Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Horane soráč máš naprostou pravdu, navíc jsem škodovkář tak co tady vůbec dejcham 

Mě se to líbí, kdyby se povedla stáhnout cena, prodal by se z toho vyhřívaný volant, kola, kožená palubka, vybavený komforty a roletky, vyšlo by to tak na 40 -50tis. To je dobrý za longa v plynu ne?

Já v tom autě taky vidím potenciál. Zmizne rychle, uvidíš.
Takže bych rozprodal půl auta a do práce jezdil na bruslích? To je dobrej nápad.
-
- Člen Klubu
no je otázka jak moc to bylo rochlý na ten bok a jestli je to vše pravda...Pajk85 píše:Já v tom autě taky vidím potenciál. Zmizne rychle, uvidíš.

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Ne, palubku prodáš za 12 a místo toho tam dá obyč za litr, možná by ti jednu zmoklou nechal Snejk zadarmo. To stejný volant, prodáš za 8. Kola za 15, obyč 17" koupíš za pár korun. Bez roletek to pojede a nějaký hnusný sedačky taky seženeš od 2 tisíc.xaler píše:Takže bych rozprodal půl auta a do práce jezdil na bruslích? To je dobrej nápad.
A budu jezdit stejným sráčem který není schopný se týden neposrat. To, že má airbagy v hajzlu je taky náhoda. Já chci, nebo spíš potřebuji auto co pojede, bude hrát rádio, bude topit, nebude mít palubku jako vánoční stromeček. Co je na tom tak těžkého to pochopit. Já nechci shánět zesilovač do svého auta, ani do jiného, já chci normálně fungovat.
To moje auto kurva jede taky, ale to mi nějak nestačí. Chci bejt normální, nestačí mi, že auto jede. To auto mě strašně sere a každý den dvě a půl hodiny z dvacetičtyř si představuju jak to auto přejíždím tankem. Kdybych měl vyhřívaný volant tak vám ho dám, roletky mě nezajímaj. Já potřebuju nastartovat a odjet. Bez rezervní baterky v kufru, bez startovacích kabelů a na sudý počet válců. Nechci to samý auto kdy mi do interiéru smrdí spálenej olej a připálenej řemen. Jen jezdit, nic víc z bodu A do bodu B velkým autem ze železa.honzaD93 píše:Ne, palubku prodáš za 12 a místo toho tam dá obyč za litr, možná by ti jednu zmoklou nechal Snejk zadarmo. To stejný volant, prodáš za 8. Kola za 15, obyč 17" koupíš za pár korun. Bez roletek to pojede a nějaký hnusný sedačky taky seženeš od 2 tisíc.xaler píše:Takže bych rozprodal půl auta a do práce jezdil na bruslích? To je dobrej nápad.
No jo, však já jsem nepsal ať si to koupíš. Ty by sis měla koupit Fabiu nebo Yarisa, když nemáš peníze. Psal jsem, že kdybych měl aspoň nějaká základy automechanika, tak bych si to já koupil na hraní.xaler píše:A budu jezdit stejným sráčem který není schopný se týden neposrat. To, že má airbagy v hajzlu je taky náhoda. Já chci, nebo spíš potřebuji auto co pojede, bude hrát rádio, bude topit, nebude mít palubku jako vánoční stromeček. Co je na tom tak těžkého to pochopit. Já nechci shánět zesilovač do svého auta, ani do jiného, já chci normálně fungovat.
Já xalerovi fandím,kamarád si cayenne koupil za pár šušnů,je to ta mrdka s turbem(dvouma),samo že odešel motor,ale s tím se počítalo,je až neskutečné za kolik se dá udělat generálka toho motoru a bude šlapat dál,takže motor je úplně v pohodě a dá se řešit za pár desítek tisíc... Problém nastává když chceš dělat cokoli jiného protože prostě je to zasranej koncern a tam se nedá nic opravit normálně... Má to hudbu Bose nebo co,hraje to na píču,je to na vzduchu-pohodlí nic extra,hnusný to je jak prdel,ale jinak je to auto za pár korun. Jediný co je na tom autě dobrý je Aisin automat,kterej ovšem když se rozbije tak je repas za cenu opravy dvou 6HP,jen čerpadlo stojí cca 25litrů,protože se prostě střihne a nejde opravit. Pak je tu ta věc že je skoro nemožný tu převodovku vyndat,takže dát si na zkoušku převodovku z vrakáče je taky celkem ruská ruleta...
Xalere pokud máš koule tak si nekupuj zasranej koncern,ale aspoň nějakej Range Rover... A jestli seš tak lakomej jak to vypadá tak ameriku a budeš vychechtanej
Xalere pokud máš koule tak si nekupuj zasranej koncern,ale aspoň nějakej Range Rover... A jestli seš tak lakomej jak to vypadá tak ameriku a budeš vychechtanej

