Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
PRAHAV8

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11761 Příspěvek od PRAHAV8 »

Já přestal na 7er.cz chodit v roce asi 2015 protože mi přišlo že to je mrtví a jediné co mě bavilo bylo chodit s klukama ven a společně opravovat auta. Pak jsem se asi po 3 nebo 4letech na 7er vrátil a zjistil že vlastně v tom roce 2015 to tam žilo :D Lidi co jsem osobně znal tak tam nechodí právě kvůli tomu že to tam umírá. Špatný je to že tam lidi chodí jen číst a neporadí. Ještě že ten fiš to tam udržuje ale jen to nestačí. Když se chceš stát uzavřenou a specializovanou skupinou tak se musíš umět i propagovat
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11762 Příspěvek od matiz »

PetoK píše:Dobra sedma = aspon opticky pekne auto, ale inak vydojeny vrak s aspon V8 za par par supov, prerobeny na smrad, kedze na benal neni, a ktory aspon chvilu bude ako tak jazdit, bez investicii, aby bol novy majitel za kindermafiana, medzi blaznami, ktori nechapu, ze tieto auta su davno za zenitom... a hlavne robit dojem na ludi, ktori sa tomu nerozumeju... co na tom, ze susedova dacia bola drahsia... :lol: :lol: :lol:
To s tou dacii je holy fakt -)))
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11763 Příspěvek od matiz »

JohnyB píše:Pro zajimavost vyjadreni majitele nove G30:
Takhle to vidim ja… zvuk… pokud jde o zvuk motoru, pak ok, zvenku samozrejme musim souhlasit, pokud jde o zvuk v kabine, pak 40d podle meho rozhodne nezni spatne, nebal bych se rict srovnatelne, kazdy ma svoje. Pokud myslis zvuk audia, tam tezko rozdil poznas, zalezi co tam pustis podvozek… tady muzu bejt 100% objektivni a fakt je ze G30 chce mnohem vic zatacet, je rychlejsi a chce se ji i do ostrejch zatacek, kde uz e65 proste nechce. Jasne e65 to kompenzuje vetsim pohodlim takze za me v poradku a od sedmy se to ceka ale radost z jizdy jde urcite za g30 a to o hodne ale k tomu se jeste dostanu. Zadni sedadla v g30 v poradku mam tam vyhrivani, hezkou kuzi, super infotainment, obrazovky a spoustu moznosti jak si to vzadu uzit samozrejme neni takova moznost polohovani sedacek a neni odvetravani ale treba me mrzi ze e65 nema masaz, nevim proc ale kdo z nas si kupuje bavorak kvuli zadnim sedackam ze jo e65 je ale proste vic limuzina to je jasny posledni jsem si nechal motor protoze to je vec ktera (mluvim o 50i) nema chybu… super reakce na plyn, skoro jako kdyby mela karbec ale zase pokud srovnavam s 40d, tak nemuzu rict ze jedno je lepsi nebo horsi. Pro me urcite hraje 40d protoze ma delsi dojezd a taky myslim ze kousek lip jede ale 50i je fakt dokonala takze abych to nejak zakoncil… e65 je limuzina co umi jezdit rychle, tise a pohodlne. G30 to umi tak na 90% stejne dobre ale o 30% jezdi lip v zatackach kdyz za to fakt beres. Ale to neni dulezity protoze g30 uz tim jak jede provokuje, stejne jako E71 abys proste jel co to jde… e65 naopak chce spis cestovat, neco jako v Rollsech nechces (nemas potrebu) jet rychle i kdyz to umi dost obstojne celkove me ale e65 prekvapila, umel bych si ji predstavit jako svoje auto a je husty kdyz si vezmes kolik musis dneska utratit u bmw penez abys vubec mohl s e65 srovnavat
Ta posledni cast posledniho souveti je fakt mazec, pan to napsal dost trefne, podobne to citim i ja a naprosto se s tim ztotoznuju... Ty nove auta nabizeji toho samo ze vic, ale stoji to docela ranec. 550i nejlevnejsi zrovna neni. A jako dojizdec bych ji asi fakt nechtel. Z toho bych mel permanentni prujem.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11764 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše: Ta posledni cast posledniho souveti je fakt mazec, pan to napsal dost trefne, podobne to citim i ja a naprosto se s tim ztotoznuju... Ty nove auta nabizeji toho samo ze vic, ale stoji to docela ranec.
neco jako v Rollsech nechces (nemas potrebu) jet rychle i kdyz to umi dost obstojne celkove me ale e65 prekvapila, umel bych si ji predstavit jako svoje auto a je husty kdyz si vezmes kolik musis dneska utratit u bmw penez abys vubec mohl s e65 srovnavat

přesně , taky se někdy svezu a vezmu za to fest ...ale abych letěl 2 kila furt a vyblikával třeba ostatní ?.... např.. to ani náhodou.... většinou se kochám "jak doktor" v klídku poloklobouk :D a užívám si ten komfort ,,,, a když mě to přestane bavit , nebo narazim na vola ...vezmu za ní , vydunim jim uši a sem v pííííí
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
cheater

