Ale chápu ze to tvoje hlava nebere ono na ten 6valec je to za polovinu co na 8mi válec .
Na 750i ATE stojí kolem 4K za kotouče plus desky 2,5k a čidlo cca 300kč
Takže 6800,- komplet předek

https://granex.cz/autodily/bmw/7-2001/7 ... n%5B5%5D=5
Brzdy nejsou drahý, ale to by se pak člověk nemohl chlubit na netu kolik to stálo.Filozof píše:10k po 45procentni slevě ???
No tak tu asi někdo z nás neumí počítat nebo té berou na hůl.
Ale třeba to mas včetně práce a diag a jsou to originaly.
Solidní jsou právě ATE ale jasné ze Origo je nejlepší
hele musel jsem tam jit ,právě nebylo zbytímartin440 píše:TWL filozoféééé píšu obecně ...ne kolik a za kolik přesnědej si tam třeba bukový špalíky ....
![]()
desmosedici-rr... invelt jsou jedni velcí machři.... umí hovno a hajzly maj na chodbě ....aspon plzen , nikdo mě tam už nikdy neuvidí, pokud fakt nebude zbytí (na díly) a něco opravit u nich ...ani náhodou , to bych musel bejt debil ...
já vim někdy není prostě zbytídesmosedici-rr píše: hele musel jsem tam jit ,právě nebylo zbytí
kotouče 30tis a desky od jaraxe za 5tis ,jinak stojí 11700kč ,čidlo 1350kčmartin440 píše:já vim někdy není prostě zbytídesmosedici-rr píše: hele musel jsem tam jit ,právě nebylo zbytíkolik si zahučel ? jestli to neni tajný
Ne eee? To jako prijdu do Cartecu, reknu, ze to chci na bmwklub a dostanu slevu? Tak toho bych rad vyuzil!HyndaDan píše:Proč to proboha nebereš v Cartecu na BMWklub?? Dostal bys slevu 45%...desmosedici-rr píše:kotouče 30k a desky 10k předek ....desmosedici-rr píše:no nevim co mám v originálu za směs, ale asi moc tvrdá není když jsou kola hned černý,dával jsem to ted vše nový byla to raketa...
Edit: tak sleva byla 35% na kotouče a 39% na desky.
Musis byt clen BMWklubu a mit clenskou kartu..Ne eee? To jako prijdu do Cartecu, reknu, ze to chci na bmwklub a dostanu slevu? Tak toho bych rad vyuzil!
to bych taky rád věděl, co dátmartin440 píše:desmosedici-rr.. tak to je síla ..ale sou to topky ? jen se ptám , páč furt tápu co vzít ..zadek je fuck celkem ..ale předek chce fakt kvalitku ... na tu váhu ...konec konců u všech aut je to stejný....
textar není špatnej , dáváme ho i na velký ve firmě ..... děrovaný nebrat ..je to jen výstřelek k ničemu -ještě to praskázddan01 píše:to bych taky rád věděl, co dátmartin440 píše:desmosedici-rr.. tak to je síla ..ale sou to topky ? jen se ptám , páč furt tápu co vzít ..zadek je fuck celkem ..ale předek chce fakt kvalitku ... na tu váhu ...konec konců u všech aut je to stejný....
na Z3 jsem dal všechno originál, nicméně přední desky hned dělaly rýhy do kotoučů, následovala rychlá výměna za ATE a je to jak má být; jinak na origo deskách (i zadních) nápis Textar
na E53 šly obyč kotouče Zimmermann a Jurid white desky, vše ok
ale na E64 děrovaný Zimmermann a taky Jurid white desky, kotouče se po větším zahřátí kroutí![]()
mám koupený originál desky, na předních Jurid, na zadních Textar![]()
a teď si vyber![]()
chtěl jsem na 645Ci jít cestou originálu, ale zkušenost s Z3c mě úplně nepřesvědčila...
kartu nemám do teďHyndaDan píše:Musis byt clen BMWklubu a mit clenskou kartu..Ne eee? To jako prijdu do Cartecu, reknu, ze to chci na bmwklub a dostanu slevu? Tak toho bych rad vyuzil!
Clenstvi stoji 300/rok.
Plati to jen pro CarTec Praha.
Ještě si je můžeš nechat vyrobit. Výhoda je, že si je namodifikuješ jak chceš. Cena určitě nižší než 30.desmosedici-rr píše:já vam neporadím ,jinou volbu nemám alpina nemá náhradu takže musím dát co je v katalogu,M5 kotouče jsem nechtěl zkoušet a desky jsou jako na 7er ( 34 11 6 763 652)