Zdravím,
Zakoupil jsem ISTA+ , nainstalovanou na notebooku, k tomu jsem dostal OBD kábel s přepínáním, ale nedaří se mě načíst bmw e91, 325d, r.v. 02-2007.
Zkontroloval jsem nastavení podle návodu, bohužel ISTA neukazuje jako INPA připojení, takže kábel svítí asi 2 minuty, potom zhasne a při načítání se neděje nic. Ani při zadání VIN nenaběhne načítání dat. Kábel OBD s přepínáním cca. 1000 Kč, asi čínský, všude uvedeno od roku 03-2007, přepnutím na starší auta - e46 atd.
Systém win7, nevím, zda se má deaktivovat antivirus, kdyby měl někdo zkušenosti, zda je to káblem nebo nějaká nastavení?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Má někdo zkušenosti s ISTA+ obd káblem pro 325d e91 ?
-
Re: Má někdo zkušenosti s ISTA+ obd káblem pro 325d e91 ?
Toho nastaveni je tam povícero a všechno musí být tak jak má.
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Má někdo zkušenosti s ISTA+ obd káblem pro 325d e91 ?
Zkus odpovědět na tyto otázky:
- funguje Ti INPA?
- když zasuneš USB konektor od adaptéru OBD, tak se ten adaptér objeví ve správci zařízení na jakém čísle COM portu?
- jaké číslo COM portu je nastaveno v souboru C:\Ediabas\BIN\OBD.INI ?
- jaký interface, NetworkProtocol a IP adresa RemoteHost jsou nastaveny v souboru C:\Ediabas\BIN\Ediabas.INI ?
- máš nastavený Latency Timer na hodnotu 1?

- funguje Ti INPA?
- když zasuneš USB konektor od adaptéru OBD, tak se ten adaptér objeví ve správci zařízení na jakém čísle COM portu?
- jaké číslo COM portu je nastaveno v souboru C:\Ediabas\BIN\OBD.INI ?
- jaký interface, NetworkProtocol a IP adresa RemoteHost jsou nastaveny v souboru C:\Ediabas\BIN\Ediabas.INI ?
- máš nastavený Latency Timer na hodnotu 1?