Takže ty to auto koupit nechceš vlastně... běž už do prdele, je to únavnýFilozof píše: Já vím že moc filozofuji a měl bych bejt akční daleko víc ... ale mám tu tlaky z více stran ...jedny říkají jdi do toho super auto ... druhé říkají že jsem blázen a další odborník mi řekne že musím hledat jen maximální výbavu jinak nic nemá smysl brát. ... takže jsem trochu mezi mlýnskými koly ale aspon žena už povolila po letech at si koupím co chci a hlavně at je to lepší jak co mámeTu jsem už trochu unavil tím vybíráním ...
![]()
já těm PL km nevěřim ani dobrej den...koukni na tu sedačku řidiče ...nevim- fota mizerný, škoda tý funusový hnusný barvy vevnitř , jinak vypadá ale krásně ....petr3141 píše:https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=330835995&
Michal595 píše:Perla za perlou nema konca:)))riaditel banky si musi sadnut na prdel ked pride VIP klient pre 7tis eciek..
Nedávno nový repasovaný alternátor. U tohoto BMW je třeba zkontrolovat svodový proud. Nemám na to peníze a sám tomu nerozumím. Je třeba vyměnit podávací čerpadlo, zahrnu ho !!! Jinak to není dobré auto. Řídí a řadí (automaticky) dobře.Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-li-executive-benzin-stribrna-9343f12c-e2cf-49ca-b034-55f39cc2c072?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
cena: € 3.500,-
Najeté kilometry : 335.000 km
První registrace : 09/2003
Filosofe, jestli jsi doposud nepostřehl, tak některé vozy, které postuji, do dvou hodin na internetu zmizí...Filozof píše:Jaris já bych MB nechtěl protože těm autům moc nerozumím a ten support není takovej jako u BMW zde.
Mě osobně je jedno kdo mi v bance dá to co chci, když to bude umět pani za přepážkou proč ne klidně to budu řešit sní. Ale oni jsou většinou omezení na nějaké jedno procento pro zákazníka a každé procento zdražuje/zlevňuje peníze
Pokud budu moci tohle s reditelem vyjednat za lepší procento bude to fajn. Samo ze mu za to něco dam, vím jak to tam chodí![]()
.
A co by s tim vrakem jako delaly ty celebrity? Neni to ani na dily. Auto je ve srackach, pokouselo se ho opravit nekolik xaleru (nemyslim to pejorativne ) ale bezuspesne, takze cekej ze tam bude nejake to prekvapeni. Predfacelift bez fotek vnitrku priznane tri kila. Realne klidne jednou tolik. Vybava kdo vi jaka, ale je to taky jedno protoze je neprodejna. Temer neprodejna, tech aut jezdi hodne malo prave diky narokum na ten servis a nemoznost prilis to opravit svepomoci. S cestou a prihlasenim to vyjde na 120k. Strikane dvere, prasacky do hrany bez rozstriku - fujtajxl... Vybiji baterku - tady nejde ani o to co je tam v hajzlu jako o to za jak dlouho na to nekdo prijde. To opravi zlomek lidi co ty auta opravujou, zvlaste jedna li se o zkurvene vypecenou zavadu a par takovych aut jsem uz zazil. Jedotka ovladajici cerpadlo na kašičku. Motor s prevodovkou temer neprodejny, kdyz dojde k fatalni zavade jdou ty auta do smelcu. A kdo vi v jakem stavu. Z interieru pokud to neni zachovaly individual neprodas ani houno. Kola na dojeti nebo s tezkym srdcem na zimu.martin440 píše:Nedávno nový repasovaný alternátor. U tohoto BMW je třeba zkontrolovat svodový proud. Nemám na to peníze a sám tomu nerozumím. Je třeba vyměnit podávací čerpadlo, zahrnu ho !!! Jinak to není dobré auto. Řídí a řadí (automaticky) dobře.Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-li-executive-benzin-stribrna-9343f12c-e2cf-49ca-b034-55f39cc2c072?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share
cena: € 3.500,-
Najeté kilometry : 335.000 km
První registrace : 09/2003
Důvod prodeje: Už žádné peníze na zaplacení tohoto auta kvůli poklesu příjmů.
Další informace a fotografie budou následovat.
zajímací... skoda že není vnitřek ,,,je to za facku ..skoro ...pro zdejší celebrity