Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém s registraci do klubu - prosím o pomoc
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s registraci do klubu - prosím o pomoc
Za velkého přispění člena Fx se podařilo obnovit funkce přidělení a obnovy práv do členských sekcí fora. Pokud by někomu něco nefungovalo, napište mi na email u profilu nebo použijte tlačítko "email" zde v diskusi (i to by mělo opět fungovat).
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Poprosil bych obnovit funkci oznámení mailem o blížícím se konci členství....loni mi přišla...letos bohužel....
Nebo třeba možnost zaplacení členství na pár let dopředu....
Nebo třeba možnost zaplacení členství na pár let dopředu....
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Potřetí se pokusím o odpověď. První dva pokusy dopadly v pořadí:
- pro moc práce neodesláno
- chybová hláška fóra (kdyby někoho zajímalo, mám screen)
Problém bych řekl, že je identifikován, ale bude potřeba zásahu programátora. A na to už jsme ve složení, které se o to stará, krátcí. Kdyby se tu našel dobrovolník znalý PHP, jde o přepsání jednoho skriptu tak, aby namísto přímo ze skriptu posílal mail přes SMTP server.
- pro moc práce neodesláno
- chybová hláška fóra (kdyby někoho zajímalo, mám screen)
Problém bych řekl, že je identifikován, ale bude potřeba zásahu programátora. A na to už jsme ve složení, které se o to stará, krátcí. Kdyby se tu našel dobrovolník znalý PHP, jde o přepsání jednoho skriptu tak, aby namísto přímo ze skriptu posílal mail přes SMTP server.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Automatika nefunguje už roky, když si vzpomenu tak to posílám ručně.Gerchan píše:Poprosil bych obnovit funkci oznámení mailem o blížícím se konci členství....loni mi přišla...letos bohužel...
Něco z funkcí se s velkou pomocí Fx a Alpa povedlo obnovit, např. obnova členství a registrace, upozornění emailem na novou SZ, ... K dalšímu potřebujeme programátora a ideálně povýšit verzi phpBB a provést restrukturalizaci databáze.
323ti stock condition
323ti stock condition
Zaplaceno členství před několika dny, dnes už nemám přístup. Poprosím o nápravu.
Edit: díky, fofr

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Tohle byla výjimka, nezvykej siPajk85 píše:Zaplaceno členství před několika dny, dnes už nemám přístup. Poprosím o nápravu.

Ještě jednou: automatika nefunguje

323ti stock condition
323ti stock condition
Ok
I tak díky.

Poslední dobou jsem na tom časově dost bídně, takže se nebudu pouštět do žádnejch větších akcí a slibovat něco velkýho.Fx píše: Problém bych řekl, že je identifikován, ale bude potřeba zásahu programátora. A na to už jsme ve složení, které se o to stará, krátcí. Kdyby se tu našel dobrovolník znalý PHP, jde o přepsání jednoho skriptu tak, aby namísto přímo ze skriptu posílal mail přes SMTP server.
Ale na úpravu jednoho scriptu si čas najdu, když budete chtít.
e66 750Li