylo k tomu tažný a dvounápravovej podval s čtyřmi sadami nových gum i s fungl elektronama + nějaký náhradní dily. Jak ty říkáš - spotřebák. Plus si můžeš vybrat zda chceš bedýnku rajčat nebo karton piva a v roce 2019 vim, že dávali na Vánoce i tablety do myčky. Jinak znam borce co si tam koupil najednou 760i krátkou i dlouhou a dostal k tomu B7 alpinu grátis jako bonus. Co vobjednáš máš do druhého pracovního dne na zahradě normálně v kontejneru a ten je mimochodem v ceně a je vždy v barvě auta. Normálně si z toho ti lidi dělají garáže na zahradě.
xaler

#11597 Příspěvek od xaler »

Je to fajn když někomu nadáváte a nejsem to já. Dobrej pocit.
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#11598 Příspěvek od Pavel 528 »

Super komenty od kurevtora,to je pecka :smich: :smich: :smich: :smich: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

No a ještě k tomu má samozřejmě pravdu...se divím,že máš stále sílu na filozofovo hnoje reagovat :D :D :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11599 Příspěvek od matiz »

Stepan se s tim taky nesere -) Nejhorsi na tech kurevtorovo postech je ze ma proste pravdu. A prijde blazen a po 800x zase to same, pripadni v blede modrym e61 -) Jenze v uplne stejnem stylu, hledam auto co nejaky kreten koupil za 350k a dam za nej 170k aby se ho zbavil a jako za to ze to koupim prihod jeste nove zimaky.

No a takovy kokot co by mu to prodal se nejak nemuze najit. Hleda uz i na bazosi, protoze tam urcite ti starostlivi majitele davaji sve milacky a nic, furt nic. Uz roky, je tu o tom od nej miliarda postu a jeste bude. A pak, je to hned po snejkovi a jaraxovi nejlepsi servisak, vsechno vi, zna a vsechno umi vyresit tak ho prosim berte vazne. Radi vsude, v trojkach, petkach, sedmach, je to jedno, proste borec -)
Filozof

#11600 Příspěvek od Filozof »

xaler píše:Je to fajn když někomu nadáváte a nejsem to já. Dobrej pocit.

To byla krycí palba teď je řada na tobě :)

Už startuješ a jezdí to na benzin ?

Jinak tu byla 750i krásná za 269k servisovaná v Praze a byla už zamluvena když jsem volal už si ji odvezl majitel, pěkné kusy jsou hned pryč. Možná je majitel tady někde.

Kurevtore že je Snejk vlastně převlečenej arabskej šejk jsem netušil a dostanu lístek zdarma ? :lol:
Xalera vezmu sebou na výpravu zdarma ať si vybere konečně pěknej kus :lol:

Nebo je to jen pro VIP zákazníky ? :lol:
Odpovědět