Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Myslím si, že jsem nikdy nikomu tady nenadával a jediná sprostá slova co jsem kdy použil byly v souvislosti s tím bavorským nadčasovým hi tech výkvětem jak mu říkáte. teď potřebuji přivézt trámy a to asi nedám.
Na tyhle hovna mam starou dodavku xalere. Ty ses hustej individual.
ja bych dal nejakej polys na strechu (aby sis to neodrel), trochu stahnul vokynka a zkurtoval skrz... a mozna na strechu jak vznikne plocha tak par pytlu lepidla se jeste vejde...jen vopatrne no.
No, vozit cement a velke tramy na nejakej takej limuzine hranici s poukazom do Bohnic...
-
- Člen Klubu
Carlo Cars biedt aan:
Carlo Cars nabízí:
Výjimečně krásná verze BMW 7-er 750Li 4,8 ltr V8 LONG. Originální holandské auto, v té době výhradně plně konfigurované a vybavené téměř všemi dostupnými možnostmi. Tato limuzína řady 7 je dodnes opravdu v původním stavu!
U této vznešené řady 7 jsou samozřejmě všechny tovární dokumenty, plně ověřitelná historie údržby, všechny (servisní) brožury a certifikát National Auto Pass. Kromě toho byla pečlivě zachována řada faktur za údržbu!
Vozidlo pochází z prémiového výběru BMW Poelgeest v Amstelveenu, kde byla provedena (téměř) veškerá údržba. Kromě veškerého standardního luxusu jsou v balíčku doplňků zahrnuty téměř všechny v té době dostupné možnosti. Výsledkem je, že tato 7-erová limuzína může být rozhodně označena jako jedinečná. Kromě toho je interiér i exteriér v optimální formě. Zkrátka řada 7 pro nadšence BMW, který hledá vynikající a výjimečný příklad E65 (facelift)!
Carlo Cars
Dukdalfweg 15 A
1332 BH Almere
Telefon. 0655685258 /0615215230
pane filozofix ....kde si ??????
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Je tam napsáno že je prodaná
Vydrž pár let… tvá e65 zlevní a Euro bude i v zemi krále Miloše… ale jak to bude s tou slevou u ředitele banky si netroufám odhadnout… sorry…Filozof píše:A žmoulat eura v ruce dlouhé měsíce se mi nechtělo opravdu
“Ability is what you're capable of doing.”
To bude taky cajk, filozof to má pojištěný, neb nechce slevu zadarmo a ridovi něco soupne.
Nj, Fílo dojde na pobočku pre spotrebák 180 káááá, vyžiada si ředitela, aby ušetril na úrokoch pár tisíc. Z toho mi vychádza, že aby sa mu to vyplatilo, úplatok bude musieť byť v rádoch stokorún. Takže ředitel dostane fľašku Božkova, aby si spravil pekný večer. Fílo totiž vie, ako sa robí biznis
Sorry Fílo, ale toto je scenár ako z nejakej céčkovej komédie...

Sorry Fílo, ale toto je scenár ako z nejakej céčkovej komédie...
Pilifo: Úspora přes 40tis je dost to mu dam klidne lepší věc 
Když mi to dá na 2,9-3,6 budu spokojený …
Šmejdi nabízejí v reklamě 3,9proc a v reálu 5,9 a procento max dá z dobré vůle na pobočce… to je málo blbce ze mě dělat nebudou
chci to nejlepší … když to nabízí mají to dat bez keců rotschildovi pohůnci
VIP klienti mají hluboko pod 3proc.
A z bitcoinu to tahat nebudu to je škoda. Naposledy pneu me přišli pěkně draho
Umíš to lip ?

Šmejdi nabízejí v reklamě 3,9proc a v reálu 5,9 a procento max dá z dobré vůle na pobočce… to je málo blbce ze mě dělat nebudou

VIP klienti mají hluboko pod 3proc.
A z bitcoinu to tahat nebudu to je škoda. Naposledy pneu me přišli pěkně draho

Umíš to lip ?

Brát si půjčku na starý křáp? Ještě, že jsem taková socka.
-
- Člen Klubu
PetoK píše:No, vozit cement a velke tramy na nejakej takej limuzine hranici s poukazom do Bohnic...
asi patřím do bohnic, páč cement a písek v kyblíkách už sem v tom taky vezl v kufru , ale tak 200kilo max možná 300 na kilometr je to daily a dělník, tak ať maká druhý auto se mi do dvora nevejde

filozofix.... a kde máš pojištění když už si chceš pujčovat ? rpsn se počítá z celkových nákladů a ne jen z uvěru....Filozof píše:Pilifo: Úspora přes 40tis je dost to mu dam klidne lepší věc
Šmejdi nabízejí v reklamě 3,9proc a v reálu 5,9
Umíš to lip ?

až pojdu, tak ať si zbytek vemou z pojistky a zdar ..šmyčec..teda šmitec

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Tak přece si nebudu brát z kryptoměn…to bych si klidně koupil nekolik aut ale je to blbost když to vyroste a bude to nekolikanasobek v budoucnu 
Peníze jsou dnes levné když si spočítam inflaci je lepší si půjčit za slusnej úrok.
Pojištění je blbost a jen prachy pro pojišťovnu navíc

Peníze jsou dnes levné když si spočítam inflaci je lepší si půjčit za slusnej úrok.
Pojištění je blbost a jen prachy pro pojišťovnu navíc

Tak zkus Zonky. Nevidim nic spatneho si pujcit na E66tku. Porad lepsi nez se na ni koukat na obrazkach nebo, aby koupil nejlevnejsi v Evrope a koukal na ni na dvore. Lidi si pujcujou na vetsi blbosti (tetovani, mobily).
S tim reditelem banky to znam, znam taky reditele banky a vim, ze dokazou pekne zatahat za snurky, kdyz je potreba.
S tim reditelem banky to znam, znam taky reditele banky a vim, ze dokazou pekne zatahat za snurky, kdyz je potreba.
Prosimvas, kdo je ve vasich ocich “reditel banky”?
Tiez som sa nad tym zamyslel ze kto bude “riaditel banky” ked za nim chodia riesit taketo veci…
Ja kdo je reditel banky? Neberete pervitin, nebo nejste zhuleny? Ředitel je reditel, obcas me pripada, ze se tu bavime s pubertakama. Proc by nemohl znat reditele pobocky nejake banky, sam jednoho znam, ale kvuli 150 000 bych za nim nesel. Kvuli hypotece uz jo.
tpč to je trapas
Jasně všichni tu máte kámoše ředitele bank, Filozof jich zná šest. A určitě bude ředitel banky řešit takový hovno jako spotřebák na 200 litrů někoho z ulice. Bože Filozofe ty seš tak naivní pablb. Nedostaneš se dál než za svym "bankéřem" což je prostě bigoš přiřazenej k tvýmu jménu. Víš jakou má nad sebou strukturu a jak vysoko ten ředitel stojí? Já bych ho chtěl fakt vidět jak mu Filozof nakládá a tahá z něj desetiny procenta na úroku a ještě mu vypráví jak si za ty půjčený prachy chce koupit vyjetou bmw sedum. Myslíš si, že bude mít ochotu ti dát byť 5 minut svýho času? Myslíš si, že vůbec ředitele zastihneš na pobočce někde v prdelákově? Myslíš, že má v popisu práce řešit tohle? Děláš ze sebe většího a většího tragéda.