Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Nadzi kdybys slevil 5 tisic eur, nechal udělat el pí dží, nechal rozleštit světla, nechal přetěsnit motor a přihodil nový zimáky tak bych věděl o kupci, kterej by si rád přijel pokecat o slevě za stav předních tlumičů.
https://auto.bazos.cz/inzerat/149845799 ... 63-n73.php
https://auto.bazos.cz/inzerat/149845799 ... 63-n73.php
Velmi zaujima ponuka urcite budem mat zaujem a dam mu vacsiu zlavu
Čím tě teda sedma dopálila že jde pryč?Nadzi píše:Velmi zaujima ponuka urcite budem mat zaujem a dam mu vacsiu zlavu
Jednoduche. Mam ponuku na 760i a nerad by son to prepasol.
Ak by vas nieco zaujimalo klidne piste sz vse vysvetlim odfotim natocim...
Ak by vas nieco zaujimalo klidne piste sz vse vysvetlim odfotim natocim...
Super, asi mas zbytocne prachy zivit taky zrut, ktory ani nejde prerobit na smrad ?
-
- Člen Klubu
Nadzi- nechci bejt jízlivej, ale 5K eček.... to budeš muset najít fakt blbýho kořena, slušně řečeno, ale přeji štěstí 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Aha a preco? Ved tam uplne vse je funkcny je to long je to 745Li
Ze tam tece olej zo serva su zlte svetla a osupane plasty musi automaticky znamenat vrak za 2 tisice? Od 5 tisic ide zakladna 730d je to plne cechy a slovensko bez vybavy tak preco by moja long a s velmi dobrou vybavou s krasnymi kolesami mala stat 2000eur???
Aj keby majitel okamzite po kupe dal vymenit rozvody vymenit riadenie vymenit nevim co tak jako radsi budu vrazat penize do longa ktory tu na predaj ziadny nieje ako pchat penize do 730d (tym nechcem nikoho urazit) ktera nema ziadny do buducnosti potencial
Ja netvrdím ze je to najlepšia sed a ale koli 3 poruchám ale písať ze to ma hodnotu 2000eur mi je usmevne
Ze tam tece olej zo serva su zlte svetla a osupane plasty musi automaticky znamenat vrak za 2 tisice? Od 5 tisic ide zakladna 730d je to plne cechy a slovensko bez vybavy tak preco by moja long a s velmi dobrou vybavou s krasnymi kolesami mala stat 2000eur???
Aj keby majitel okamzite po kupe dal vymenit rozvody vymenit riadenie vymenit nevim co tak jako radsi budu vrazat penize do longa ktory tu na predaj ziadny nieje ako pchat penize do 730d (tym nechcem nikoho urazit) ktera nema ziadny do buducnosti potencial
Ja netvrdím ze je to najlepšia sed a ale koli 3 poruchám ale písať ze to ma hodnotu 2000eur mi je usmevne
-
- Člen Klubu
ale já sem Ti nikde nepsal že 2K
motor je dalších 4K min a kolik lidí ho umí a dobře ? a vůbec je to věc názoru , když to buchneš za 10 máš poklonu, každej si myslíme že máme skvost, ja vzadu komforty nemám a je mi to u 3,14..páč tam nesedim
a přitom máme 20 let starý šunky z pohledu doby , i když jsou i dneska dobrý, osobně bych novější nechtěl i když to samý sem říkal s "pětkou" 

auto nemůže za vola, kterej v něm sedí, keci sou zadara, whisky stojí prachy.....

