Ahoj,
tak zacina dalsi sezona, prvni jizdy uz jsou za nami a tak jsou tu zase me pravidelne rypave dotazy:-).
Takze prvni letosni dotaz je na renovaci volantu. Kuze je uz dost ponicena....asi tomu taky dost pomuzou ruzne pripravky na cisteni, ktere jsem pouzival, ale i tak....asi uz je cas.
Mate nekdo zkusenosti s nejakou firmou, ktera udela renovaci kuze.....a to tak, ze bych rad, aby finalni renovovana verze byla co nejpodobnejsi, jako origo stav. Zadne vystrelky, zadne barevne nite.....co nejpuvodnejsi typ kuze, atd.
Nekde jsem cetl dobrou recenzi od nekoho zs BMW na Liberecky VOLANTECH.
Jeste druha vec....kryt airbagu. Plast vzdy po par dnech jakoby zmatni. Takze pred kazdou jizdou vezmu Meguairs na plasty a je zase jako novy...na par dni. Chtelo by to vyredit nejak dlouhodobeji....nemate neco, co by pomohlo?
Diky a mejte se panove
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW Z3 renovace volantu
Re: BMW Z3 renovace volantu
už jsi tu chyběl 
řešil jsem to podobně na E64, taky bez nějakej nesmyslů, poslal jsem to Klinerovi - http://www.autocalounictvi-kliner.cz/home.html
jsem spokojenej, měl jsem z toho strach, protože mám volant vyhřívanej

řešil jsem to podobně na E64, taky bez nějakej nesmyslů, poslal jsem to Klinerovi - http://www.autocalounictvi-kliner.cz/home.html
jsem spokojenej, měl jsem z toho strach, protože mám volant vyhřívanej
- Přílohy
-
- 121365485_1091162281303386_7989249148104191889_n.jpg (148.76 KiB) Zobrazeno 4886 x
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
To vypada moc pekne. Skoro jako origo......
Co to tak vyjde u teto firmy.....zhruba, fakturu nehledej:-).
Dik
Co to tak vyjde u teto firmy.....zhruba, fakturu nehledej:-).
Dik
Doporučuji VOLANTECH, mám u svého Z4 volant renovovaný od nich před několika lety, cena snad kolem 1200,- nebo tak nějak, obden byl zpět hotový, kvalita naprosto skvělá a měli origo BMW kůži s přírodním perforací. Drží to do dneška bez jakýchkoli změn.......