Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hoody4

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11841 Příspěvek od Hoody4 »

xaler píše: Kdo s tím vyrazí na dálnici, nebo víc jak 50 kilometrů od baráku je naprostej magor a má můj doživotní obdiv. Včera v tom dešti jsem si říkal, že půjdu radši pěšky a budu bydlet v kanceláři. Kéž by to shořelo, nebo to někdo ukradl.
Vidíš, já s ní byl letos v Amstru - 2000km bez jedinýho problému :D (když nepočítám radary na autobahnu :D)

S E60 545i (imho mnohem větší sráč než E65) sem byl 5x na ve francouzkých Alpách (pokaždé okolo 2500km). Vždycky sem dojel a nikdy neměl pocit, že by se mohlo stát, že nedojedu.

Menší tripy ani nepočítám.

Tak já teda nevím, kde je chyba... :D
Naposledy upravil(a) Hoody4 dne úte 31.08.2021 09:17, celkem upraveno 1 x.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11842 Příspěvek od matiz »

Ja tak daleko nebyl, jen na ukrajinskych hranicich. 1400km s prstem v nose a vysmaty. Na jeden zatah tam i zpet.
soukupadam

#11843 Příspěvek od soukupadam »

Já jezdim pravidelně každý dva měsíce 1000km tam a 1000km zpět a nejvíc se bojim, že mi dojde benzín.

Filozofe jsi fakt blázen. Řešíš tu 740i, ale zároveň chceš dálkovej start nebo co? Taková píčovina to v životě nepoužiješ asi jako NV. Řešíš kliky nebo softclose? Softclose si doděláš to tam bejt musí. Na kliky kašli, stejně jsou nefunkční.

Ventidekly chčijou no na všech BMW, proto se musí podmáznout. V autorizáku podmáznou i nový ventildekly, tim je nechci nějak obhajovat, ale aspoň tohle uměj udělat.
kabyr01

#11844 Příspěvek od kabyr01 »

Zrovna ten dálkový start je dobrá věc, jak jednou máš, tak už bez toho nemůžeš žít :D V zimě ti to vyhřeje auto, v létě zase vychladí... A btw dá se dodělat na každou benzínovou sedmu, dnes už je spíše problém sehnat ovladač - já měl z Rolls Royce, protože jinej nebyl k sehnání :D

Ty auta ujedou spoustu km, jenom se o to musíš starat a nekopit poslední vyjetou E65 po 79 majitelých, z kterých posledních 62 do toho nedalo ani € a ještě v tom zplodili 8 svých potomků :D

Není to zadarmo, prostě za 20k ročně to dlouhodobě nejde, když to myslíš vážně a chceš si to užívat, né trpět. A to i když koupíš Top...

Vím, že JaraX tu kdysi psal, že má kluka s příjmem 20k co jezdí sedmou, ale to ani neudržíš stav, budeš tam dávat použité díly a každé ráno se bát, jestli tam zase něco nepípne... Za ty nervy to prostě nestojí ;)
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11845 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kurevtor píše::lol: :lol: :lol:

Akorát teď nevim co s tim plastovym víkem co psal pan Xaler. To by mohl být zádrhel, minimálně manželce by to mohlo vadit. Neřikejte mi, že neni na youtube video jak to fixnout pomocí alobalu nebo tak něco. By v tom byl čert, kdybys to neodhalil Filozofe, zaměř se na to, přecejen je to riziko a mělo by být nějak pokryto ex-ante pro jistotu... :lol:
blázníš ? alobal....hlína je drahá ....mamut to jistí :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
xaler

#11846 Příspěvek od xaler »

Filozofe, kliky se opravují také, ta část s tou elektronikou se obnaží vyřezáním té kliky, elektronika se opraví a zbytek té kliky se odlije z nějakého epoxidu. Nic co by se dalo udělat doma. Pokud tím pístem myslíš hydrokufr tak ten teče z každé díry co tam je. Kolem pístnice a kolem těch vstupů s trubičkama. Tyhle věci se normálně opravují, ale na BMW nejsou díly takže only nový píst s hadicema.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11847 Příspěvek od matiz »

Neni pravda Adame, dalkovy start je neco co je super vychytavka. 10 minut pred prichodem k autu zmacknes tlacitko a prijdes a jen setres snih, neskrabes, nemas tam uplnou krutoprisnou kosu, ja bych to urcite vyuzil...

Nedodela ani SCA protoze to stoji ranec za matros a neco i za tu praci, je toho proste dost. A zamky co jeste nejsou vyjete na kost jsou drahe, i kdyby 5k kus, to mas hned dvacku pryc, plus dalsi dily k tomu potrebne co tam nejsou - to jsou dalsi tisice, je to tak minimalne den prace plus programovani, kodovani, musis vedet jak a proc... Nerikam ze to nejde nebo ze to nekdo neda, ale tady ten blazen urcite ne. Ja to do svoji dam, ale taky se do toho nehrnu protoze vim co mne ceka a nejak mne to uplne teda nechybi.