BMW E34 540iA

U E65 se ty problémy s airbagama objevují velmi často. Není to tak dávno, co mi jeden známej říkal (opravuje jednotky, kóduje a tady ty blbosti), že to auto má rád, neskutečně pohodlný kočár atd., ale že by se nemusely objevovat tolik problémy s airbagama. Takže máš pravdu. Náhoda to není.xaler píše:A budu jezdit stejným sráčem který není schopný se týden neposrat. To, že má airbagy v hajzlu je taky náhoda. Já chci, nebo spíš potřebuji auto co pojede, bude hrát rádio, bude topit, nebude mít palubku jako vánoční stromeček. Co je na tom tak těžkého to pochopit. Já nechci shánět zesilovač do svého auta, ani do jiného, já chci normálně fungovat.
Btw. Ty už jsi přišel na to, která airbagová jednotka Ti dělá ty chyby?
To Blackie koule mám, ale prachy ne, ty auta šly strašně nahoru, benzínovej RR se sto tisícům ani nepřibližuje a amerika, to ani nemá smysl zkoušet. Já sháním právě Cayenne v manuálu, bude to zajímavé svezení. Nevíš co přesně na tom motoru dělal a za kolik. Předpokládám, že se vydřely válce a nechával je vložkovat?
Nejdříve odešla SIM, tu jsem vyměnil, pak SASL a STVL, ty jsem se pokusil adaptovat, kódovat, nevím jak se to jmenuje a jednotka STVL si dělá co chce. Teď už několik měsíců se mnou auto nekomunikuje. Chová se jako hodně postiženej živej organismus. Mám podezření, že to bude baterkou a jednotkou ZGM. Tím jsem skončil. Nejsem schopen utěsnit víko ventilů a správně nasadit řemen tak už nepokračuju.
Jo a jsi kacíř opovaž se ještě jednou napsat že na E65 nefungují airbagy, to bys klidně mohl příště napsat, že ti odchází zesilovač a ASK.
Nejdříve odešla SIM, tu jsem vyměnil, pak SASL a STVL, ty jsem se pokusil adaptovat, kódovat, nevím jak se to jmenuje a jednotka STVL si dělá co chce. Teď už několik měsíců se mnou auto nekomunikuje. Chová se jako hodně postiženej živej organismus. Mám podezření, že to bude baterkou a jednotkou ZGM. Tím jsem skončil. Nejsem schopen utěsnit víko ventilů a správně nasadit řemen tak už nepokračuju.
Jo a jsi kacíř opovaž se ještě jednou napsat že na E65 nefungují airbagy, to bys klidně mohl příště napsat, že ti odchází zesilovač a ASK.
Blackie soryjako, ale psát tomu vemenu, že za pár desítek tisíc opraví motor je úplně mimo. Jako myslíš, že někomu zaplatí za brus kliky.......? On? Že by dal korunu nějakýmu šmoulovi s kleštěma?
Xalere ale ty musíš mít auto který jsi schopen servisovat za pár korun a tím jsou jaké auta ?
Třeba Superb I to je dle mě větší auto co má levný provoz a uservisuješ to za pár tisíc pokud tedy koupíš slušnej kus.
Nebo starší passat to je pro tebe co chce trochu pohodlí a jezdit mraky km.
Takové vozy podobné hledat... sice mraky km ale motory nalítají v pohodě pokud se staráš i 700tis pokud jezdíš dálky jede to za pakatel ještě verze bez adblue. Kamarád měl takovej na lítačku a měl 860tis když šel do světa a stále jezdí.
https://auto.bazos.cz/inzerat/145779517 ... 125-kw.php
Ale vše bych se díval na co nejlepší stav ... ne co nejmenší cenu vraku na dojezd.
Kupovat premiové vozy aby byli co nejlevnější je prostě cesta z útesu.
Jenže ty ohrnuješ nos nad pašíkem ikdyž je pohodlnej oproti škodovce a nevím co by jsis představoval u aut co mají desítky jednotek co pomalu odchází vlivem stáří ???
PS: Pokud chceš bejt největší masér ve městě a tak si kup tohle to mít nikdo nebude ... je to spíše rarita vidět vubec v ČR jezdit ale servisně vubec netuším na kolik tě to přijde ...počítej budeš do toho muset taky pustit peníze.
https://auto.bazos.cz/inzerat/145507337 ... v6-lpg.php
Třeba Superb I to je dle mě větší auto co má levný provoz a uservisuješ to za pár tisíc pokud tedy koupíš slušnej kus.
Nebo starší passat to je pro tebe co chce trochu pohodlí a jezdit mraky km.
Takové vozy podobné hledat... sice mraky km ale motory nalítají v pohodě pokud se staráš i 700tis pokud jezdíš dálky jede to za pakatel ještě verze bez adblue. Kamarád měl takovej na lítačku a měl 860tis když šel do světa a stále jezdí.
https://auto.bazos.cz/inzerat/145779517 ... 125-kw.php
Ale vše bych se díval na co nejlepší stav ... ne co nejmenší cenu vraku na dojezd.
Kupovat premiové vozy aby byli co nejlevnější je prostě cesta z útesu.
Jenže ty ohrnuješ nos nad pašíkem ikdyž je pohodlnej oproti škodovce a nevím co by jsis představoval u aut co mají desítky jednotek co pomalu odchází vlivem stáří ???
PS: Pokud chceš bejt největší masér ve městě a tak si kup tohle to mít nikdo nebude ... je to spíše rarita vidět vubec v ČR jezdit ale servisně vubec netuším na kolik tě to přijde ...počítej budeš do toho muset taky pustit peníze.
Blackie napsal rozumnej příspěvěk, ale myslim, že Horan vznesl pádný argument. Je hezký, že jsou tu názory, že ten nejlevnější dojetej Cayenne je hratelnej, že to půjde servisovat a třeba 2-3-5 let ještě provozovat, nfajn... ale jako nevim, dle Blackieho je teda motor úplně v poho, protože se dá "řešit za pár desítek tisíc". To asi běžného joudu neurazí, že? Koupil jsem jebku pod cenou, musim do toho trochu poslat a budu mít krásný auto (krásnej Cayenne, jasně ty vole
no nevadí). Potud v pohodě. Ale bude xaler moci jen tak jít a poslat těch pár desítek tisíc do generálky? Dle mého soudu jak to tu čtu nebude moci a nebude ani ochoten to udělat. Místo toho začne na Cayenne nadávat jak byl debil, že věřil internetovýmu fóru a že je to skoro tak debilní jako E65. Navíc xaler potřebuje spolehlivé auto a hlavně jezdit - jak dlouho bude dojetej Cayenne ze hry než mu zrepasuje někdo motor? To asi nebude na počkání do druhého dne, že? Nota bene s xalerovo tlakem na cenu se asi každej servisák přetrhne mu to udělat extra rychle, když to bude chtít zadarmo.
Xalerovi to porsche fakt přeju, ale připadá mi, že se žene hlavou opět proti zdi. Ale líbí se mi ta umíněnost a že si to prostě určil a jde za tim a mrdá chytráky okolo

