Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jaris330D

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#12221 Příspěvek od Jaris330D »

Matiz, to je tvuj nazor a ty ho cpes do inzeratu? Prvni se tam cpal prave ten picus. Ja bych si zase nikdy nekoupil naftu a taky to nikomu necpu. Cele tohle forum zacina byt dementni, nikde jsem nezazil, ze by se takhle hadali kvuli vybave nebo druhu a barve kuze. Vsimnete si, ze se tu vubec neresi me nejde tohle a tam to a jak to vyresit. Proc asi?
Spejbl

#12222 Příspěvek od Spejbl »

Protože Vy 7čkáři jste trošku jiná sorta, kde je mezi vamy dost pozeru toužícím po luxusu, který Vám bude každý obdivovat.
Chápu proč Jára iksů odešel, protože tu úplně zahynula technická diskuse a řeší se tu jen kdo vtipněji setře toho druhého....... takový vtipněší vyhrává. :D
Každý má právo na svůj názor, ale chtít si kupovat 7čku a chtít ušetřit na lustraci vozu, mít nejlevnější půjčku....... nó, myslím, že je lepší zůstávat u jiného typu vozidla.
Fido

#12223 Příspěvek od Fido »

Musím říct, že tohle vlákno je takové moje guilty pleasure :-)
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12224 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Spejbl píše:Protože Vy 7čkáři jste trošku jiná sorta, kde je mezi vamy dost pozeru toužícím po luxusu, který Vám bude každý obdivovat.
Chápu proč Jára iksů odešel, protože tu úplně zahynula technická diskuse a řeší se tu jen kdo vtipněji setře toho druhého....... takový vtipněší vyhrává. :D
Každý má právo na svůj názor, ale chtít si kupovat 7čku a chtít ušetřit na lustraci vozu, mít nejlevnější půjčku....... nó, myslím, že je lepší zůstávat u jiného typu vozidla.
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
chedar93

#12225 Příspěvek od chedar93 »

Jaris330D píše:Protoze je blby, kdyz nekdo prodava auto a prijde tam picus, ktery pomlouva sibr a sam ho neumi pouzivat. Koneckoncum z toho blba pak vyslo najevo, ze neumi pouzivat ani klimatizaci. A je to tim, ze tam prijde sulin, kteremu sibr vytopil strechu a hned je to na hovno. Ono pokud nedezinfikujes klimu, tak se zacnou vytvaret bakterie, plisne a muze te skrabat v krku, bolet hlava. Dikonce se ti muze ucpat odvod kondenzatu a muze ti to vytopit podlahu. Takze pak slysis, ze je klima na hovno. Kdo z Vas kazdy rok dezinfikuje klimu?
Koho oslovuješ pičus, blb nebo šulin? Lobotome..
Blít hovna o šíbru, jak je super na větrání ve městě a za deště, si tam začal ty. Jen jsem na ty tvoje chytrosti odepsal, že stačí mít zapnutou klimu. Na to konto si opět začal blít, pro změnu na klimu a na to, že neumíme používat ani jí.. Tvoje argumentace je jak filozof 2.0 akorát vic asertivní idiot. Na to, že je možný mít zaplou klimu nonstop a nikde nemít žádný vlhko nebo kašlíček, když nejsi debil nebo kolenovrt, už klasicky nic žejo.. Takže si to hoď do sportu, naplynuj si plnou cisternu do kufru, otevři šíbr, najeď na dálnici a uspokoj se, třeba se hodíš trošku do klidu a přestaneš si brát cizí lidi do huby..
Jaris330D

#12226 Příspěvek od Jaris330D »

Aaa potrefena husa se ozvala :lol: :lol:
Ty na to slovo nejak slysis. Prvni prispevek si tam napsal ty, stejne stupidni, jako ja. Vic jsem to neresil a resit uz nebudu. Napsal jsem ti, at si na google najdes, proc se da klima zapnout a vypnout. Vysvetlovat ti to nebudu.
kurevtor

#12227 Příspěvek od kurevtor »

fight na kref o šíbru a Kurevtor v tom nejede. No neke, tomu Jarax neuvěří.
Filozof

#12228 Příspěvek od Filozof »

Chci bejt admin tady to už zavání hromadnou bitkou ... :lol:

Já tu udělám pořádky ... ve vší slušnosti. 8-) :D

Aspon na měsíc a hned by se vidělo jak se to tu uklidní ... :lol:
Naposledy upravil(a) Filozof dne čtv 16.09.2021 13:26, celkem upraveno 1 x.
kurevtor

#12229 Příspěvek od kurevtor »

to by ale stálo pět set korun, Bohumile.
Jaris330D

#12230 Příspěvek od Jaris330D »

Kurevtore, tys pry sibr vyuzival k vyjadrovani sveho nazoru neverbalnim zpusobem. Jednou jsem byl u Snejka a vypravel me, jak se ti zadrel diferak, zpusobem ze to v zivote nevidel a ja mu rikam "ten Kurevtor musi byt kus, rad bych ho nekdy videl" :lol:. No a Snejk se zasmal a rika " toho poznas jednoduse, az te bude mijet sedma a ze sibru bude nekdo ukazovat fakace, tak je to Kurevtor" . :lol: :lol:. A ten druhy mechanik se zacal smat a rika "ten ma vsechny u prdele i snad sebe samotnyho". :lol:
Filozof