Popravde mas pravdu. Vraky to su a vzdy aj budu:D
Osobne si myslim ze stav auta je dolezity u novsich aut... tuna spravis vsetko ale vybavu domontovat alebo ju vobec niekde najst je cena celeho auta:D
Osobne si myslim ze stav auta je dolezity u novsich aut... tuna spravis vsetko ale vybavu domontovat alebo ju vobec niekde najst je cena celeho auta:D
Souhlasim s tebou, asi tě trochu tlačí čas, pokud spěcháš na tu 760i, ale máš pravdu s tou cenou.... být tebou tak taky neslevuju, výbavu máš fajnNadzi píše:Ja netvrdím ze je to najlepšia sed a ale koli 3 poruchám ale písať ze to ma hodnotu 2000eur mi je usmevne
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je spis problem ten najezd, z tech fotek to dve kila nema ani omylem, ma namotano podstatne vic. Neni to podle mne extra zajimave auto, to ze je to longo bongo je sice fajn, ale tim to zacina a myslim si ze taky konci. Vyvonena krasavice z fotek to neni, je to auto s vidinou neustalych investic. Jako kazda sedmicka. Navic predface v kurzu fakt moc nejsou. Myslim si ze pokud to auto neni vylozene jako nove je ten smradlavy sporak i vyhoda, protoze to jezdi za malo. Longo bongo za malo nejezdi, alespon ja to neumim, na kratke trasy po meste a nedej boze v zime uz vubec ne. Ja to vlastne neumim ani s kratkyma -) Zere to jak tank a rozbite to nemam, zerou tak vsecky pokud se s nema nikdo nesere... Delsi trasy to sice pomuzou zredukovat, ale ja mam obsolutne drtivou vetsinu mesto...
Tady je muj pelech. V tuto dobu ho mam o neco radsi protoze v nem ten sporak je a tim dokazu utahnout jezdeni do kolbenky a zpet takovym velkym kramem. Zacal mi chcat olej taky, nastesti z olejoveho cidla. Ma uz druhy motor protoze ten prvni puvodni majitel uvaril a zacal klepat. No a ma to namotano dnes svych prvnich 440k a ten druhy motor ma najeto fakt malo, tak snad jeste dlouho vydrzi. Taky to neni krasavice, je to osklive kacatko protoze nejaky sram se tam najde a spravovat to nebudu protoze to proste nikdo nezaplati. Dost ze ma novy lak na celem predku. Budu za ni chtit podobnou castku co jsi chtel za ni puvodne ty, 7000€ s tim ze bude na 20'' 152-jkach, hnusne zimaky v cene a je to individual. A mam dost obavy ze ji budu prodavat docela dlouho... Jsou to uz stare auta co uz jsou neakceptovatelne i pro mlade, zacinajici gengstry
Ja si fakt myslim ze klientela ktera takove auto chce je strasne mala a co je vetsi pruuuser, velka vetsina z te male klientely jsou lidi co se v tech autech relativne vyznaji a jdou po stavu a najezdu a shaneji ty jehly v kupce sena. Auta co nejsou TOP se nebudou prodavat uplne dobre. Ma to cenu pro nas co je mame a vime co mame, ale v bazaru o to nikdo nezakopne...

Tady je muj pelech. V tuto dobu ho mam o neco radsi protoze v nem ten sporak je a tim dokazu utahnout jezdeni do kolbenky a zpet takovym velkym kramem. Zacal mi chcat olej taky, nastesti z olejoveho cidla. Ma uz druhy motor protoze ten prvni puvodni majitel uvaril a zacal klepat. No a ma to namotano dnes svych prvnich 440k a ten druhy motor ma najeto fakt malo, tak snad jeste dlouho vydrzi. Taky to neni krasavice, je to osklive kacatko protoze nejaky sram se tam najde a spravovat to nebudu protoze to proste nikdo nezaplati. Dost ze ma novy lak na celem predku. Budu za ni chtit podobnou castku co jsi chtel za ni puvodne ty, 7000€ s tim ze bude na 20'' 152-jkach, hnusne zimaky v cene a je to individual. A mam dost obavy ze ji budu prodavat docela dlouho... Jsou to uz stare auta co uz jsou neakceptovatelne i pro mlade, zacinajici gengstry

Ja si fakt myslim ze klientela ktera takove auto chce je strasne mala a co je vetsi pruuuser, velka vetsina z te male klientely jsou lidi co se v tech autech relativne vyznaji a jdou po stavu a najezdu a shaneji ty jehly v kupce sena. Auta co nejsou TOP se nebudou prodavat uplne dobre. Ma to cenu pro nas co je mame a vime co mame, ale v bazaru o to nikdo nezakopne...

