Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
tak to si tu teda 10 let cetl i to ze e65 za malo penez, u tebe za jeste min penez.. bude stopro total vrak.. a stejne si to koupil
Kluci, ste tak blbi, ze nechapete ze on ziadneho profika nepotrebuje, pretoze je socka a na normalne, dobre auto nema prachy...
To chápeme.
Ale já nedokážu pochopit, že může být někdo tak arogantní a mít takový ego, že prostě nedokáže přiznat chybu.
On koupí ten největší vrak v evropě, ale nadává na automobilku, že to blbě vyrobila.
Pak jsme i my za kretény, protože podle něj "lžeme"...
Ale já nedokážu pochopit, že může být někdo tak arogantní a mít takový ego, že prostě nedokáže přiznat chybu.
On koupí ten největší vrak v evropě, ale nadává na automobilku, že to blbě vyrobila.
Pak jsme i my za kretény, protože podle něj "lžeme"...
e66 750Li
Jak jsem si jí měl vyzkoušet, někde v půjčovně E65.
S cenama jste tu vždycky byli mimo, už deset let tu házíte stejný cifry a píšete nesmysly.
S cenama jste tu vždycky byli mimo, už deset let tu házíte stejný cifry a píšete nesmysly.
Ty si jak ten idiot "JÁ nikdy neodstoupím". Udělal si špatné úplně všechno. Úplně!!! A stejně tu budeš stále svalovat vinu na ostatní. Zkus si promluvit s nějakým doktorem. Třeba najde nějaké dobré pilulky.
Tak kvalitní kusy stojí pořád stejně...xaler píše:S cenama jste tu vždycky byli mimo, už deset let tu házíte stejný cifry a píšete nesmysly.
Víš proč? Protože servis těch aut taky nezlevňuje a ten, kdo auto udržuje a každý rok do něj dá 40-50k, tak ho pak prostě neprodá za 120...
Kdybych já byl nucenej auto prodat, tak ho pod 300 nepustim...
e66 750Li
Porad dokola,stejna pisnicka od toho sameho psychopata...
-
- Člen Klubu
přesně tak....tak sem dopad s pětkou ...prodělal prdel ...už to nikdy opakovat nebuduHyndaDan píše: Protože servis těch aut taky nezlevňuje a ten, kdo auto udržuje a každý rok do něj dá 40-50k, tak ho pak prostě neprodá za 120...
Kdybych já byl nucenej auto prodat, tak ho pod 300 nepustim...
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Teraz v inzercii probudla jedna e cenovkou zaujimavou tak sa uvidi ako dlho tam zostane:))
za tyhle prachy tam bude hodne dlouho.... Filozof by za to koupil 3Michal595 píše:Teraz v inzercii probudla jedna e cenovkou zaujimavou tak sa uvidi ako dlho tam zostane:))

A xaler 9kuskov:)))nic v zlom:))
Filosof by to nekoupil, protože tomu chybí S358 Climate Comfort Windscreen 
Tak pardon dvojskla byla instalována dodatečnou montáží. HyndaDan me správně opravil. Takže chybí

Tak pardon dvojskla byla instalována dodatečnou montáží. HyndaDan me správně opravil. Takže chybí

Naposledy upravil(a) ettore dne stř 13.10.2021 17:11, celkem upraveno 2 x.
filozof pošle nabídku že za 150 to bere. 

ale pouze pokud dostane slevu protože jetý přední tlumiče a baterky už dneska taky nevydržej co to bejvávalo a auto už ji má 18 měsíců starou....kourk píše:filozof pošle nabídku že za 150 to bere.
S358 Climate Comfort Windscreen je pokovené čelní okno.
e66 750Li
koupit si novy auto co je rok stary? Jako nevim no
Tak nový si nekoupíš a když jo, rok skoro čekáš. 

jo to je normalni na to cekat, jenze pak dostanes nove auto, ale tohle neni nove auto, tohle je rok stare auto ne?