Jajky, to je ale škoda.Filozof píše:To je fakt deb.lní - měl jsem napsané pěkně pár vět a vše se smazalo po 10-20min nepřítomnosti.
Tak ty sračky napiš znovu

Jajky, to je ale škoda.Filozof píše:To je fakt deb.lní - měl jsem napsané pěkně pár vět a vše se smazalo po 10-20min nepřítomnosti.
Dostaneš sotva 2tis. Individual jen barva.Filozof píše: Pajk kolik toho je na váhu ? A kolik to udělá 5K cena hliníku... ? Individual je totožná jako klasika ? Nebo jde jen o barvu ?
Měl jsem za to že individual e65/e66 je prostě speciální výbava nebo speciální vzácný lak auta jinak kastle bude stejná.
Problem je ze sa skor trafi Mars s Jupiterom, ako by toto pochopil...kabyr01 píše:… Spis by jsi se měl zamyslet nad tím, proč to resit nemusi a co udělat lepe, aby jsi se do toho levelu dostal také
inspi1981 píše:Jajky, to je ale škoda.Filozof píše:To je fakt deb.lní - měl jsem napsané pěkně pár vět a vše se smazalo po 10-20min nepřítomnosti.
Tak ty sračky napiš znovu
forum/viewtopic.php?f=57&t=105255PetoK píše:Tak daj nejaký slušný inzerát, co mas, poriadne foto...