Kdo to nedela nema ani potuchy jak je to narocne. Nerikam ze to nejde, jen chci rict ze to stoji hodne penez, casu a usili. A to on neda, nekoupi ani to auto a jestli jo, tak Pane Bože chran cely BMWklub :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11848 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

xaler píše:Kdo s tím vyrazí na dálnici, nebo víc jak 50 kilometrů od baráku je naprostej magor a má můj doživotní obdiv. Včera v tom dešti jsem si říkal, že půjdu radši pěšky a budu bydlet v kanceláři. Kéž by to shořelo, nebo to někdo ukradl.
tak obdivuj ....letos bulharsko ...4000 km paráda.... a to bylo zpátky i 42 ;)
m z toho vychází ,,,,bud si koupil auto podle fotky , nebo jsi kopyto ...matičku ještě potratit ....hledej v motoru ,,,vona se ozve :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
Michal595

#11849 Příspěvek od Michal595 »

Kolko vychadza inak zo zvedavosti dorobit dialkovy start?
Ja teraz rozmylsma nad Pandorou, kamos si to daval robit a spokojny, jednak je v tom alarm ako taky co ti posiela veci na telefon plus komfortne funkcie ako ze vidis napr ci mas otvorene dvere kufor, teplota motora teplota intros, dialkovy start....a stoji to vcelku hovno peniaz
cheater

#11850 Příspěvek od cheater »

-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:48, celkem upraveno 1 x.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11851 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Tady je 7 servisovaných kusů s dojezdem 5tkm.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... n__=%2C%3B
martin440 4tkm atd.
Tohle je prostě furt dokola. Servisuješ = auto Tě doveze kam potřebuješ. Se*eš na to, tzn. jsi dojížděč… no tak jednou dojedeš, ale třeba né do cíle. :D Easy.

Dálkovej start pokud si dobře pamatuju cca 8tis.
klabos

#11852 Příspěvek od klabos »

ettore píše:Xalere Tvůj největší životní omyl je, že ses na koupi pripravoval jako Filosof :lol: :lol: :lol:
Já bych spíš řekl, že ten omyl je, že koupil auto, na který nemá ani vatu, ani znalosti a hlavně si ani nedokáže přiznat, že chyboval. Jednodušší je tu dělat ramena, jaká je E65 močka, protože nejde opravovat na dvorku jako stodvacítka :D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11853 Příspěvek od matiz »

ja nevim jak ostatni, ale fakt clovek nemusi byt zrovna jaderny fyzik aby pochopil ze ten trotl jenom prudi, dela si ze vsech prdel, troli a nekteri mu to neustale zerou. Kdo vi cim vubec jezdi a zdali ma i nejake to stare bmw. Klidne nejake mohl mit, zbavit se do pred deseti lety a jen udrzovat tady ten ' zdravy styl '' komunikace. Neverim tomu cloveku ani dobry den... Natoz ze by kupoval auto.

Lide pracujici v IT oboru v brne nebo jeho blizkem okoli jsou na tom financne tak, ze opravdu neresi kazdou korunu, maji tech penez dostatek na to aby jezdili v zanovnim aute a ne v takovem starem kramu. Podle mne se v praci nudi tak prudi tady svyma srackama jak opravovat e65 sekundovym lepidlem. A jelikoz mu to zerete, tak troli proste vesele a neunavne dal.

A jelikoz je to tady takove jak to rict, dlouhodobe zoufale, moderatori disfunkcni a sleza se tady jen par lidi tak mu to proste prochazi. Nastesti je to tady s tema par lidna takove ze drtiva vetsina je mentalne v poradku a ti dva jsou proste tolerovani. Na druhou stranu pan kurevtor to dokaze vzdy trefne a vtipne okomentovat, takze je alespon nejaka ta sranda.

Vemte si kolik usili a fajnovych veci sem dava pan ettore. A nikdo mu ani nepodekuje -)
soukupadam

#11855 Příspěvek od soukupadam »

Filozof existuje a je real. Vytvořil ho tenhle klub.
A s tim dálkovým startem si myslim, že za 8 tisíc seženeš tak možná ten ovladač.
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11856 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Ten stojí 3tis. Co tam máš dál?
soukupadam

#11857 Příspěvek od soukupadam »

Uka
kurevtor

#11858 Příspěvek od kurevtor »

Dálkovej start za vosum bude něco z třetí ruky, když jenom klíč stál osmičku v CarTecu asi 4 roky zpátky, ne? Kdyby byl bez CA tak stál jen bůra :D
ettore

#11859 Příspěvek od ettore »

Dálkový start je funkce, že pomoci ovladače nastartuji motor nebo tim myslíte webasto ?
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11860 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anz ... nt=app_ios
Odpovědět