- soukupadam
Matiz to napsal docela dobre. Zacinajici gengstr to prehlidne. Je to spis na dojizdeni do herny, ale tam to musi bejt tak za 70k. Jinak najezd tipuju podle sedacky tak 500k, a v tu chvili jsi na urovni auta na dily. Protoze to proste v inzerci uplne zabije.
-
- Kontaktovat uživatele:
Sem tam se nejaky nadsenec najde, doufam. To auto je fajn, bytelne, pohodlne, tiche, relativne rychle, jen je uz proste moc stare a potrebuje sem tam banany. A po tom co tady jeden nesvapravny opravoval a vykrikoval jaky je to nebetycny srot tak si myslim ze ta mala klientela se jeste dost rapidne zmensila, protoze neznaly ci malo znaly clovek nedokaze rozlisit kde ta pravda lezi. Po nejake dobe kdyz jsem uz zas vychladnul musim uznat ze to byl exemplarni debil
Ja se utesuju tim ze ten muj pelech je na svuj vek relativne pekny a nema zasadni vyrazne vady tak pro nekoho snad bude akceptovatelny. A radsi se ani neptejte jak ty auta dokazou ohodnotit pojistovny... Ted kdyz ma novy krasny predek cekam jak dlouho vydrzi. Po nalakovani narazniku vydrzel bez ujmy asi mesic...

Ja se utesuju tim ze ten muj pelech je na svuj vek relativne pekny a nema zasadni vyrazne vady tak pro nekoho snad bude akceptovatelny. A radsi se ani neptejte jak ty auta dokazou ohodnotit pojistovny... Ted kdyz ma novy krasny predek cekam jak dlouho vydrzi. Po nalakovani narazniku vydrzel bez ujmy asi mesic...
No jo asi mate pravdu.
Stymi km urcite suhlasim 500 je asi az moc ale tiez to podla mna nema 211000. Ovsem ak by to malo 500tisic tak tam nekdo uz musel vymenit cele auto dvakrat pretoze je tam vse naprosto funkcny.
Ja som si vzdy myslel ze u sedmy snad to pisem spravne je vybava dolezitejsia ako stav... sedma bez toho bez tamtoho bez hentoho nieje sedma a uprimne. Kupili by ste 730d v zakladu s novym motorem a prevodovkou za 20000eur ale bez vybavy nebo auto za 5 tisic s peknou vybavou a sami ai to opravovali?
Ale nechcem sa hadat ani navas zarobit. Ide mi cisto len o vymenu auta.
Cenu som zbizil na 6500eur
Ak by to malo ako pisete 500 000 km tak tam uz jrcite nieje ani povodna trubka vodna...
Ne fakt ako nieje to taky vrak ako pisete. Topka to nieje ale ktora e66 je topka?
Stymi km urcite suhlasim 500 je asi az moc ale tiez to podla mna nema 211000. Ovsem ak by to malo 500tisic tak tam nekdo uz musel vymenit cele auto dvakrat pretoze je tam vse naprosto funkcny.
Ja som si vzdy myslel ze u sedmy snad to pisem spravne je vybava dolezitejsia ako stav... sedma bez toho bez tamtoho bez hentoho nieje sedma a uprimne. Kupili by ste 730d v zakladu s novym motorem a prevodovkou za 20000eur ale bez vybavy nebo auto za 5 tisic s peknou vybavou a sami ai to opravovali?
Ale nechcem sa hadat ani navas zarobit. Ide mi cisto len o vymenu auta.
Cenu som zbizil na 6500eur
Ak by to malo ako pisete 500 000 km tak tam uz jrcite nieje ani povodna trubka vodna...
Ne fakt ako nieje to taky vrak ako pisete. Topka to nieje ale ktora e66 je topka?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nadzi, nedelej to, cenu nastav klidne vyssi s tim ze dohoda na miste, zvlast kdyz te trapi cas. Kazdy bude chtit slevu, to mi ver. Ale rychle ty auta prodejne nejsou. Jen ty jehly z kupy sracek, ty mizi okamzite i za dost vysoke castky. Otazkou ale taky je ze jedna cena je inzerovana a druha je ta za jakou to opravdu slo... Ujasni si vnitrne co za to fakt potrebujes dostat a jakmile to nekdo bude akceptovat tak mu to dej. Ale na rovinu, ja bych se po takovem aute neotocil. Na vybavu tu jsou jini experti, nekteri dostali ty kramy a zdrhli, ale za mne je nutnost u predface merino champagne nebo platin, AHL, DD, L7, SCA, HKL, potesi EDC, roletky ACC ale to uz jsou veci ktere bych ja dokazal ozelet a dodelat. Ale kazdy to proste mame jinak. A to merino se spranvou tmavou barvou kastle vypada fakt dobre i dnes... Kdyz do toho pelechu lezu navecer, tak si rikam jeste to neni takovy pruuuuuuser -)))) Ale bohuzel neni to ani zadna extra hitparada. Nicmene ve srovnani s ofci, passovcem, hjondeee namam absolutne co resit a zlata sedmice... Protoze to jsou fakt mrdky ktere se s tou sedmou srovnavat nedaji.

