Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
xaler

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#11881 Příspěvek od xaler »

Přiznejte si, že sem chodíte kvůli mě a panu F. Ještě mi teče olej z nějakýho šroubu co je vedle olejovýho čidla, ale nedá se vyšroubovat. To by musel motor ven tak jsem ho taky přilepil. Uvidím zítra ráno. Kdyby se mi alespoň občas něco povedlo opravit tak bych byl hrozně spokojený. Včera jsem to fakt dělal v dešti až skoro do půlnoci a dneska znovu. Přemýšlel jsem i že vyndám motor a přetěsním ho celý, ale teď nemám odvahu když je to jako průtokáč a stejně to pořádně nejede. Jediný co se mi kdy podařilo je asi výměna posilovače brzd. Ještě ASK, už hraje akorát mi nesedí výstupy-kanály tak pětkrát jsem je měnil a netrefil jsem se.
horan

#11882 Příspěvek od horan »

Umíš polsky?
Protože jsem si skoro jistej, že jsi Wazzup.
eZm

#11883 Příspěvek od eZm »

Omyl xalere, ty sem chodis kvuli nam, aby si nas mohl trollit :D
JohnyB

#11884 Příspěvek od JohnyB »

https://auto.bazos.sk/inzerat/128275250 ... km-top.php

Filo a proc si nezajedes na neco takovyho? Pokud to jede, radi a neni to vylozene rozkurveny, tak ti to dobre poslouzi a bokem si nechas kilo na opravy.
Filozof

#11885 Příspěvek od Filozof »

xalere to je extrém ty chceš jako vytáhnout motor a přetesnit ho ?

Dokážeš si představit co vše musíš nakoupit ? To už je lepší koupit motor hotovej zde od někoho nebo to někomu zavést kdo to dělá.

Ty to chceš jako o víkendu třeba sfouknout sám na zahradě ? :lol:
mám obavy abys pak nedojezdil. Se někde zasekneš ...a jsi v pr....
Si někoho pozvi aspon at jste na to dva. Nějakej kutil mechanik co motory dělal už nějaké ti klidně pomůže není to sranda. Musíš vědět co vše nové se kupuje myslím i šrouby komplet nové. Těsnění originál nejlépe když se to dělá musíš přesně podle příručky.

Mrkni se na videa a příručku kde máš přesně postup jak se dotahují šrouby a co vše musíš koupit nové.
Základ je mít vše nakoupeno a mít nářadí a druhé auto do práce aspon na týden pujčené.
Musíš počítat že se vždy něco podělá a někde se zasekneš i několikrát.

A stejně ideální by bylo mít jinej motor hotovej a jen to prohodíš a stejně tak topení co máš KO.
JE už jedno zda vyhodíš 15-25tis za materiál a budeš to dělat sám v nejistotě nebo koupíš komplet motor za 30-50k co je v pořádku suchej a funguje od dárce zde.

Klidně dej nějaké fotky na rajce mrknu se na zkroucené víko ventilů to by mě zajímalo jak to vypadá. To se musí měnit komplet za nové počítám.

Pokud se do toho vážně chceš pustit budeš tady celebrita. GO motoru jsem se nikdy ani já neodvážil a to je co říct.

Jinak já jsem dělal v zimě v sněhové vánici vodní pumpu a měnil vodu v chladiči to jsem jinej sekáč - máš ještě co dělat...navíc pak i ve tmě se světlem... :lol:
Sice byla trochu zima ale mám oblečení a výbavu, ikdybych se vydal na polární kruh, takže v tom nezmrznu.

EDIT JohnyB: Ta 745i je krátká a navíc předface. Udělej si selekci aut od 4000-6500euro už seženeš facelift v zahraničí ale krátké z 99procent.
Máš pravdu že kdyby nevadila předface tak se dalo vybrat něco.... opravdu nepotřebuji top ani individual a předface tu bylo dost stím máš pravdu.
Ale chceme longa facelift a je fajn pokud to má výbavu jak pro mě tak pokud to budu chtít jednou prodat.

Si představ že vemu nevybaveného a pak za 3roky jej prostě neprodám ze stejného duvodu. Už to nikdy neprodáš takové auto pokud to nemá bud TOP stav nebo TOP výbavu. NAvíc v ČR se hraje z velké části na to zda je long nebo ne. A krátkou zase blbě prodám. Já to auto chci třeba fakt jen na 3roky nevím co bude a pokud nebude co do huby za pár let 5tou krizí po sobě tak co pak. Budu se do auta dívat jen na TV a poslouchat hudbu ?

