kabyr01 píše:https://auto.bazos.cz/inzerat/145775766/bmw-745li-e66-individual.php
Tahle už se tam válí dost dlouho, co je na ní špatně? Jo, žačínala za jiné peníze, ale třeba za 250k za předpokladu, že je udělané co píše mi to nepřijde úplně nesmyslné... Najeto má, ale to budou mít reálně už asi skoro všechny E66 na světě

Výbava taky podle mě obsahuje všechny nutnosti
Třeba jenom teď v realitě vypadá jinak než na foto

JaraX píše:
"Na tu 745Li jsem byl, je celkem pěkna, ma nějake vady ale je to pěkny auto, mam i videoprohlídku. Bohužel strašně špatná kombinace, platin, ten je ze všech Individualu nejméně chtěny, má nájezd,ale todle zrovna už moc lidem nevadí, jelikož to auto je ve stavu. No a co si matně pamatuju tak nemá zadní komforty, a bez toho si longa prostě nikdo nekoupí. Ale jinak fakt pěkné auto. Je to stejný případ jak ta Individualka v Nemecku za 15k euro, kterou tady ettore už několikrat postoval, nemá zadní komforty a nemá adaptive drive, bez toho je to prostě neprodejné auto, jak za 15k, tak i třeba za 10, už to auto po mě chtělo tak 10 lidi, než jsem jim poslal soupis výbavy a pak už to nikdo nechtěl. V pátek jsme koupili krásnou 745Li, sice v nasce, ale výbava až po strop a cena 3600 eur. Takže kdo chce platin, nevadí mu že nebude mít zadní komforty a že to pak moc nepujde prodat, nebál bych se toho. Jinak majitel uplně v pohodě. JaraX"