Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stepan1

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#12101 Příspěvek od Stepan1 »

pičo nejvtipnější je ale že kurva filozof není ochotnej si pro to auto ani dojet moc daleko, ale xalerovi radí ať jede stanovat ke snejkovi na dvůr a tejden to tam ladí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stepan1

#12102 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše: Já vím že moc filozofuji a měl bych bejt akční daleko víc ... ale mám tu tlaky z více stran ...jedny říkají jdi do toho super auto ... druhé říkají že jsem blázen a další odborník mi řekne že musím hledat jen maximální výbavu jinak nic nemá smysl brát. ... takže jsem trochu mezi mlýnskými koly ale aspon žena už povolila po letech at si koupím co chci a hlavně at je to lepší jak co máme :-D Tu jsem už trochu unavil tím vybíráním ... :lol:
Takže ty to auto koupit nechceš vlastně... běž už do prdele, je to únavný :roll:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12104 Příspěvek od matiz »

Obrázek
soukupadam

#12105 Příspěvek od soukupadam »

To eFko je paradni. Kvuli tomu bych byl i ochotnej se porvat se trema dalsima zajemcema.
kurevtor

#12106 Příspěvek od kurevtor »

Dobře, ale byl bys ochotnej se porvat se třema dalšíma zájemcema o jedno ze tří míst v Jarax tour, aby ses pak musel znova porvat se třema zájemcema?
Filozof

#12107 Příspěvek od Filozof »

Se divím ze už jedete efka ve velkým tady ettore raději přehodil rychlost o kvalt nahoru. :lol:

Říkám narovinu ze si musím auto přebrat sám s musím ozelet něco z výbavy jinak bych si nikdy nevybral…. Dle postupu a nutnosti ze musí bejt full bych se nikdy nedočkal …

Fakt nemam čas dvě hodiny denně sedět s cumet na auta na netu.

Pokud tady ettore něco najde zajímavého už někdo skočil do auta a jede to obhlidnout a u jaraxe zvoní telefony a já než to zjistím vlci už běží na kořist. :lol:

Prostě s mou rychlosti nemam šanci sehnat supervybaveny kus na který tady čekají roky jiní.
Mě to nedělá problém jak jsem psal a klidně se smířim sám s nějakým kompromisem ale aby to nebyla past a abych z auta měl radost.

Mám dvě auta ktere chci vidět a během par dni budu moudřejší …

Xalere Martin ti tu nabízel pomoc mohl jsi ji dávno využít s mít o starost méně

Kurevtore na tebe bych si musel udělat elaborát abych tady odpověděl :lol:
Možná večer nebo zítra :)

Matiz :lol: na té židli taky občas sedím :lol:

Stepane nikde jsem nic takového nenapsal. Spíše opak je pravdou ;)
Ale následuje několik kroku než mohu jet při auto.

Nejprve musím za ředitelem banky který mě poskytne levné peníze. Protože na pobočce mi daji slevu jen jedno procento to je dost málo. Potom musím za jedním chlápkem který mi dá nejlepší kurz tudíž euro. Pak musím mít čas odborník na BMW 7er který se mnou pojede na auto to trvá třeba pár dní. Až tohle všechno mám hotový teprve mohu vyrážet na dané auto.

Je tu stále možnost vyjet na auto a zaplatit zálohu a pak podruhé jej teprve priklepnout a odjet sním. Ale to mi přijde zdlouhavé.

Nejlepší je samozřejmě čekat s eurama v ruce na startovní čáře s možnosti do 10min vyrazit. Tak to bohužel nemam.

