Co to je za barvu?
rád poskytnu vyčerpávající report o pokroku nákupu 750 ý double el pí dží, ale upřesni prosím kdys tu byl naposled ať vim co ještě pamatuješ. Situace, že má Filozof prachy v kapse a rozjednaný 2-3 kusy a "tenhle týden se něco stane" se tady totiž opakuje tak jednou za kvartál.. týden po výplatě se tu vždy špekuluje a vymejšlí, jinak je to už roky klasika: lichej tejden v lichej měsíc se kupuje E61 3.0 nebo jinej degenokompromis pro manželku, sudej tejden v lichej měsíc se lamentuje o recesi a moc nekupuje, v lichym tejdnu v sudym měsíci se kupujou zrhuba čtyři sedmičky v německu jen se neví jak na tom budou přední tlumiče, v sudých týdnech v sudých měsících dělá Filozof mrtvýho brouka případně obíhá šéfy představenstev bankovních domů a domlouvá si VIP spotřebitelský úvěry na 200 litrů.kourk píše:jsem tu po delší době.. naposledy filozov měl už snad prachy v kapse.
Už tedy prohání nějakou tu 750?
kurevtor píše:....kourk píše:jsem tu po delší době.. naposledy filozov měl už snad prachy v kapse.
Už tedy prohání nějakou tu 750?
V čem došlo k zjevnému posunu je to, že to co jsme tu roky psali Filozofovi o tom, že nemá vybírat to nejlevnější z toho nejhoršího si k srdci nevzal...... ale radí to Xalerovi kde může
Matizi gratuluji, je nádherná, té už se nezbavíšmatiz píše:Individual night blue metalic nebo nemecky nachblau kod barvy 453. Docela k babicce sedi, je to hezke, hlavne navecer kdyz se do toho opre zapadajici slunko je fakt hezka. Sedne tomu autu. Mnohem lepsi nez cernoch -)
Matizi a co tam máš za motor? Je moc hezká. A koukám uvnitř vypadá jako platin.matiz píše:Dekujiiii. Ale zbavim se ji... Hned jak bude celolak ropaka tak poletiiii -))) Akoratmto rikam uz rok a jeste jsem nezacal... Jo, vypada to relativne dobre. Taky s tim bylo prace docela dost... Ale bavi mne to. Moooc.
745i a tuším šáňo? Mně se ty dvě matizovy auta pletou, obě má moc hezký.mcfil píše:Matizi a co tam máš za motor? Je moc hezká. A koukám uvnitř vypadá jako platin.matiz píše:Dekujiiii. Ale zbavim se ji... Hned jak bude celolak ropaka tak poletiiii -))) Akoratmto rikam uz rok a jeste jsem nezacal... Jo, vypada to relativne dobre. Taky s tim bylo prace docela dost... Ale bavi mne to. Moooc.