Xalerovi to porsche fakt přeju, ale připadá mi, že se žene hlavou opět proti zdi. Ale líbí se mi ta umíněnost a že si to prostě určil a jde za tim a mrdá chytráky okolo

Filozof píše:

Kámo. Kámo vole. More vole kámo fakt, prosim tě, uvědom se už. Děláš si prdel, že někomu doporučíš nákup tohodle hovna smradlavýho?
Největší masér ve městě? Ve vyjebanym kombajnu, s autem co má ve znaku dělohu, s vyjebanou V6 EL PÉ GÉ v hadru co má na přístrojovce sporák? Největší masér pro tebe jo? Máš ty hranice fakt posunutý jestli ti tahle sračka připadá jako auto. "spíše rarita" aha

Filozof píše: ...počítej budeš do toho muset taky pustit peníze.

jasný pohoda, Xaler si z toho trochu zavařil palici jak začal počítat kolik do toho bude muset pustit.
Filozofe ty jsi opravdový blázen prostě. Blázen psáno s caps lockem.
On ten long vypadá docela zajímavě, ale pak zjistis ze to je socka, vsechno dodelavany a predelany, bez DD a EDC.. Kdyby to nekoho vic zajimalo WBAGN61050DP82125.. a cerpadlo na cudl je treba po me zaruka bastlu ala mistr xaler
čerpadlo na čudlík styl. Se divim, že to prodávající nepodal jako výhodu jakože security feature proti zlodějům
Ale kdo by to kradl, žejo

To bude oříšekxaler píše:Chci bejt normální
Are you nuts?jazet píše:To bude oříšekxaler píše:Chci bejt normální

“Ability is what you're capable of doing.”