A žmoulat eura v ruce dlouhé měsíce se mi nechtělo opravdu :)
xaler

#12109 Příspěvek od xaler »

Filozofe, kdybys nebyl jen teoretik tak víš, že podívat a opravit jsou dvě rozdílné věci.
Michal595

#12110 Příspěvek od Michal595 »

Perla za perlou nema konca:)))riaditel banky si musi sadnut na prdel ked pride VIP klient pre 7tis eciek..
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12111 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

petr3141 píše:https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=330835995&
já těm PL km nevěřim ani dobrej den...koukni na tu sedačku řidiče ...nevim- fota mizerný, škoda tý funusový hnusný barvy vevnitř , jinak vypadá ale krásně ....
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
jazet

#12112 Příspěvek od jazet »

Michal595 píše:Perla za perlou nema konca:)))riaditel banky si musi sadnut na prdel ked pride VIP klient pre 7tis eciek..
:lol: :lol: :lol:
Jaris330D

#12113 Příspěvek od Jaris330D »

Filozofe, ja te docela chapu. Sam bych na tom casove s vyberem auta nebyl lepe. Na netu jsem jen v rychlosti pri obede a nebo vecer. Kolikrat si rikam, jestli bych misto 7er uz nekoukal po nicem jinem. Treba Mercedesu, klidne bych se spokojil s Eckem W212, protoze ty E66 maji dost dlouhou cekaci lhutu. A rikam si jestli by pro muj najezd nebyla W221cka Mercedes zbytecna. Tenhle vikend jsem pujcil E66tku bratrovi do Liberce cca 200 km (vezl kluky na florbalovej turnaj) posilali me videa, jak si uzivaj Logica a jsou z toho nadseny. A dnes jsem za nim jel s Golfem 5 :lol: a z toho jsem zase moc nadseny nebyl ja, ale prezit se to dalo. Zpatky jsem jel taky Golfem, protoze je sedma bezpecnejsi a kdyz uz veze kluky, tak at si ji jeste uzijou :lol: :lol:.
horan

#12114 Příspěvek od horan »

Tyyy vole, myslíš že přijede předat peníze i generální? Přece si je nepřevezmeš od nějaký nuly na místní pobočce. A trvej na kufříku. Takovej ten s řetízkem, co si ho cvakneš na zápěstí. A teď to hlavní. Na to nesmíš zapomenout.
Dvě gorily. A nech je běžet vedle auta až pojedeš za "Skamenem" vykšeftovat kocourkokoruny na tvrdou měnu.
Tobě vážně není trapně, že tu ze sebe neustále děláš debila?
Filozof

#12115 Příspěvek od Filozof »

Jaris já bych MB nechtěl protože těm autům moc nerozumím a ten support není takovej jako u BMW zde.

Mě osobně je jedno kdo mi v bance dá to co chci, když to bude umět pani za přepážkou proč ne klidně to budu řešit sní. Ale oni jsou většinou omezení na nějaké jedno procento pro zákazníka a každé procento zdražuje/zlevňuje peníze ;)
Pokud budu moci tohle s reditelem vyjednat za lepší procento bude to fajn. Samo ze mu za to něco dam, vím jak to tam chodí ;)

Xalere no mít díly co potřebuješ tak už jen čas a možnosti to opravit.
A zrovna ta L7 co jsi tak moc chtěl v autě mít nejede jak má což je velká škoda.
matik

#12116 Příspěvek od matik »

Filozof
Asi jsem neznalec ale v jaké bance ti nechtějí vydat tvoje peníze na běžném účtu ? A platíš nějaký nesmyslný poplatek za vyzvednutí větší částky peněz ?
Pajk85 Člen Klubu
Člen Klubu

#12117 Příspěvek od Pajk85 Člen Klubu »

https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... aign=share

cena: € 3.500,-
Najeté kilometry : 335.000 km
První registrace : 09/2003
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12118 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-li-executive-benzin-stribrna-9343f12c-e2cf-49ca-b034-55f39cc2c072?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share

Nedávno nový repasovaný alternátor. U tohoto BMW je třeba zkontrolovat svodový proud. Nemám na to peníze a sám tomu nerozumím. Je třeba vyměnit podávací čerpadlo, zahrnu ho !!! Jinak to není dobré auto. Řídí a řadí (automaticky) dobře.