#12231 Příspěvek od Filozof »

kurevtor píše:to by ale stálo pět set korun, Bohumile.
To ale není zábava ... ale práce. A práce se spíše platí ne ? :lol:

Myslíš zaplatit a ještě pracovat ? :lol:
martin440 Člen Klubu
Člen Klubu

#12232 Příspěvek od martin440 Člen Klubu »

kurevtor píše:to by ale stálo pět set korun, Bohumile.
s čepičkou ?? nebo bez :mrgreen:
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy..... :wink: :wink: :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12233 Příspěvek od matiz »

Filozof píše:Chci bejt admin tady to už zavání hromadnou bitkou ... :lol:

Já tu udělám pořádky ... ve vší slušnosti. 8-) :D

Aspon na měsíc a hned by se vidělo jak se to tu uklidní ... :lol:
To asi neklapne protoze admin nesmi mit v palici nasrano. A mel by mit nejakou sebereflexi a soudnost.
chedar93

#12234 Příspěvek od chedar93 »

Jaris330D píše:Aaa potrefena husa se ozvala :lol: :lol:
Ty na to slovo nejak slysis. Prvni prispevek si tam napsal ty, stejne stupidni, jako ja. Vic jsem to neresil a resit uz nebudu. Napsal jsem ti, at si na google najdes, proc se da klima zapnout a vypnout. Vysvetlovat ti to nebudu.
Tvůj příspěvěk je na straně 4, moje reakce na něj na straně 5, tak já nevim kdo napsal první, asi bychom si měli hodit mincí, aby se to vyřešilo.. asi si mě s někym pleteš nebo si mimo, každopádně souhlasím s tím, že moje reakce byla stejně stupidní jako tvůj původní příspěvek..
Jaris330D

#12235 Příspěvek od Jaris330D »

Chedar93: tak to sorry :lol: to byl Pajk. Tak jsme si to vyrikali a snad mir. ;)
xaler

#12236 Příspěvek od xaler »

martin440 píše:
kurevtor píše:hele pojďme se shodnout, že to tu máme rádi tak jak to je a kdo má s něčim problém může to třeba nečíst nebo jsou i jiné kluby, lepší, žejo :D :D A exkluzivnější :D

Pane Xalere docela se ztrapňujete. Oprava L7 starý sedmičky 25 tisíc, oukej to je docela hodně peněz nominálně, ale co se týče servisu bmw 7 - 25 tisíc za řídící jednotku nebo prostě tu krabici L7 - to jako má majitele sedmičky urážet?
:mrgreen: :thumbsup: :Pohar: tak mě to nějak neuráží ale sere mě to :Kapela: ale když koupíš opičku a nemáš na banán, tak stejně pojde ....a nemyslím si že to auto bylo koncipovaný na to, že si to koupí socka ..... hnidopichové ať se neuráží ale z "pohledu" sedmy, co jsme je koupili za cca 10% původní hodnoty jsme "socky" všichni.....ty auta už konstrukčně byli dělaný na styl ...rozbije se to ? = full servis opravit zaplatit balík , páč s tim jezdí manageros a pod a zdar ....že se hromada věcí dá udělat v pohodě doma a za zlomek ceny je věc jiná .....pokud tomu autu člověk rozumí, nebo má někoho, kdo si na tom založil živnost a opravdu umí, což je naprosto v pořádku ..... buď budu akceptovat "potřeby a náklady konkretního " auta a podle toho se zařídím, nebo budu věčně brečet a svádět svojí blbost-hloupost- naivitu? na všechno možný, jakej to je krám , páč já nic, to auto :roll: ;) a další věc ...pokud někdo chce přetěsnit jakejkoliv motor stylem např ..tím že udělá těsnění pod vanou a víkem ventilů ..... asi není normální , když už to kuchám tak to musí bejt top ....pokud vím že budu mít do smrti klid ....
To není o penězích, to auto by nefungovalo ani kdybych nechal všechno opravit. To víko ventilů na pravé straně jsem dělal 6x, pořád mi to nedalo. Po nastartování chčije asi do patnácti vteřin. Jsem jedinej kdo je ochotný napsat tady pravdu.
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12237 Příspěvek od matiz »

Myslis si ze je to vada kusu nebo vlastnost tech aut? Jsi jedinej ktery byl takovy cement ze koupil toho zajice s pytlem nebo jak to tu bylo... tecka :mrgreen:
soukupadam

#12238 Příspěvek od soukupadam »

Hlavně ty vole to jsi to víko fakt dělal 6x? To je jako nenapadlo někdy u třetího pokusu tam dát prostě jiný?
xaler

#12239 Příspěvek od xaler »

To mě nenapadlo dát 20 tisíc za víka. Díky za radu tak snad příště.
JohnyB

#12240 Příspěvek od JohnyB »

kabyr01 píše:JohnyB, já myslel že už 7er zase máš :D
si pis, ze mam. Ale chtel bych nejakej individualek, neco zajimavyho. A hlavne ne tmavyho :D
Odpovědět