Měl jsem pujčenou pěkně vybavenou 750Li a tím jsem nastavil laťku moc vysoko - holt krok ani zpět... :lol:
kurevtor

#11887 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše: Základ je mít vše nakoupeno a mít nářadí a druhé auto do práce aspon na týden pujčené.
základ je mít koupenou sedmičku hlavně a nebejt moc chytrej.
Je mi divný, že radíš vo tom co se podělá a že se několikrát zasekneš, když 100 stran zpět (a to neni hodně) radíš jak motor dá každej v klidu do cajku za dva tři dny s kávou v ruce podle youtube a najednou je to něco složitýho? :lol:

Je vtipný, že sedmičku už deset let kupuješ, ještě ji nemáš a už vymejšlíš, že bys ji 3 roky prodával :lol: Ale jo hele, pohlídej si abys koupil prodatelnej kus, protože ty to votočíš na bazoš za pár měsíců nejpozději a bude další inzerát sedmičky "vyměnim za vw touran nebo superb 2"
matiz
Kontaktovat uživatele:

#11888 Příspěvek od matiz »

Filozof píše:xalere to je extrém ty chceš jako vytáhnout motor a přetesnit ho ?

Dokážeš si představit co vše musíš nakoupit ? To už je lepší koupit motor hotovej zde od někoho nebo to někomu zavést kdo to dělá.

Ty to chceš jako o víkendu třeba sfouknout sám na zahradě ? :lol:
mám obavy abys pak nedojezdil. Se někde zasekneš ...a jsi v pr....
Si někoho pozvi aspon at jste na to dva. Nějakej kutil mechanik co motory dělal už nějaké ti klidně pomůže není to sranda. Musíš vědět co vše nové se kupuje myslím i šrouby komplet nové. Těsnění originál nejlépe když se to dělá musíš přesně podle příručky.

Mrkni se na videa a příručku kde máš přesně postup jak se dotahují šrouby a co vše musíš koupit nové.
Základ je mít vše nakoupeno a mít nářadí a druhé auto do práce aspon na týden pujčené.

A stejně ideální by bylo mít jinej motor hotovej a jen to prohodíš a stejně tak topení co máš KO.
JE už jedno zda vyhodíš 15-25tis za materiál a budeš to dělat sám v nejistotě nebo koupíš komplet motor za 30-50k co je v pořádku suchej a funguje od dárce zde.

Klidně dej nějaké fotky na rajce mrknu se na zkroucené víko ventilů to by mě zajímalo jak to vypadá. To se musí měnit komplet za nové počítám.

Pokud se do toho vážně chceš pustit budeš tady celebrita. GO motoru jsem se nikdy ani já neodvážil a to je co říct.

Jinak já jsem dělal v zimě v sněhové vánici vodní pumpu a měnil vodu v chladiči to jsem jinej sekáč - máš ještě co dělat...navíc pak i ve tmě se světlem... :lol:
Sice byla trochu zima ale mám oblečení a výbavu, ikdybych se vydal na polární kruh, takže v tom nezmrznu.

EDIT JohnyB: Ta 745i je krátká a navíc předface. Udělej si selekci aut od 4000-6500euro už seženeš facelift v zahraničí ale krátké z 99procent.
Máš pravdu že kdyby nevadila předface tak se dalo vybrat něco.... opravdu nepotřebuji top ani individual a předface tu bylo dost stím máš pravdu.
Ale chceme longa facelift a je fajn pokud to má výbavu jak pro mě tak pokud to budu chtít jednou prodat.

Si představ že vemu nevybaveného a pak za 3roky jej prostě neprodám ze stejného duvodu. Už to nikdy neprodáš takové auto pokud to nemá bud TOP stav nebo TOP výbavu. NAvíc v ČR se hraje z velké části na to zda je long nebo ne. A krátkou zase blbě prodám. Já to auto chci třeba fakt jen na 3roky nevím co bude a pokud nebude co do huby za pár let 5tou krizí po sobě tak co pak. Budu se do auta dívat jen na TV a poslouchat hudbu ?

Měl jsem pujčenou pěkně vybavenou 750Li a tím jsem nastavil laťku moc vysoko - holt krok ani zpět... :lol:

Zase plachta hoven. Muzes nam kratce sdelit proc to neustale delas???? Proc radis nekomu o vecech o kterych nemas ani paru??? Koupit hotovy motor za 30, svata prostoto to snad nemuze byt ani mozne. Je to fakt na bliti.
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11889 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

za 30 topovej přetěsněnej beru 321 teď :!: :!: :!: :mrgreen: do rezervy :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11890 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

ettore píše: ........
ta bílá s 35K je super :thumbsup:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11891 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

martin440 píše:
ettore píše: ........
ta bílá s 35K je super :thumbsup:
polákum ty km nevěřim vubec ,,,,,
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#11892 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

I found this offer for you Filozof!