Důvod prodeje: Už žádné peníze na zaplacení tohoto auta kvůli poklesu příjmů.

Další informace a fotografie budou následovat.
;) zajímací... skoda že není vnitřek ,,,je to za facku ..skoro ...pro zdejší celebrity :D
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
ettore

#12119 Příspěvek od ettore »

Filozof píše:Jaris já bych MB nechtěl protože těm autům moc nerozumím a ten support není takovej jako u BMW zde.

Mě osobně je jedno kdo mi v bance dá to co chci, když to bude umět pani za přepážkou proč ne klidně to budu řešit sní. Ale oni jsou většinou omezení na nějaké jedno procento pro zákazníka a každé procento zdražuje/zlevňuje peníze ;)
Pokud budu moci tohle s reditelem vyjednat za lepší procento bude to fajn. Samo ze mu za to něco dam, vím jak to tam chodí ;)
.
Filosofe, jestli jsi doposud nepostřehl, tak některé vozy, které postuji, do dvou hodin na internetu zmizí... :D takže kdybys opravdu chtěl něco koupit, tak jsi zakleknutý na značkách a čekáš na příležitost. S Tvým kolečkem banka - směnárna stihneš koupit akorát pelešinu :lol:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12120 Příspěvek od matiz »

martin440 píše:
Pajk85 píše:https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw-745-li-executive-benzin-stribrna-9343f12c-e2cf-49ca-b034-55f39cc2c072?utm_source=ios-share&utm_medium=copy_link&utm_campaign=share

Nedávno nový repasovaný alternátor. U tohoto BMW je třeba zkontrolovat svodový proud. Nemám na to peníze a sám tomu nerozumím. Je třeba vyměnit podávací čerpadlo, zahrnu ho !!! Jinak to není dobré auto. Řídí a řadí (automaticky) dobře.

Důvod prodeje: Už žádné peníze na zaplacení tohoto auta kvůli poklesu příjmů.

Další informace a fotografie budou následovat.
;) zajímací... skoda že není vnitřek ,,,je to za facku ..skoro ...pro zdejší celebrity :D
A co by s tim vrakem jako delaly ty celebrity? Neni to ani na dily. Auto je ve srackach, pokouselo se ho opravit nekolik xaleru (nemyslim to pejorativne ) ale bezuspesne, takze cekej ze tam bude nejake to prekvapeni. Predfacelift bez fotek vnitrku priznane tri kila. Realne klidne jednou tolik. Vybava kdo vi jaka, ale je to taky jedno protoze je neprodejna. Temer neprodejna, tech aut jezdi hodne malo prave diky narokum na ten servis a nemoznost prilis to opravit svepomoci. S cestou a prihlasenim to vyjde na 120k. Strikane dvere, prasacky do hrany bez rozstriku - fujtajxl... Vybiji baterku - tady nejde ani o to co je tam v hajzlu jako o to za jak dlouho na to nekdo prijde. To opravi zlomek lidi co ty auta opravujou, zvlaste jedna li se o zkurvene vypecenou zavadu a par takovych aut jsem uz zazil. Jedotka ovladajici cerpadlo na kašičku. Motor s prevodovkou temer neprodejny, kdyz dojde k fatalni zavade jdou ty auta do smelcu. A kdo vi v jakem stavu. Z interieru pokud to neni zachovaly individual neprodas ani houno. Kola na dojeti nebo s tezkym srdcem na zimu.

Dat to do nejakeho pouzitelneho stavu je investice v radu desitek tisic, leda ze si to nekdo udela sam a nepocita praci. Prodat takove auto je nadlidsky vykon za nejake hezke penize aby se to vyplatilo. Bez sporaku zere jak prokopla, zvlast ve meste a v zime.

Muzete mi rict cim je to auto zajimave?

Spletl jsem se v necem?
Odpovědět