#11765 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:46, celkem upraveno 1 x.
horan

#11766 Příspěvek od horan »

No a mě právě e66 baví pomalu. V klidu. A zase v e87 mě baví jezdit rychleji.
Hoody4

#11767 Příspěvek od Hoody4 »

cheater píše:To mě v 550i to pořád nutilo šlapat tomu po krku. Na kochačku to byla extrémní nuda a nebavilo mě to
matiz píše: přesně , taky se někdy svezu a vezmu za to fest ...ale abych letěl 2 kila furt a vyblikával třeba ostatní ?.... např.. to ani náhodou.... většinou se kochám "jak doktor" v klídku poloklobouk :D a užívám si ten komfort ,,,, a když mě to přestane bavit , nebo narazim na vola ...vezmu za ní , vydunim jim uši a sem v pííííí
Můžu potvrdit.
V 545i jsem měl neustále pocit, že jí musím šlapat na krk, to auto si o to prostě říkalo.
V 750i tenhle pocit vůbec nemám, jezdím svižně, ale na oproti pětce na klid.

Jsem rád, že nejsem jedinej kdo z těch aut má tyhle pocity :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11768 Příspěvek od matiz »

No ale nekdo tady rika ze je to nejhorsi mrdka na svete a horsi uz nic neni, tak nejak nevim jestli se nepletem -))) Je to super auto pro nas dojizdece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11769 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

matiz píše:No ale nekdo tady rika ze je to nejhorsi mrdka na svete a horsi uz nic neni, tak nejak nevim jestli se nepletem -))) Je to super auto pro nas dojizdece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no ....pokud maj některý kusy ještě 300K před sebou ještě v pohodě ...potom asi budu hrdý "dojížděč" :D :D :lol:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
horan

#11770 Příspěvek od horan »

Dojížďěč je můj švagr, který zatím všechny auta co jsem mu prodal poslal na vrakoviště. A nebylo to z důvodu, že by kleklo auto. :lol:
cheater

#11771 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:46, celkem upraveno 1 x.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11772 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

cheater píše:Navíc brzdy v 550i mi přišli dost slabý na výkon a váhu auta.
a kolik ta pětpade váží ??? to taky musíš brát v úvahu ....2 tuny u 745 cca je to prostě znát ....do zatáček se bojim .... a to mi za mlada hvízdali kola i na kamionu :D asi sem zestárnul .... ale to pohodlí se nedá srovnat s ničím ...aspoň já to tak cejtim ten posez ....seděl sem ve všem možným, ale tohle nemá konkurenci, mluvim o autě na vzduchu........nebo asi má ale to už jsme někde uplně jinde .....
horan

#11773 Příspěvek od horan »

Martin: k nám tyhle pekáče jezdí a že by to byla nějaká extáze ta jízda bych si netroufnul říct. Ano, sedačky jsou jako když sedíš v peřině, ale to je vše. :oops:
Co je na tom "dobrý" je výbava, kterou si v těch letech mohl mít. Navíc když to porovnáš s tím, co se vyrábělo v Evropě.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11774 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

horan píše:Martin: k nám tyhle pekáče jezdí a že by to byla nějaká extáze ta jízda bych si netroufnul říct. Ano, sedačky jsou jako když sedíš v peřině, ale to je vše. :oops:
Co je na tom "dobrý" je výbava, kterou si v těch letech mohl mít. Navíc když to porovnáš s tím, co se vyrábělo v Evropě.
tak jasně, měl sem na mysli hlavně sedačky ...jinak je to motorově jalovina ...velkej motor sice s krouťákem, ale prd kobyla..... ale za to tyhle kusy vydrží věčně, když se k tomu člověk chová..... tak nějak sem to myslel... ;)
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11775 Příspěvek od matiz »

horan píše:Dojížďěč je můj švagr, který zatím všechny auta co jsem mu prodal poslal na vrakoviště. A nebylo to z důvodu, že by kleklo auto. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cheater

#11776 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:47, celkem upraveno 1 x.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11777 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Stylovka, každej se otočí, aby se podíval. O to jde.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11778 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

cheater,,, jo tyhle koráby maj bezpečnost nula celá nula nic .... a muchlá se to jak papír vod sekaný ...dneska je to spíš sběratelskej kousek pro no ..snoby ...pro ty, co neví, kam ulejt prachy...koš ty "umazaný" ....
xaler

#11779 Příspěvek od xaler »

Jako například Snejk?
jazet

#11780 Příspěvek od jazet »

martin440 píše:...dneska je to spíš sběratelskej kousek pro no ..snoby ...pro ty, co neví, kam ulejt prachy...koš ty "umazaný" ....
Aha ,tak že maj všichni jezdit fabiema nebo volitanejma sedmama? Ty budeš taky asi myslitel. Sorry
Odpovědět