Zatahate za snurky a můžete mít s filozofem dvojdomek.Jaris330D píše:Tak zkus Zonky. Nevidim nic spatneho si pujcit na E66tku. Porad lepsi nez se na ni koukat na obrazkach nebo, aby koupil nejlevnejsi v Evrope a koukal na ni na dvore. Lidi si pujcujou na vetsi blbosti (tetovani, mobily).
S tim reditelem banky to znam, znam taky reditele banky a vim, ze dokazou pekne zatahat za snurky, kdyz je potreba.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Jazet: prosimte nevyjadruj se, kdyz o tom vis hovno. Jen tu ze sebe delas blbce. Maji urcite pravomoce a proc je nevyuzit ze? Ale jak jsem psal nize, kvuli 150 000 bych za nim nesel. Takze se uklidni.
Jaris sorry ale tu zo seba blbca robi niekto iny…ja viem ze ty si nehovoril ze ides za “riaditelom” s flaskou aby si si vybavil urok na 200tis korun o 0.005 lepsi…ale najprv si to dal do suvisu s filozofom jak je to supis napad lebo riaditel vie tahat nitky…jasne ked budes riesit hypo na 10mil tak je to kusok ine no..
Me to tu spis uz pripada, jako zabomysi valka. Dal jsem mu navrh na Zonkach, tam neni spatny urok a vyridis si to doma a pomerne rychle. Uz bych to vic nerozebiral.
Filozof napise nejakou jeho uvahu a pak to tu 6 lidi zacne komentovat co nejvtipnejsi odpovedi a zbytecne tu pribyde nekolik stranek o nicem. Nechte ho byt a cas ukaze. Vim o jedne E66tce, kterou Jarax za 190 000 kc privezl, ale dalsich 190 000 kc do toho padlo. Jenze to auto je ted TOPka, coz je sice hodne, ale rekl bych, ze se to vyplati, protoze by se za 400 000 kc prodala. Ano za 400 000 kc, je to neuveritelne, ale je to tak. Na facebooku je o ni dokonce pribeh.
Filozof napise nejakou jeho uvahu a pak to tu 6 lidi zacne komentovat co nejvtipnejsi odpovedi a zbytecne tu pribyde nekolik stranek o nicem. Nechte ho byt a cas ukaze. Vim o jedne E66tce, kterou Jarax za 190 000 kc privezl, ale dalsich 190 000 kc do toho padlo. Jenze to auto je ted TOPka, coz je sice hodne, ale rekl bych, ze se to vyplati, protoze by se za 400 000 kc prodala. Ano za 400 000 kc, je to neuveritelne, ale je to tak. Na facebooku je o ni dokonce pribeh.
Sorry za off-topic, ale pojem “ředitel banky” podle mě znamená spíš CEO (generální ředitel), než ředitel pobočky. Proto to pak vypadá komicky, když píšete, že jednáte s ředitelem.
Jaris330D píše:Me to tu spis uz pripada, jako zabomysi valka. Dal jsem mu navrh na Zonkach, tam neni spatny urok a vyridis si to doma a pomerne rychle. Uz bych to vic nerozebiral.
Na filozofa to je proste vzdy reakcia ked to clovek uz nevydrzi a nedokaze spracovat ten myslienkovy pochod...
Ale presne toto co pises hovorim aj ja...jarax donesie za super peniaz auto ale potom pridu tie a4 co treba spravit a je to dalsich 200naviac....ale tuto cast pribehu a kupe auta proste filozof vytesni a povie len jaras doniesol krasny individula za 200.....to je presne o tom....ci by sa predala nepredala za 400 toje vec druha ale tiez si myslim ze majitela by si nasla...ten kto vie co chce a neriesi kazdu korunu a chce mat realtivne pokoj proste chape ze si musi zapltit...ja som moju ex sedmu tiez musel priplatit a vobec mi to nevadilo...
Jaris330D píše:Jazet: prosimte nevyjadruj se, kdyz o tom vis hovno. Jen tu ze sebe delas blbce. Maji urcite pravomoce a proc je nevyuzit ze? Ale jak jsem psal nize, kvuli 150 000 bych za nim nesel. Takze se uklidni.
Proč hned tak příkře? Až si uděláš výlet za generálním do Prahy, tak dej vědět, mužem zajít na pivko.
Jsem netušil kvuli jednomu slovu co se tu rozjede.
Prostě ředitel pobočky nic víc šmarja ... žádne generální ředitel to není. jen obyč říďa ... nebo šéf jak chcete to je jedno
A jak jsem psal je mi jedno klidně at mi dá uklizečka dobrej urok a vezmu to.
ZONKY ? No to je kapitola sama o sobě. Tam sice tvrdí jak někomu dají za urok nula nula nic a v reálu mi řeknou že bude urok o 1-2procenta vyšší jako v bance.
Do 400k jste nezajimavej na spotřebák v Bance chtějí co nejvíce peněz půjčovat... To je fakt. Kdo máte někoho známého víte jak to je. Mají dané procento co mohou zákazníkovi nabídnout. Ale 2procenta dolu prostě nedají ikdybych mu šlapal na krk. Snad jen kdyby to bylo moje sestra, matka či manželka...
mají své limity přes které nemohou jít.
To šéf má ještě o něco víc volnější ruce.
Jsou lidi co mají stejné proceta na spotřebák jako na HYPO. Ale to už je dost pod čarou k tomu se nedostanu.
Michale - Jarisi : Vím že je tu kult o tom mít auto totálně našlapané auto výbavou ale jsou tu dva názorové proudy.
Jeden tvrdí hlavně výbava a pak se udělá servis klidně za 200k a druhej že spíše oželí výbavu pár věcí ale at je stav co nejlepší a servis to chce pak třeba za cca 80k.
Problém je však při prodeji. To našlapané autě bude zajimavější a pujde rychleji pryč. Kdežto auto co mu chybí třeba dvojskla nebo zadní komforty je prostě ležák protože tam něco chybí ... Toto se trochu obávám ale když pujdu do auta počítám stím že si ho nechám a za 5-10let až se to zakáže nebo bude benzín za 100kč / litr díky eurodani ... udělám z toho památník kam si budu chodit pouštět hudbu, číst knihu nebo načerpat nové myšlenky.
Fakt je ten že v té době se ty komforty zadní budou hodit.
Prostě ředitel pobočky nic víc šmarja ... žádne generální ředitel to není. jen obyč říďa ... nebo šéf jak chcete to je jedno

