Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
no tohle aspon vypada ze smrdi nekde na saloonu.... me by spis zajimalo jak budou prodavat ty "novy" auta co ted nedokonceny stojej nekde na letistich, na vsech volnejch plochach, na vagonech ve trech radach na sobe a cekaj na jakesi jednotky klidne pul roku venku pekne na desti a chcankach.... ty budou rezavy uz pri prodeji.... by me zajimalo jestli chodej s konkorem po podvozku, vejfukach a kotoucich nebo soucasti predavani aut bude dukladne odreziveni a nejake obnovy laku atd... to budou exkluzivni kousky...
Zaslechl jsem že Škodovka více jak polovinu z těch 50.000 vyrobených aut sešrotuje. Jsou zrezlé, sežrané od kun a jiné havěti. 

link?ettore píše:Zaslechl jsem že Škodovka více jak polovinu z těch 50.000 vyrobených aut sešrotuje. Jsou zrezlé, sežrané od kun a jiné havěti.
tomu rikam ekologie
aby to nezapadlo, je nějakej progres?Filozof píše:S ředitelem jsme se spojili a schuzka proběhla a vše dopadlo dobře jak jsem si představoval ...
No a ted bude spíše ten druhej bod a to složitější a to vybrat správně a ne kasičku která se rozsype první měsíc.![]()
![]()

-
- Člen Klubu
progres jasnej.... prachy ztopila stará a kupila novou kuchyńkurevtor píše:aby to nezapadlo, je nějakej progres?Filozof píše:S ředitelem jsme se spojili a schuzka proběhla a vše dopadlo dobře jak jsem si představoval ...
No a ted bude spíše ten druhej bod a to složitější a to vybrat správně a ne kasičku která se rozsype první měsíc.![]()
![]()
Nejsou ve výhledu nějaký další události co všechno změní zase? Co ty dvě pod 200? Voňavky? Koupeno?

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

fakt hezka 750, dobrej najezd
Asi mi to hraje blbě ale podle mě Fko má lepší zvuk a sedačky jinak posuzuje člověk jako Jarax kterej má asi 180cm a snejk co má 170cm a pak člověk co má třeba 200cm a 120kg. Člověk co má třeba 200cm má už problémy okolo kolen u e65 ale to jarax nevidíFilozof píše:Myslím si ze Jarax nebo Snejk a někdo s nimi tu zmiňovali ze pravé sedačky a zvuk je na top úrovni u e66 srovnatelný s auty za 2-3M a víc ale osobně netuším.
HyndaDan píše:To chápeme.
Ale já nedokážu pochopit, že může být někdo tak arogantní a mít takový ego, že prostě nedokáže přiznat chybu.
On koupí ten největší vrak v evropě, ale nadává na automobilku, že to blbě vyrobila.
Pak jsme i my za kretény, protože podle něj "lžeme"...

Re: Bmw 750i Slovensko
Kéž by tu tak bylo téma založený přesně pro tyhle dotazy. Oh wait...
-
Naposledy upravil(a) cheater dne sob 27.11.2021 00:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen Klubu
zapomeň na nějakou spešl úpravu, jako bejvali auta dřív celý ve vosku a mototechna to napřed musela "připravit k prodeji" nic takovýho dneska ..sjede to z linky -na přepravník a do autohausu... bud se prodá hned, nebo tam prostě hnije ...ty auta budou začpělý od výparů z těch materiálů z novo výroby ...pokud bude jen škvírka někde , tak zavlhlý .....sice ne všechny ...takovej kus bych nechtěl ani zadara....a pak se v tom znova budou vrtat, aby to zkompletovali ...děkuju ani ani a předraženou škodovku podporovat ? nikdy.... už se linou zvěsti, že to všechno sešrotujou... venku je to to samý ..lány aut k hovnu nekompletníchSnejk píše:no tohle aspon vypada ze smrdi nekde na saloonu.... me by spis zajimalo jak budou prodavat ty "novy" auta co ted nedokonceny stojej nekde na letistich, na vsech volnejch plochach, na vagonech ve trech radach na sobe a cekaj na jakesi jednotky klidne pul roku venku pekne na desti a chcankach.... ty budou rezavy uz pri prodeji.... by me zajimalo jestli chodej s konkorem po podvozku, vejfukach a kotoucich nebo soucasti predavani aut bude dukladne odreziveni a nejake obnovy laku atd... to budou exkluzivni kousky...
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

ta prni vypada suprove... vzhledem k najezdu fakt hezka
-
- Člen Klubu
za mě je tam hezká akorát ta lednice, tím to končí, vnitřek barevně "divnej" a jestli tohle má 150 K najeto podle stavu sedaček, tak já sem
nu děd maroz

Naposledy upravil(a) martin440 dne ned 17.10.2021 13:34, celkem upraveno 1 x.

- soukupadam
Mě se líbí to dřevo, ale ty sedačky co se barvy týče to je hnus.
Jj, mám to stejně, tohle dřevo s champagne sedačkama je pro mě jedna z nejhezčích kombincí, ale amarone sedačky jsou divný. Vždycky se mi vybaví tohle: https://kzc.cz/vozidla/motorove_vozy/81 ... foto/4.jpg
Ale naživo jsem amarone interiér neviděl, třeba vypadá líp než na fotce

Ale naživo jsem amarone interiér neviděl, třeba vypadá líp než na fotce
-
- Člen Klubu
https://youtu.be/yzNvONSFDCQ
tohle je perla, ale zas chybí dřevo, to tam podle mě vyloženě schází....
tohle je perla, ale zas chybí dřevo, to tam podle mě vyloženě schází....