Mno ja presne to vsetko a este ovela viac mam v aute edc dynamic logic7 dvd tv chladene vyhrievane full komforty predok zadok... pod 5500 nemozem ist uz by som tratil... uz takto tratim ale naucil som sa ze u tychto aut za servis ti nikso nezaplati i kdybys tam mal novy motor od bmw za 40 000 euro.
Ked sa pozriem na ponuku co sa momentalne predava u nas na SK a v CZ... autobazar bazos atd...
Ked sa pozriem na ponuku co sa momentalne predava u nas na SK a v CZ... autobazar bazos atd...
Nevietr nahodou kde by sa dalo zistit kolko km malo auto vked bolo v zahranici? Auto bolo dovezene 2017. Ked som sa pytal na cebii alebo carvertical tak mi bolo povedane ze nemozu zistovat v zahranici nic nakolko vinko je osobny ci sukromny udaj.
-
- Kontaktovat uživatele:
No prave ze to vsetko tam nemas, to by i dost menilo situaci a poohlidlo by se po tom vic lidi. Treba to merino tam vylozene chybi, ahl na prvni pohled taky nemas, mrkni na moje svetlo a svoje. Ahl k nicemu sice neni, ale vypada to auto proste vyrazne lepe s nim nez bez nej... ACC taky nevidim, ale zase na druhou stranu temer zadne starsi auto nema to co kupujici chce. TV uz roky u nas nejede, dvd je komicke diky tomu ze displej nic moc a full screen taky neni, logic je samo nutnost. Spis pores tu chybu vacky, s takovou chybou to nikdo soudny fakt nekoupi. Muze to byt malickost, muze to byt i doooost velky pruser z ktereho se kazdy dojizdec posere. A vzhledem k najezdu ten pruser hrozi pomerne dost. A rozvody na tom nikdo delat nechce a vanosy taky ne. To je financni sebevrazda. Nebo mozna to nekdo koupi, ale za naprosto smesnou cenu. Nefunkni kufr je taky pruser, oprava stoji banany a kdyz vezmu pistnici i tlumice tak to proste boli kdyz si kazdy uvedomi jakou procentualni cast ceny vozu stoji oprava takove to kokotiny. To je presne ta boles luxusnich limuzin, kdyz se neco vysere je cena za opravu nebo za dily na takove urovni ze se to temer kazdemu nechce uz resit a speje to do cim dal vic katastrofalniho stavu az se to z nejakeho duvodu zastavi a jde do kopriv nebo rovnou pod lis. Spousta veci je ale fakt levnych, treba dvere, nikdo je nechce 
Zjisti ti to v kazdem autorizaku pokud to do nej jezdilo... Ale mnohdy to nechces vedet, chctel jsem jednu pritahnout, na budikach lehce pres dve kila, ale fakt krasna, jak vevnitr, tak zvenku ze na ty dve kila i vypadala. V nasce, ale co uz. No a nestacil jsem se divit jak moc udela jeden darce ze ktereho se presklada interier a dobra lestici pasta -))) Samo ze to melo okolo pul mice v realu... Vsechny az na male vyjimky maji tento najezd.

Zjisti ti to v kazdem autorizaku pokud to do nej jezdilo... Ale mnohdy to nechces vedet, chctel jsem jednu pritahnout, na budikach lehce pres dve kila, ale fakt krasna, jak vevnitr, tak zvenku ze na ty dve kila i vypadala. V nasce, ale co uz. No a nestacil jsem se divit jak moc udela jeden darce ze ktereho se presklada interier a dobra lestici pasta -))) Samo ze to melo okolo pul mice v realu... Vsechny az na male vyjimky maji tento najezd.
- soukupadam
Kolik mel najeto Snejk, nez to prehodil za individual 800k? Treba by mel fotku jak vypadala ridicova sedacka.