A jak jsem psal je mi jedno klidně at mi dá uklizečka dobrej urok a vezmu to.

ZONKY ? No to je kapitola sama o sobě. Tam sice tvrdí jak někomu dají za urok nula nula nic a v reálu mi řeknou že bude urok o 1-2procenta vyšší jako v bance.
Do 400k jste nezajimavej na spotřebák v Bance chtějí co nejvíce peněz půjčovat... To je fakt. Kdo máte někoho známého víte jak to je. Mají dané procento co mohou zákazníkovi nabídnout. Ale 2procenta dolu prostě nedají ikdybych mu šlapal na krk. Snad jen kdyby to bylo moje sestra, matka či manželka...

To šéf má ještě o něco víc volnější ruce.
Jsou lidi co mají stejné proceta na spotřebák jako na HYPO. Ale to už je dost pod čarou k tomu se nedostanu.
Michale - Jarisi : Vím že je tu kult o tom mít auto totálně našlapané auto výbavou ale jsou tu dva názorové proudy.
Jeden tvrdí hlavně výbava a pak se udělá servis klidně za 200k a druhej že spíše oželí výbavu pár věcí ale at je stav co nejlepší a servis to chce pak třeba za cca 80k.
Problém je však při prodeji. To našlapané autě bude zajimavější a pujde rychleji pryč. Kdežto auto co mu chybí třeba dvojskla nebo zadní komforty je prostě ležák protože tam něco chybí ... Toto se trochu obávám ale když pujdu do auta počítám stím že si ho nechám a za 5-10let až se to zakáže nebo bude benzín za 100kč / litr díky eurodani ... udělám z toho památník kam si budu chodit pouštět hudbu, číst knihu nebo načerpat nové myšlenky.

Fakt je ten že v té době se ty komforty zadní budou hodit.