BMW 750Li
First Registration: 08/2006
Mileage: 105.000 km

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... medium=ios
PetoK

#11893 Příspěvek od PetoK »

To je na <>, moc ká
petr3141

#11894 Příspěvek od petr3141 »

Černý M ledvinky, V12 znak a prasklý přední sklo nebudí moc důvěry :)

Off topic:
https://en.wikipedia.org/wiki/Logorrhea_(psychology)

... porucha komunikace, která způsobuje nadměrnou upovídanost a opakování ...

... Když lékař řekl pacientovi trpícímu mírnou Wernickeho afázií (která vyvolává příznak logorhey): "Řekněte mi, co děláte s hřebenem", pacient odpověděl:

"Co dělám s hřebenem... co dělám s hřebenem. No hřeben je náčiní nebo nějaká taková věc, kterou mohou muži i ženy používat k úpravě a přerovnávání vlasů na hlavě. Dá se s ním také vytvářet hudba tak, že se za něj položí kus papíru a fouká se přes něj. Někdy by se dal použít i v umění - například v sochařství k vytvoření řady čar v měkké hlíně. Obvykle se vyrábí z plastu a bývá černý, i když se vyrábí i v jiných barvách. Nosí se v kapse nebo do doby, než je potřeba, kdy se vyndá a použije, a pak se vrátí zpět do kapsy. To jste měl na mysli?"

... většina lidí by jednoduše odpověděla: "Hřeben používám k česání vlasů."
Sakra koho mi to připomíná? :)
jazet

#11895 Příspěvek od jazet »

:lol: :lol: :lol:
kurevtor

#11896 Příspěvek od kurevtor »

Pajk85: more za takovou škváru si Filozof sežene 2, stačí si počkat. No dobře, přeháním, dvě ne. Ale jednu a půl určitě, minimálně jednu full full 750Li a jednu obyč 750i by za to sehnal tak neblázni prosim tě.

Všem vybíračům byla dána jasná informace: "300 za to nedám" , na to prosím pozor.

Ta bílá z polska.... vybavila se mi místní legendární hláška "chromy jsou znak luxusu"
Fakt nehezká sedmička. Ale pro psa na zahradu jak by řekl pan Xeler asi dobrý, když to má ta udělátka, že tam nenaprší
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#11897 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Filozof

#11898 Příspěvek od Filozof »

asi tak - motor protiúčtem.
https://auto.bazos.cz/inzerat/140473898 ... 120tis.php
Samozřejmě že svuj může nechat na protiučet jak se píše výše ... no tak pak vyjde na 30 možná 35k ???

Nemyslel jsem motor po GO ale motor v pěkném stavu co nemá 800tis namotáno jako ten xalerův.

Kurevtore tak co mi doporučíš za léčbu pane doktore ??? :lol:
Asi jsem psychopat s bohnic a hraji si tady místo šachů občas s vámi partičku na bmwklubu ... si to přesně vystihl... nebo žeby matiz a jeho teorie ? :D

MATIZI samozřejmě ta e38 je jen virtuální auto a hraji si sní tady v léčebně ... jak jsi to poznal ? :lol:

Xalere jedna na díly za fest price 8-)
https://auto.bazos.cz/inzerat/138685127 ... 5i-e65.php

martine asi si neporozuměl psanému textu ...vypadá že budeš z vedlejšího pavilonu :lol:

Kurevtore možná i 3 ... 8-)
jasně přeci 7-9k euročento.... jsi kluk chytrý :lol:

Nic jdu na procedůry tak se tu mějte... :lol:
horan

#11899 Příspěvek od horan »

Kurva tak já už fakt nevím. Mektáš tu o motoru po přetěsnění za 30-35000 a pak sem mrdneš motor z bazoše za půlsta na kterým není nic děláno. Opravdu si někdy nepřipadáš jako idiot? Máš vůbec nějakou sebereflexi?
xaler

#11900 Příspěvek od xaler »

Filozofe to myslíš vážně, že mám dát padesát tisíc za olítanej motor z vrakoviště a ještě jim k tomu dám svůj motor. Nevím jestli to není legrace, ale matematicky to vychází, že jsi za těch padesát tisíc koupil vzduch... Já nevím, kde pracuješ, ale za dobu co sem chodím jsi tu rozházel tak třicet miliónů. Jednou pro vždy, nejsem bohatý, kdybych byl tak nejezdím starým křápem a druhé jednou pro vždy, co dnes funguje může být zítra vrak. To je důvod proč bych na vrakovišti nekoupil motor, ani zesilovač.
Odpovědět