Ahoj všem,
nedávno jsem řešil a úspěšně vyřešil nefunkční USB vstup do nového CIC v mé E92.
Ovšem s čím si nevím rady je zobrazení hudby z USB.
Veškeré skladby mám členěny do složek a každá jedna písnička má komplet doplněné TAGy = umělec, album, skladba, pořadí, případně i číslo CD a obrázek. Obrázky jsem dokonce, na základě rad z E90post, upravil všechny na přesnou velikost 500x500, kdy by to mělo být dle všeho CIC s poslední verzí SW (mám) schopno zobrazit.
No mé CIC dokázalo zobrazit skladby (bez obrázků) u některých interpretů (spíše nahodilé načtení, než skutečný důvod) jen jednou a krátce. Jinak USB načte, složky vidí, hudba hraje, ale jen když čerstvě zapojím USB (do příštího startu), zobrazí se alespoň všechny položky - Jako umělec (Unknown), album (Unknown) a skladba (Unknown). Po dalších startech se zobrazuje už jen jedno z toho (nejsem si teď jistý co, asi ale skladba) - ale opět, jako vždy, Unknown. Obrázek to nezobrazilo ani jednou..
Všechna ostatní auta a systémy vše vidí, jen mé CIC ne, vše je Unknown a ještě se jednou zobrazí aspoň všechny 3 položky (Unknown), příště zase pak ale jen ta jedna (samozřejmě Unknown) položka..
Nemá někdo stejnou zkušenost, nebo radu jak to vyřešit? Jezdit pořád s -Unknown- alby bez obrázků mě nebaví..
Díky předem za případné rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E9X CIC a USB hudba
Re: E9X CIC a USB hudba
to mas akoze cez usb playback alebo importovane na HDD do CIC? Lebo ak ako USB pre playback, tak to riesi Combox modul, skusil by som updatovat combox.
Re: E9X CIC a USB hudba
Díky za odpověď.
Mám to čistě externě přes to USB, import jsem nedělal. Ono stejně z 99% času jezdím na CarPlay a iOS hudbu, no už jen z principu bych to měl rád vyřešené.
Díky za tip, aktualizaci ostatních jednotek stejně plánuji spolu s odblokem map navigace a nahráním nových map, takže třeba to pomůže
Mám to čistě externě přes to USB, import jsem nedělal. Ono stejně z 99% času jezdím na CarPlay a iOS hudbu, no už jen z principu bych to měl rád vyřešené.
Díky za tip, aktualizaci ostatních jednotek stejně plánuji spolu s odblokem map navigace a nahráním nových map, takže třeba to pomůže