Naposledy upravil(a) Filozof dne úte 14.09.2021 11:34, celkem upraveno 1 x.
Protoze to je jen slovickareni, ja hned pochopil, ze jde o reditele pobocky. Generalni reditele tohle vubec neresi a i kdybych nejakeho ja znal, tak by me bylo trapne za nim jit kvuli 200 000 kc. Uz bych to fakt neresil, omlouvam se, ze jsem na tebe vyjel, ale uz me to pripadalo jako hnedopichnuti.jazet píše:Jaris330D píše:Jazet: prosimte nevyjadruj se, kdyz o tom vis hovno. Jen tu ze sebe delas blbce. Maji urcite pravomoce a proc je nevyuzit ze? Ale jak jsem psal nize, kvuli 150 000 bych za nim nesel. Takze se uklidni.
Proč hned tak příkře? Až si uděláš výlet za generálním do Prahy, tak dej vědět, mužem zajít na pivko.
Však v pohodě 

neboj Filozofe tobě v bance půjčí za nula procent, resp. ještě ti za to zaplatí, abys už vypadl 

Dovedu si představit, jak ředitel pobočky dává audience zástupům prosebniků, kteří přicházejí škemrat o procentíčko na úvěry
Myslím, že potom by mu z jeho pracovní doby zbylo 5% na normální práci

Myslím, že potom by mu z jeho pracovní doby zbylo 5% na normální práci

Asi tak, hlavne ked sa jedna o taku zavratnu sumu, resp. to procenticko bezne minie za pracovny obed v lepsej hospode s asistentkou...
-
- Kontaktovat uživatele:
Troufam si predjimat ze nejen v bance...kurevtor píše:neboj Filozofe tobě v bance půjčí za nula procent, resp. ještě ti za to zaplatí, abys už vypadl
No uz sme u toho, ono reditel banky a reditel pobocky je maaaalinko rozdilJaris330D píše:Ja kdo je reditel banky? Neberete pervitin, nebo nejste zhuleny? Ředitel je reditel, obcas me pripada, ze se tu bavime s pubertakama. Proc by nemohl znat reditele pobocky nejake banky, sam jednoho znam, ale kvuli 150 000 bych za nim nesel. Kvuli hypotece uz jo.
Mimochodem, videli ste nekdo nekdy risk oddeleni banky, respektive zpusob vypoctu uroku? By vas tyhle kecy stylem reditel da % dolu strasne presly 
A jeste se teda musim pochlubit, nebyl sem teda u reditele, ale v bankovnim internetovnictvi mi sviti predschvalena pujcka 1,1 za 3,1%

A jeste se teda musim pochlubit, nebyl sem teda u reditele, ale v bankovnim internetovnictvi mi sviti predschvalena pujcka 1,1 za 3,1%

Ono strašně záleží jak velkou částku si půjčuješ a na kolik let. A samozřejmě taky bonita člověka. A je dost možné že ještě další faktory.
Kurevtore: Z banky neodejdu dokud nedostanu co chci

Někdo by se hanbou propadl a někdo se tím chlubí. Jo, každej je jinej.
Já teda se svým zkurvenym charakterem bych se propadl.
Vy slušní asi ne.
Já teda se svým zkurvenym charakterem bych se propadl.
Vy slušní asi ne.
-
- Člen Klubu
já tedy nevím, ale když sem potřeboval nutně prachy udělal sem pár kliků na učtě a za 10 min tam prachy byli (200K ) o víkendu...a pomalu dvakrát tolik mi tam ještě zbylo.....nechápu, co tu řešíš za nesmysly, předschválenej úvěr má dneska každej , pokud nebalancuje věčně s mínusem na účtěFilozof píše:Ono strašně záleží jak velkou částku si půjčuješ a na kolik let. A samozřejmě taky bonita člověka. A je dost možné že ještě další faktory.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

nevím kdo tě zase vobložil kecama, ale v bance nerozdávají 750 í double el pí dží s vyřešnejma předníma tlumičema. Ani netuší jak máš mrsknuto v makovici a že vo co tady de aha půjčka 169 kááááá CASH na 96 měsíců na starý báwo ehe dobře dobře, ale pane vám už bude čtyřicet let ne no nevadí asi magor a dožaduje sa ředitelá aha v poho jasný ale tak co by ne hlavně ať mě nezkouší zklepávat vo desetiny procenta ročního úroku jak typickej degeš, když tu najednou 3, 2, 1...Filozof píše: Kurevtore: Z banky neodejdu dokud nedostanu co chci