Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- Don
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
To uz ani neni forum o autech, ale nejaky chat room na lide.dot.cz
proc davat rozumne rady vylizanemu paku (kdyz jsem videt tu diskuzi z 7er fora nejde jinak) a silenci, co kupuje/nekupuje a jeste tu radi jak "on by, kdyby, jak by..."

Kurevtore ale to je k pobavení ...
Nesmíš to brát vše tak vážně ...
Tady radit co si má koupit je těžké ... když prostě chce takovou šílenost.
Mě radit už nikdo nemusí ... já mám poradců až moc ... ale rozhodně porsche to nebude...

Nesmíš to brát vše tak vážně ...

Tady radit co si má koupit je těžké ... když prostě chce takovou šílenost.
Mě radit už nikdo nemusí ... já mám poradců až moc ... ale rozhodně porsche to nebude...

Radit blaznovi netreba, pretoze aj tak nikdy nic nekupi
Cayenne žádný forum ani nemá a nic moc o něm nevím. Třeba jezdit nebude, třeba jo u BMW žádný třeba není, tam vím že nebude. Nápad s Cayenne vlastně ani neodpovídá tomu co chci ale když vím co nechci tak moc aut nezbude. Jestli se mi druhý den po nákupu potká tak to je smůla a může se to stát u každýho auta. Ani nemám problém platit za servis, žádný auto nebude jezdit zadarmo. Zaplatit dvakrát ročně dvacet za servis mě nezrujnuje, pokud to auto bude normálně jezdit tak se to vyplatí.
Tahle věta je do soutěže fór roku 2021xaler píše:Zaplatit dvakrát ročně dvacet za servis mě nezrujnuje, pokud to auto bude normálně jezdit tak se to vyplatí.

-
- Člen Klubu
ettore píše:Tahle věta je do soutěže fór roku 2021xaler píše:Zaplatit dvakrát ročně dvacet za servis mě nezrujnuje, pokud to auto bude normálně jezdit tak se to vyplatí.

kdyby do toho těch dvakrát 20 strčil, tak už to muselo bejt dávno top stroj

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Hlavne by to uz aspon jezdilo. Za tech 40 000 kc udelas V tvem pripade servis, kdy to bude aspon jezdit a hrat a svitit. 

Měl bych přetěsněný motor v nefunkčním autě.
40litrů za servis bych do auta nechtěl každý rok dávat 

Posledních 14dnů je tohle důvod proč sem chodim. "Chci bejt normální...", "To auto mě strašně sere...", "To moje auto kurva jede taky, ale to mi nějak nestačí", "Bez rezervní baterky v kufru, bez startovacích kabelů a na sudý počet válců", "... do interiéru smrdí spálenej olej a připálenej řemen" v jiném postu zase přejíždí auto tankemxaler píše:To moje auto kurva jede taky, ale to mi nějak nestačí. Chci bejt normální, nestačí mi, že auto jede. To auto mě strašně sere a každý den dvě a půl hodiny z dvacetičtyř si představuju jak to auto přejíždím tankem. Kdybych měl vyhřívaný volant tak vám ho dám, roletky mě nezajímaj. Já potřebuju nastartovat a odjet. Bez rezervní baterky v kufru, bez startovacích kabelů a na sudý počet válců. Nechci to samý auto kdy mi do interiéru smrdí spálenej olej a připálenej řemen. Jen jezdit, nic víc z bodu A do bodu B velkým autem ze železa.

-
- Člen Klubu
škoda že nám sem xaler nedá nějaký "motivační videjko"PRAHAV8 píše:... do interiéru smrdí spálenej olej a připálenej řemen" v jiném postu zase přejíždí auto tankem

https://youtu.be/DYRU0sQInWs
auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Asi delam nekde chybu. Uz 6 roku jen startuju a odjizdim, takze hura - jsem normalni 

Guvno plastikovémartin440 píše:škoda že nám sem xaler nedá nějaký "motivační videjko"PRAHAV8 píše:... do interiéru smrdí spálenej olej a připálenej řemen" v jiném postu zase přejíždí auto tankem![]()
![]()

Já tam nemám registraci tak nic nevidímmartin440 píše:škoda že nám sem xaler nedá nějaký "motivační videjko"PRAHAV8 píše:... do interiéru smrdí spálenej olej a připálenej řemen" v jiném postu zase přejíždí auto tankem![]()
![]()

-
- Člen Klubu
Pajk85... zrobjone v mexiku v pjontek vječorem
když sem to viděl prvně tak mě to dostalo ..podobně volva dělaj černý huby v gentu v belgii, když chytíš chuja kus ....

- Don
Njn a Toyotu v Turecku a LR na Slovensku
- Don
Ta druha je hezka
-
- Kontaktovat uživatele:
At tu nejsou jen uplne same sracky, tady je reinkarnace male letni totalky, lakoval jsem kapotu, predni blatniky, naraznik. Vse je to bez zastriku do ostatnich dilu, babicka ma cumak jak zamlada. Nedomrdany od sutru, na oko alespon pro moje oko moc pekny. Prace to teda bylo docela dost, ale s vysledkem jsem hodne spokojeny. Minule mi nalakovany naraznik vydrzel mesic. Jinak minuly patek jsem nasadil nalakovanou kapotu a v nedeli chybelo 10cm a sedma mela predek zase na sracku protoze tech picusu tady u tech supermarketu jezdi fakt ze moc. Nastesti jsem to ubrzdil protoze ta zatacka co si ten debil strihnul byla do praveho uhlu a jel jsem skoro krokem... Ale moc nechybelo...
Shanim soudniho znalce na ohodnoceni vozidla, nemate nekdo nejaky kontakt a reference?

Shanim soudniho znalce na ohodnoceni vozidla, nemate nekdo nejaky kontakt a reference?