Filozof píše:
No mě osobně nasca nevadí. A jak jsem psal nemusím mít něco z výbavy klidně oželím. Stav je duležitej a duležitá výbava musí bejt.
píči ty seš ale debilní kretén retardovanej, fakt kámo sorry to nejde
proč to sem furt dokola tlačíš? Doprdele

Furt co je důležitý a co bys voželel a co by kdyby drž už pyču ty vole nedá se to číst. Stačilo nám to 600x, už to všichni ví co chceš a nechceš a že za 5 minut to bude zase jinak. Máš na to prachy? Seš ochotnej je za to pustit? Ne a Ne tak co tu furt hraješ za komedie?
nasca ti nevadí, no nepovídej. Mam ti sem nakopčit, že Jarax říkal, že nasca je hroch, abys mohl zase změnit názor zpátky? To už ti nevadí, že tě z toho po 12 kilometrech a/nebo 39 minutách jízdy bude bolet prdel? Že to není tak měkké a komfortní? Ahá.
Filozof píše:
Jak jsem psal krátkých je dost na serverech ale longy jsou vyjimečně.
longy jsou vyjimečně
domyslete si nějaký nadávky, já už nemam sílu
Filozof píše:
Snejk má ukrytý a utajený salon s krasnejma 7er že bych si šel vybrat ?

ano má, ukrytý a utajený, koupil to tehdy od dcery krále bramborových lidí, která to zdědila, když se zabil na motorce. Tys neviděl fotky toho salonu na FB? Přijedeš ke Snejkovi do gunratic a na jedné z hal je velkej nápis Ukrytý a utajený sklad krásných sedmiček zde. Tak vejdeš a je tam samooblsužný terminál hyperloopu a ten tě vezme do toho salonu normálně na jízdenku PID. Cesta trvá asi 15 minut minut, ale během cesty si můžeš projít prospekt 100+1 nejčastějších závad E66 takže to uteče a pak vylezeš do bývalýho jadernýho krytu a tam je kolem 62-64 krásnejch individual sedmiček s nájezdem nejvíc 40 tisíc a nejdražší co jsem koukal posledně byla za 1600 eur a bylo k tomu tažný a dvounápravovej podval s čtyřmi sadami nových gum i s fungl elektronama + nějaký náhradní dily. Jak ty říkáš - spotřebák. Plus si můžeš vybrat zda chceš bedýnku rajčat nebo karton piva a v roce 2019 vim, že dávali na Vánoce i tablety do myčky. Jinak znam borce co si tam koupil najednou 760i krátkou i dlouhou a dostal k tomu B7 alpinu grátis jako bonus. Co vobjednáš máš do druhého pracovního dne na zahradě normálně v kontejneru a ten je mimochodem v ceně a je vždy v barvě auta. Normálně si z toho ti lidi dělají garáže na zahradě.